Cum alegi cea mai potrivita școala de șoferi

Cum alegi cea mai potrivita Școala de șoferi?

Sfaturi și informații utile pentru a o alege pe cea potrivită

În orașul tău există cu siguranță multe scoli auto, dar cum să o alegi pe cea potrivită?  

Cu toții am avut îndoieli și curiozități cu privire la școlile de șoferi. Din păcate, nu știm întotdeauna criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o școala de șoferi. Nu vă faceți griji, am trecut prin asta și vă vom dezvălui normele de luat în considerare înainte de a vă înscrie la un curs de conducere. 

Conducerea auto este una dintre cele mai importante abilități pe care trebuie să le învățăm. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin intermediul unei scoli de soferi prestigioase.

Cum alegi cea mai potrivita școala de șoferi?

O școala de șoferi de Top trebuie să ofere cunoștințele necesare pentru a forma un șofer sigur, eficient și, mai presus de toate, responsabil. Astfel, viitorul șofer cat b, odată ce își dă examenul și obține permisul mult așteptat, este un șofer ce contribuie cu adevărat la siguranța rutieră.

Înainte de a ne gândi la costuri, la Soft Drive ne pasă de prevenire !

A avea o mașină înseamnă a avea o responsabilitate, a ști cum să planifici și să dezvolți o cultură rutieră. Deci școala de șoferi nu vă oferă doar liniște sufletească, ci un mod responsabil de a conduce. 

Alegerea școlii de șoferi este cu siguranță foarte subiectivă și depinde, mai presus de toate, de nevoile dvs. categoria pe care doriți să o obțineți, programul personal. Dacă sunteți în căutarea unei scoli de soferi de prestigiu în București, cu siguranță vă întrebați care sunt elementele de care trebuie să țineți cont. Iată principalele avantaje pe care le putem găsi în preferarea unei școli de șoferi față de alta:

Portofoliul complet de cursuri oferite de școala de șoferi

Nu toate școlile auto pot oferi cursuri de conducere pentru toate categoriile. Dacă trebuie să obțineți mai multe, este imperativ să alegeți școala care vă permite acest lucru. 

Program avantajos

O școală auto care funcționează de dimineața și până seara este de preferat in alegerea ta. Probabil muncesti, ești student(ă) sau ai alte obligații care te fac indisponibil(ă) în timpul programului de lucru sau chiar în timpul facultății. În acest sens, este util să căuți o scoala care să țină cursuri pe tot parcursul zilei.

Nivelul de experiență

In procesul de învățare al cursanților, anii de experiență ai școlii de șoferi reprezintă un mare avantaj. Când vă examinați opțiunile, cel mai bine este să alegeți o școală care are o experiență vastă în cursurile teoretice și practice. Cu aceasta vă veți asigura că nivelul de cunoștințe pe care îl veți dobândi va fi cel mai robust. 

Rată de promovare mare

Un procent mare de promovabilitate ar scoate în relief calitatea scolii. Asta se traduce prin instructori auto care își fac treaba cu profesionalism. Așadar, o școală cu o rată mare de promovare este de luat în calcul.

Școlarizare cu predare în limbi străine

Daca scoala oferă cursuri teoretice și practice în una sau mai multe limbi străine, reprezinta este o garanție a valorii și a calității! 

Test psihologic auto

Pentru a obținerea sau a reînnoirea permisul de conducere, trebuie să vă supuneți unui examen medical. O școală de șoferi care oferă și teste psihologice auto sau care are parteneriate cu cabinete psihologice vă ajută să economisiți timp.

Vehiculele utilizate au atât cutie de viteze manuală cât și automată

Nu toate școlile sunt bine echipate în ceea ce privește mașinile cu cutie automată. Dacă v-ați gândit să optați pentru aceasta, ar fi bine să o alegeți pe cea care vă pune la dispoziție ambele variante. O școală ale cărei mașini sunt adaptate pentru practicile de conducere este mai avantajoasă. 

