Cum alegi cea mai potrivita școala de șoferi

Cum alegi cea mai potrivita Școala de șoferi?

Sfaturi și informații utile pentru a o alege pe cea potrivită

În orașul tău există cu siguranță multe scoli auto, dar cum să o alegi pe cea potrivită?  

Cu toții am avut îndoieli și curiozități cu privire la școlile de șoferi. Din păcate, nu știm întotdeauna criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o școala de șoferi. Nu vă faceți griji, am trecut prin asta și vă vom dezvălui normele de luat în considerare înainte de a vă înscrie la un curs de conducere. 

Conducerea auto este una dintre cele mai importante abilități pe care trebuie să le învățăm. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin intermediul unei scoli de soferi prestigioase.

Cum alegi cea mai potrivita școala de șoferi?

O școala de șoferi de Top trebuie să ofere cunoștințele necesare pentru a forma un șofer sigur, eficient și, mai presus de toate, responsabil. Astfel, viitorul șofer cat b, odată ce își dă examenul și obține permisul mult așteptat, este un șofer ce contribuie cu adevărat la siguranța rutieră.

Înainte de a ne gândi la costuri, la Soft Drive ne pasă de prevenire !

A avea o mașină înseamnă a avea o responsabilitate, a ști cum să planifici și să dezvolți o cultură rutieră. Deci școala de șoferi nu vă oferă doar liniște sufletească, ci un mod responsabil de a conduce. 

Alegerea școlii de șoferi este cu siguranță foarte subiectivă și depinde, mai presus de toate, de nevoile dvs. categoria pe care doriți să o obțineți, programul personal. Dacă sunteți în căutarea unei scoli de soferi de prestigiu în București, cu siguranță vă întrebați care sunt elementele de care trebuie să țineți cont. Iată principalele avantaje pe care le putem găsi în preferarea unei școli de șoferi față de alta:

Portofoliul complet de cursuri oferite de școala de șoferi

Nu toate școlile auto pot oferi cursuri de conducere pentru toate categoriile. Dacă trebuie să obțineți mai multe, este imperativ să alegeți școala care vă permite acest lucru. 

Program avantajos

O școală auto care funcționează de dimineața și până seara este de preferat in alegerea ta. Probabil muncesti, ești student(ă) sau ai alte obligații care te fac indisponibil(ă) în timpul programului de lucru sau chiar în timpul facultății. În acest sens, este util să căuți o scoala care să țină cursuri pe tot parcursul zilei.

Nivelul de experiență

In procesul de învățare al cursanților, anii de experiență ai școlii de șoferi reprezintă un mare avantaj. Când vă examinați opțiunile, cel mai bine este să alegeți o școală care are o experiență vastă în cursurile teoretice și practice. Cu aceasta vă veți asigura că nivelul de cunoștințe pe care îl veți dobândi va fi cel mai robust. 

Rată de promovare mare

Un procent mare de promovabilitate ar scoate în relief calitatea scolii. Asta se traduce prin instructori auto care își fac treaba cu profesionalism. Așadar, o școală cu o rată mare de promovare este de luat în calcul.

Școlarizare cu predare în limbi străine

Daca scoala oferă cursuri teoretice și practice în una sau mai multe limbi străine, reprezinta este o garanție a valorii și a calității! 

Test psihologic auto

Pentru a obținerea sau a reînnoirea permisul de conducere, trebuie să vă supuneți unui examen medical. O școală de șoferi care oferă și teste psihologice auto sau care are parteneriate cu cabinete psihologice vă ajută să economisiți timp.

Vehiculele utilizate au atât cutie de viteze manuală cât și automată

Nu toate școlile sunt bine echipate în ceea ce privește mașinile cu cutie automată. Dacă v-ați gândit să optați pentru aceasta, ar fi bine să o alegeți pe cea care vă pune la dispoziție ambele variante. O școală ale cărei mașini sunt adaptate pentru practicile de conducere este mai avantajoasă. 