Săli dotate cu computere

Având în vedere că examenele auto au loc pe computere, acestea vor fi foarte utile, îndeosebi pentru aceia care nu sunt atât de instruiți în tehnologia modernă; 

Posibilitatea de a achita tariful de școlarizare în rate

Este un real beneficiu ca o școală de șoferi să ofere posibilitatea cursanților să achite cursurile în rate; 

Vouchere cu discounturi

Nu-i așa că sună bine? Optați pentru școli de șoferi care oferă vouchere; 

Recenziile foștilor cursanți 

Citirea recenziilor foștilor elevi este un alt lucru IMPORTANT de făcut atunci când alegeți școala pe care o veți urma. Acest lucru vă va oferi o idee clară despre școala de șoferi. Vă va permite să o excludeți pe aceea cu prea multe comentarii negative. Asadar, alegeti o scoala cu feedback-uri pozitive. Mai jos gasiti recenziile elevilor nostrii:

Petrache Alexandra Mihaela
Petrache Alexandra Mihaela

Recomand cu cea mai mare încredere. De la o persoană care nu știam nimic, mi-au explicat atât de bine la orele de legislație. Răbdarea și calmul din timpului orelor practice în cât am luat din prima atât sala cât și traseul. Mulțumesc pentru toată munca și calmul pe care l-ați avut cu mine.

Claudiu Petre
Claudiu Petre

Cel mai bun instructor , Stoica Mihail Cătălin Sala și traseu din prima !!! ✅✅✅

Georgeta Pirvu
Georgeta Pirvu

Dacă pot descrie în câteva cuvinte experiența mea cu Soft Drive ar fi următoarele: seriozitate ,calm, încredere și oamenii minunați . Recomand cu încredere , aici veți simți cum evoluezi și te vei simți ca în familie. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată . Cei mai buni.❤️

Dan Alwy
Dan Alwy

Cea mai buna școală din București părerea mea.recomand Ciprian Ilie The Best!

Stan Nicusor
Stan Nicusor

Școala de șoferi nr 1 din București, mulțumesc

Georgiana Urziceanu
Georgiana Urziceanu

Eu , fiind si o persoana grea de cap si dificila, lipsita de rabdare si care mi se explica de 10 ori si tot nu înțeleg, îl recomand pe dnu. Marius Strugariu, este un domn excepțional, nu l-as da pe nici un alt instructor, soțul meu a facut primul cu dansul si are permis de mai bine de 7 ani, luat din prima sala+ traseu! 👏❤️

Madalina Enache
Madalina Enache

Cel mai bun instructor Marius Strugariu ,3 generatii au luat permisul cu el👍.Cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere!

Ana Cristea
Ana Cristea

Marius Strugariu mi-a fost prieten și mentor. Din perspectivă realist-moralizatoare este urmărită transformarea mea, faptul că am început de la problema cu ambreajul care duce la murirea motorului la a îmi lua permisul. Pe plan social este ilustrată împrietenirea cu o persoană de care o să îmi fie dor când îmi spunea că greșesc. Știu că nu mă pot întoarce în timp, dar aș vrea să repet această experiență dacă ar fi posibilă cât timp nu îmi pierd permisul

Ianis Alexandru Boteanu
Ianis Alexandru Boteanu

Cel mai top instructor îl recomand cu yoata inima pe Stoica Mihail Catalin

Cristian Marian
Cristian Marian

Am avut o experiență excelentă la școala auto Soft Drive. Strugariu Marius este un instructor profesionist și dedicat, care mi a oferit nu doar cunoștințele necesare pentru a lua examenul auto, dar și încrederea și abilitățile practice pentru a deveni un șofer sigur și încrezător. Recomand cu încredere școala auto Soft Drive și în mod special pe domnul Strugariu Marius tuturor celor care doresc să învețe să conducă într-un mod profesionist și sigur.

Cristi Marin
Cristi Marin

Cel mai bun Stoica Mihail Cătălin

Adrian Manolache
Adrian Manolache

Nota 10 pentru Adrian Stroe ! A reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre stilul lui de a preda si stilul meu de a invata . Recomand 100% !

sparlac vladimir
sparlac vladimir

Mulțumesc mult, doamnei instructor Cristina! Recomand cu încredere, un om și un instructor de nota 10!

Narcis Stanciu
Narcis Stanciu

Catalin Stoica este un instructor informat si profesionist, care te pregateste pentru orice situatie din examen.

Ionut Razvan Cantor
Ionut Razvan Cantor

Cel mai rabdator, calm, cu simt al umorului instructor, l-am gasit aici, la Soft Drive. Ii mulțumesc pentru răbdare, nervii tari si incredere, domnului Stroe Adrian. Ma înclin. Toate bune.

Satranç Reis
Satranç Reis

Bună ziua!Astazi am luat permisul cu instructorul Marius Strugariu.Un instructor foarte bun m-a susținut pe tot parcursul.Recomand

Emanuel Popa
Emanuel Popa

Nu am decât cuvinte de laudă pentru această școală! De la început până la final am fost ajutat cu tot ce am avut nevoie! Iar experiența cu domnul instructor Adrian Stroe a fost minunată, un om de caracter, care a lucrat cu multă răbdare și seriozitate cu mine! Îmi voi aminti și voi aplica tot ce am învățat de la dânsul la fiecare drum cu mașina. Recomand cu încredere, nu veți fi dezamăgiți!

Alexandra Marinela Scriba
Alexandra Marinela Scriba

Cea mai bună școală de șoferi, iar domnul Stoica Mihail Cătălin este cel mai bun instructor, un om de nota 10+, care explică pe înțelesul tuturor și-n plus face ore și-n weekend!

Sandu Goghie
Sandu Goghie

Super scoala! Super instructor! Recomand! Instructorul,Marius Ilie, te duce pe traseele de examen si iti arata tot ce trebuie pentru a lua permisul din prima!

Radu Catalin Vadile
Radu Catalin Vadile

Părerea mea despre școala Soft Drive nu poate fi decât una buna din toate punctele de vedere cu un personal foarte amabil încă din prima zi in care m-am înscris pt a obține cat C CE.De la început mi-am făcut o impresie buna iar pe parcursul orelor de condus m-am și convins alături de Domnul instructor Ilie Marius un om foarte calm și foarte explicit in tainele condusului!Pentru viitori elevi va recomand cu cea mai mare încredere Școala de șoferi Soft Drive și sigur nu veți regreta!!!

Rodica Marineac
Rodica Marineac

Sunt foarte fericita ca am reusit sa iau permisul de conducere si sa conduc fara frica! Prin rabdarea si indrumarile pe care mi le-ati oferit, m-ati ajutat sa invat sa conduc si sa nu imi mai fie frica! Multumesc mult doamnei instructor Oana Ilie si echipei de la Scoala de soferi Soft Drive pentru experienta frumoasa pe care am avut-o in aceasta calatorie! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Andrei Ionut
Andrei Ionut

Cei mai buni . Apelați cu încredere .

Cristina Ionescu
Cristina Ionescu

Experiența mea cu instructorul Stoica Mihail Cătălin în timpul orelor a fost excelentă! A fost răbdător, profesionist și a făcut ca procesul de învățare să fie plăcut și eficient. Recomand cu încredere

Popescu Alin
Popescu Alin

Multumesc 🙏 SOFT DRIVE multumesc domnului instructor ILIE MARIUS pt tot ce m-a învățat 🙏👍cat C+E din prima + atestatele. Vă spun ca mai rar întâlnești așa om blând și cu un dar dat de Dumnezeu de a-și practica meseria 🙏 Să fi binecuvântat și să rămâi neschimbat 👍👏felicitări . Recomand cu încredere 🫡👏👏👏

Florin Daniel Gheorghe
Florin Daniel Gheorghe

Mulțumesc, în primul rând instructorului Stoica Mihail Cătălin, care și-a pliat programul în funcție de cum am avut timp, atât seara după serviciu cat și în weekend. Prin calmul și răbdarea avută cu mine, am reușit să iau ambele probe din prima, făcându-mă să trec peste toate emoțiile. Nu în ultimul rând, mulțumesc și școlii Soft Drive pentru experiența frumoasă la secretariat și cursurile de legislație. Recomand 👍

Iulia Nistor
Iulia Nistor

Mulțumesc domnului instructor Bogdan Constantin pentru tot ajutorul și pentru toată susținerea! Face totul cu inima ca să fie bine. 💪 Recomand cu încredere!! 🥇🏆 (Sala și traseul din prima. 🙏)

Roxana Anghel
Roxana Anghel

Cea mai buna dintre toate și reușite garantate

Costin Puntaru
Costin Puntaru

Recomand cu toata increderea. Am luat traseul din prima fara stres. Stoica Catalin e un profesionist. Toate orele le-a tratat cu seriozitate si calm, adaptand propiul program dupa al meu ( ore facute in weekend sau seara).