Săli dotate cu computere

Având în vedere că examenele auto au loc pe computere, acestea vor fi foarte utile, îndeosebi pentru aceia care nu sunt atât de instruiți în tehnologia modernă; 

Posibilitatea de a achita tariful de școlarizare în rate

Este un real beneficiu ca o școală de șoferi să ofere posibilitatea cursanților să achite cursurile în rate; 

Vouchere cu discounturi

Nu-i așa că sună bine? Optați pentru școli de șoferi care oferă vouchere; 

Recenziile foștilor cursanți 

Citirea recenziilor foștilor elevi este un alt lucru IMPORTANT de făcut atunci când alegeți școala pe care o veți urma. Acest lucru vă va oferi o idee clară despre școala de șoferi. Vă va permite să o excludeți pe aceea cu prea multe comentarii negative. Asadar, alegeti o scoala cu feedback-uri pozitive. Mai jos gasiti recenziile elevilor nostrii:

Oana Mihaela Ion
Oana Mihaela Ion

Recomand cu încredere școala Soft Drive, dar mai ales pe instructorul Stoica Cătălin! El este un instructor de mare ajutor, prietenos și nu ai stress având în vedere programarea orelor! Datorită lui am luat sala și traseul din prima! Vă recomand!!

Valentina Sandu
Valentina Sandu

Recomand.

Andrei Bogdan
Andrei Bogdan

Am luat cu cel mai exigent examinator de la Ilfov. Am făcut școala cu cei de la Soft Drive și credeti-ma că sunt chiar soft in tot ce fac. Doar cuvinte de lauda la adresa lor,a domnului instructor Marius Ilie.Un adevărat profesionist care știe să te ia pe toate părțile și să-ți explice cu calm,iar dacă nu înțelegi ceva,te ia că pe copii mici și îți arată ce ai de făcut. Nu ai cum sa nu înveți cu ei. Fetele de la secretariat foarte amabile și profu de legislație la fel. Chiar recomand tuturor școala de șoferi Soft Drive. Eu am făcut categoriile de profesioniști cu ei,dar am remarcat că se ocupa la fel de bine și frumos și de cei de la celelalte categorii. Este o școala cu instructori care lucrează în familie,deci,clar beneficiezi de calitate in serviciile lor. Mulțumesc din inimă scolii de șoferi Soft Drive și mai ales instructorului meu Ilie Marius! Stima și respect! Fac și atestatul tot cu ei,clar.

Natanael Nistor
Natanael Nistor

Scoala buna, masini bune, instructori profesionisti…tot ce iti doresti ca sa poti lua permisul. Recomand!💯

Angi Angelos
Angi Angelos

Este foarte priceput în ceea ce face își face treaba categoric

Gabriel Jianu
Gabriel Jianu

Cea mai bună școală de șoferi!!Cei mai buni instructori!!!Recomand👍❤️

Andrei
Andrei

Super servicii!! Va recomand! Am luat sala si traseul din prima datorita instructorului Stoica Catalin, cel mai tare instructor. Razi cu el, glumesti cu el, programul il faceti cum doriti dvs. Daca doriti sa va inscrieti la scoala intrebati de Stoica Catalin.

Angel Iulian Popescu
Angel Iulian Popescu

Ca cercetător științific și ca funcționar public cu o vastă experiență în lucrul cu oamenii, pot spune că experiența de elev al Școlii Soft Drive m-a impresionat profund. Nu sunt multe locuri în care poți să întâlnești asemenea oameni! Ședințele de condus sunt adevărate lecții practice de legislație rutieră gândită și procesată în dinamica reală a șofatului, elevul fiind pus în situația de a vizualiza în mod activ și de a reacționa cu promptitudine, înțelegând într-o manieră didactică, etapizată, toate aspectele caracteristice condusului auto. Acordați-vă timpul necesar educării creierului vostru și a formării deprinderilor psiho-motrice adecvate alături de profesorii acestei școli. Este o experiență dobîndită pe viață pentru o conducere în siguranță! Mulțumiri domnului instructor Marius Strugariu, un om dedicat întru totul elevului!

Andrei Matei
Andrei Matei

Recomand școala de șoferi Soft Drive și instructorul Marius Ilie care are un comportament adaptabil în funcție de temperamentul fiecărui elev dar și bune cunoștințe de traseu pentru a bifa examenul cu ușurință.

Gabriel Comna
Gabriel Comna

Recomand școala auto Soft Drive și pe Marius Strungariu, un instructor și pedagog foarte bun care m-a învățat să conduc și am luat ambele examene din prima. Mi-a plăcut că mașina pe care am învățat a fost noua, curată de fiecare data cat și flexibilitatea planificării ședințelor de condus în funcție de programul meu.

Shadow Gold
Shadow Gold

A fost o experienta foarte interesanta si placuta. Ii multumesc instructorului Stroe Adrian pentru rabdarea acordata mie.

Petrut Florea
Petrut Florea

Recomand cu încredere cea mai bună școală, cei mai buni instructorii ! Mulțumesc școala auto soft Drive !

Adina Dragan
Adina Dragan

Recomand cu încredere școala de șoferi “Softdrive “ domnul Ilie Marius este un om minunat . Face totul cu profesionalism ca tu să fii foarte pregătit și stăpân pe tine pentru a susține examenul de traseu cu brio. Bineînțeles recomand toată echipa “Softdrive” ,fetele de la contabilitate sunt minunate .😘

Alberto Alexandru
Alberto Alexandru

Cel mai bun instructor!

Mario Raym
Mario Raym

Cea mai bună școală de șoferi !! Toți instructorii mai ales Domnul Ilie Marius , un om deosebit care oferă tuturor în egală măsură corectitudine și seriozitate cat și respect . Școala Soft top drive din punctul meu de vedere este cea mai bună ! Vă spun și de ce . Acești oameni ( instructorii ) am observat ca ceea ce fac , fac din plăcere nu neapărat pentru bani , chiar își dau interesul !! Eu Mazarache Marian am vârsta de 22 ani și am luat sala cu 26 din prima și traseu tot din prima ! Datorită școlii soft top Drive si mai ales domnului Ilie Marius ! Succes tuturor apelați cu încredere !!❤️❤️❤️

Cosmin Matei
Cosmin Matei

Cei mai buni instructori, am facut scoala de soferi la alta scola pentru categoria D si mau preulat cei de la soft drive am facut cu ei 3 sedinte pentru reprogramare si am învățat de la ei mai mult decat toata scoala acolo in partea celalta. Au instructori calmi si predau pe intelesul tuturor si fetele de la secretariat sunt foarte amabile. Recomand cu toata inima si in mod special pe domnul instructor Ilie Marius.

Costi Bica
Costi Bica

Recomand cu cea mai mare încredere școala de șoferi soft drive !!

Andrey02
Andrey02

Recomand cu incredere aceasta scoala, am facut categoriile c,ce cu domnul Ilie Marius iar acum am ajuns sa lucrez pe camion cu contract spaniol.O scoala foarte primitoare cu oameni foarte primitori.Recomand aceasta scoala cu toata increderea pentru toate categoriile.Anul care urmeaza voi apela iar la domnul Marius pentru categoriile A si D ca sa termin abcedarul de pe permis. Ps:Domnul Ilie Marius un om de nota 10 tot respectul pentru tot sprijinulnpe care il are pentru elevi săi.

Ionescu Alexandru
Ionescu Alexandru

Recomand cu incredere pe domnul Stoica Catalin, este foarte rabdator, iti explica foarte bine, face ore si seara, dupa ora 18, inclusiv in weekenduri. Am luat traseul din prima cu dl. instructor.

Stemi Andreea
Stemi Andreea

O scoala de soferi cu adevărat atenta la nevoile cursantului. Mulțumesc mult d-nului Strugariu Marius pentru implicarea, răbdarea și încrederea acordată. Recomand din suflet Dl. Strugariu Marius, apelati cu incredere !!!

Stefan Stoica
Stefan Stoica

Vreau sa va mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și răbdarea pe care mi -ati arătat în timpul cursurilor de conducere. Datorita instrucțiunilor dumneavoastră Stroe Adrian 💯💯💯💯atente și sfaturilor înțelepte,am dobândit încrederea necesara pentru a conduce în siguranță pe drumurile noastre. Sunteți un profesionist remarcabil și va apreciez enorm eforturile depuse pentru a ma învață arta conducătorului auto.Fiecare lecție cu dumneavoastră a fost o oportunitate de a învață și de a creste ca șofer. Va sunt recunoscător pentru aceasta experienta minunata și ma simpt privilegiat sa fiu ghidat de cineva ca dumneavoastră. Mulțumesc încă odată pentru tot . Vi-l recomand din tot sufletul pe Domnul instructor Adrian Stroe!!💯💯💯💯

Alexandru Mihai
Alexandru Mihai

Mulțumesc mult pentru rabdare si pentru efortul pe care l ati depus dupa orele 18-19 pentru a fi pregatit pentru examen! Succes viitorilor cursanți! Recomand cu încredere Soft Drive.

Gabriela Maican
Gabriela Maican

Cel mai bun instructor!🤗

David Andrei
David Andrei

Cel mai bun instructor ! ❤️

Costin Cobzaru
Costin Cobzaru

Recomand cu căldură pe dl STRUGARIU MARIUS oricui dorește să învețe să conducă. Este un instructor auto de excepție, care își face meseria cu pasiune și dedicare. Datorită lui, am trecut cu succes examenul auto și mă simt pregătită să conduc în siguranță și cu încredere. Mulțumesc, dl STRUGARIU MARIUS pentru tot sprijinul și îndrumarea oferită!!

Andrei Iosif
Andrei Iosif

Ma bucur ca am ales Soft Drive! Servicii rapide si oameni seriosi, mai ales instructorul meu, Adrian Stroe! Am fost invatat de la 0 si am luat atat examenul teoretic (sala) cat si examenul practic (traseul) din prima pentru categoria B!

Toma Cristi
Toma Cristi

Cel mai bun instructor nota 100 ✅ cu siguranța toți care apelează la el va putea loa carnetul de conducere cu el făcând ore și sanbata și duminica ✅✅🎉🎉🎉

Baran Cosmina Jesica
Baran Cosmina Jesica

Oana Ilie ma invatat mult să conduc recomand instructor și Marius iulie am discut pe cutie automata mulțunesc instructori ca am învață de la ei 🙂 și școala soft drive 🙂

Ionut Panaintescu
Ionut Panaintescu

Recomand din toata inima ❤

Crina M
Crina M

Cel mai răbdător și eficient instructor, Constantin Bogdan! Îl recomand, venind din partea unei fete, care pt prima dată a pus mâna pe volan. A avut răbdare să îmi arate și să repete de multe ori când nu înțelegeam. 🔝 Mulțumesc! 🙏☺️

Cristian Bizadea
Cristian Bizadea

Va multumesc dle. Stoica Catalin, un instructor de nota 10! Am cautat mult timp o scoala de soferi buna si am citit foarte multe recenzii din teama (pe auzite de la multi) ca e foarte greu sa gasesti un instructor serios care sa respecte sedintele si orele de condus (nu sa te tina pe dreapta la cafele sau sa isi rezolve treburile personale) si mai presus de toate sa fie flexibil la program, dupa ora 6, chiar si 7 in zile de Sambata sau de Duminica, si luat de acasa pentru confortul de a nu pierde timp din programul de lucru. Pot spune ca dl. Catalin a bifat pozitiv toate cerintele! E un om foarte calm care stie sa explice ce ai de facut, si cum sa o faci ceea ce pentru mine care nu am avut experiente precedente a contat foarte mult! Am simtit mai mult un raport de amicitie decat unul de cursant / instructor! Inca o data multumiri! Si multa sanatate sa ajutati cati mai multi oameni pe viitor! O calda recomandare din partea mea! apelati cu incredere si nu veti regreta! Asfalt intins la toti!

Valentin Dragan
Valentin Dragan

Cea mai tare școală de șoferi cu cei mai buni instructori

Alex
Alex

Foarte profesionisti ! Fac la ei categ. C, E !Atitudine 10+. Cei mai buni ! Recomand cu drag

Stefan Moisa
Stefan Moisa

Recomand cu toată încrederea,o școală de soferi foarte bună,cu personal calificat și un parc auto performant!👍

Eduard Mok
Eduard Mok

Cel mai bun instrucor,recomand cu cel mai mare drag Stoica Mihail Cătălin va învață și va pregătește pentru tot💪🏿😎

Alexandru Oprean
Alexandru Oprean

Este de departe cel mai bun profesor. Pot sa zic ca nu este un simplu instructor si mai degraba un mentor,un frate,sau un parinte. Un om deosebit iar echipa lui este ca si o familie. Mai rar asa ceva in ziua de azi. Va multumesc tuturor din familia Scoala de Soferi Soft Drive si atestate rutiere

Matei Madalin
Matei Madalin

Il recomand cu toata increderea pe domnul Marius Strugariu , nu am avut niciodata incredere in mine cand venea vorba de condus si nici dorinta sa fac asta , dupa o perioada intensa de pregatire , dansul m-a ajutat sa obtin permisul de conducere si sa am incredere in mine . Numai bine!!’

David
David

Mulțumită domnului instructor Strugariu Marius am reușit să iau sala și traseul din prima.Recomand cu încredere școala de șoferi Soft Drive.

Denisa Panciu
Denisa Panciu

Instructori mi.au fost Marilena și Ciprian Ilie,oameni calmi,ce explică bine și pe care ii voi recomanda tuturor

S Patrick
S Patrick

Experiența mea cu domnul instructorul auto Strugariu Marius a fost excelentă. Metoda sa de predare a fost clară și încurajatoare, făcând procesul de învățare plăcut și eficient. Am apreciat răbdarea și profesionalismul său în a mă pregăti pentru examenul de permis, iar rezultatul vorbește de la sine – am trecut din prima! Recomand cu încredere tuturor celor care doresc să obțină permisul de conducere.

Doru Epure
Doru Epure

O scoala excelenta pentru un traseu destul de problematic. Multumiri speciale domnului instructor Marius Strugariu, un pedagog excelent, cu un tact extraordinar si un fler deosebit pentru problemele de trafic care ar putea pune probleme in cursul examenului. Mii de multumiri!!!

Petrache Alexandra Mihaela
Petrache Alexandra Mihaela

Recomand cu cea mai mare încredere. De la o persoană care nu știam nimic, mi-au explicat atât de bine la orele de legislație. Răbdarea și calmul din timpului orelor practice în cât am luat din prima atât sala cât și traseul. Mulțumesc pentru toată munca și calmul pe care l-ați avut cu mine.

Claudiu Petre
Claudiu Petre

Cel mai bun instructor , Stoica Mihail Cătălin Sala și traseu din prima !!! ✅✅✅

Georgeta Pirvu
Georgeta Pirvu

Dacă pot descrie în câteva cuvinte experiența mea cu Soft Drive ar fi următoarele: seriozitate ,calm, încredere și oamenii minunați . Recomand cu încredere , aici veți simți cum evoluezi și te vei simți ca în familie. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată . Cei mai buni.❤️

Dan Alwy
Dan Alwy

Cea mai buna școală din București părerea mea.recomand Ciprian Ilie The Best!

Stan Nicusor
Stan Nicusor

Școala de șoferi nr 1 din București, mulțumesc

Georgiana Urziceanu
Georgiana Urziceanu

Eu , fiind si o persoana grea de cap si dificila, lipsita de rabdare si care mi se explica de 10 ori si tot nu înțeleg, îl recomand pe dnu. Marius Strugariu, este un domn excepțional, nu l-as da pe nici un alt instructor, soțul meu a facut primul cu dansul si are permis de mai bine de 7 ani, luat din prima sala+ traseu! 👏❤️

Madalina Enache
Madalina Enache

Cel mai bun instructor Marius Strugariu ,3 generatii au luat permisul cu el👍.Cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere!

Ana Cristea
Ana Cristea

Marius Strugariu mi-a fost prieten și mentor. Din perspectivă realist-moralizatoare este urmărită transformarea mea, faptul că am început de la problema cu ambreajul care duce la murirea motorului la a îmi lua permisul. Pe plan social este ilustrată împrietenirea cu o persoană de care o să îmi fie dor când îmi spunea că greșesc. Știu că nu mă pot întoarce în timp, dar aș vrea să repet această experiență dacă ar fi posibilă cât timp nu îmi pierd permisul

Ianis Alexandru Boteanu
Ianis Alexandru Boteanu

Cel mai top instructor îl recomand cu yoata inima pe Stoica Mihail Catalin

Vehiculele care vor fi folosite pentru predarea practică trebuie să fie impecabile din punct de vedere mecanic.   

Aceste instrucțiuni simple vă pot ajuta să alegeți școala de șoferi potrivită pentru dumneavoastră. 

Sperăm că toate informațiile pe care vi le-am împărtășit au fost de mare ajutor, astfel încât să aveți o imagine mai largă și să știți ce școală de șoferi să alegeți. Vom fi bucuroși să știm că în câteva luni veți conduce deja mașina și vă veți bucura de toate avantajele pe care vi le oferă.  


Învață să conduci în siguranță și cu încredere alături de SoftDrive, din 1998 in top scoli de soferi din Bucuresti!

You may also like

2 cometarii

Patracioc Georgiana -

The best am avut parte de o instructoare foarte drăguță pe nume Ilie Oana care are o răbdare de nedescris și este foarte explicită cu alte cuvinte aș mai face încă odată școala de șoferi încă odată. Felicitări sunteți minunați!!

Reply
admin -

Mulțumim pentru cuvintele frumoase

Reply

Lasă un comentariu

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.