Roxana Diaconescu
Roxana Diaconescu

Este o școală excelentă. Mulțumiri din suflet domnului Marius Strugariu! Este un instructor excelent, calm, empatic și cu simțul umorului. A fost o plăcere să învăț alături de el să conduc. A avut mereu rădbare, mi-a răspuns la toate întrebările și m-a încurajat pe tot procesul. Am luat din prima și sala și traseul datorită instrucțiunilor și sfaturilor lui. Îl recomand cu drag!

Alex Hash
Alex Hash

O experiență foarte buna și un instructor de 5 stele. Recomand!!

Paun Alexandru
Paun Alexandru

Cu calm si rabdare se poate :),multumesc pentru ajutorul oferit.Multumesc domnului Marius Strugariu.

TRY GAUY 780
TRY GAUY 780

Cel mai bun instructor Stoica Catalin🤙🏽

Denisa Constantin
Denisa Constantin

A fost o experienta minunata, am avut cel mai bun instructor, cu multa rabdare, calmitate si un om extraordinar. Este vorba despre domnul Stroe Adrian, pe care il recomand din tot sufletul si ii multumesc inca odata pe aceasta cale! Cel mai bun instructor!! RECOMAND!!!

Ariana Stefanescu
Ariana Stefanescu

Am facut scoala cu domnul Nicu , cel mai bun instructor, un om calm, rabdator, si care explica pe intelesul tuturor, sala si traseul luate din prima. Recomand cu incredere si toate multumirile domnului Nicu!🥰

David Rădulescu
David Rădulescu

Recomand cu căldură școala de șoferi Soft Drive. Am avut o experiență frumoasă și plăcută datorită domnului instructor Marius Strugariu, un om bun și răbdător care dă dovadă de profesionalism. Datorită lui am reușit să iau traseul din prima, fără să am emoții. Mii de mulțumiri pentru toată răbdarea, susținerea și pentru toate sfaturile pe care acesta mi le-a dat. Mulțumesc școlii Soft Drive și domnului Marius Strugariu pentru această experiență minunată!

Robert
Robert

Recomand cu drag instructorul Stoica Cătălin, un om care a reușit să se plieze pe nevoile mele, un om calm și răbdător, cu siguranță nu veți avea emoții în a lua permisul cu el. Un om profesionist la fel ca și școala de șoferi Soft Drive.

Moldovan Sabina
Moldovan Sabina

Stimate echipă Soft Drive , Aș vrea să mulțumesc pentru experiența minunată învățată în timpul cursurilor de conducere dar mai ales domnului instructor Stroe Adrian pentru rabdarea , profesionalismul si implicarea sa , explicând cu claritate fiecare aspect al conducerii. Datorită lui, examenul a fost lipsit de emotii . Pentru toti cei care doresc sa obtina carnetul de conducere sub indrumarea unui instructor care se comporta cu voi ca un parinte si care nu este doar pasager in timpul orelor apelati la dansul cu incredere. Cu recunoștință, Sabina

Robert Barbulescu
Robert Barbulescu

Cei mai buni

Cozinia Motronu
Cozinia Motronu

Am ales să mă înscriu la această școală de șoferi după ce am citit recenziile și am constatat că este aproape de stația de metrou Republica. Cu toate acestea, am fost plăcut surprinsă de întâlnirea cu un personal extrem de amabil și dedicat clienților. De la fetele de la secretariat, la mediul de pregătire teoretică și, bineînțeles, instructorul cu care am avut plăcerea să învăț, toți s-au dovedit a fi profesioniști cu experiență, gata să mă îndrume către dobândirea cunoștințelor atât teoretice, cât și practice. Orele mele de conducere au fost susținute cu domnul Cătălin Stoica, pe care îl recomand cu căldură tuturor celor interesați să se înscrie la această școală de șoferi. Abilitatea sa excelentă de a explica, răbdarea sa abundentă fac procesul de învățare plăcut și oferă un sentiment de siguranță, chiar și în primele ore petrecute în trafic. Nu pot decât să laud acești oameni minunați și să îi recomand cu încredere.

Florin Stoian
Florin Stoian

Recomand cu căldură Școala de Șoferi Soft Drive, în special instructorul Adrian Stroe, tuturor celor care își doresc să învețe să conducă într-un mod sigur și încrezător. Mulțumesc Soft Drive și Adrian pentru susținere și experiența minunată!

Radu Radulescu
Radu Radulescu

Permisul luat cu ajutorul instructorului Stoica Mihail Cătălin. Cel mai bun instructor 👍

Elena Padurariu
Elena Padurariu

Vreau să vă mulțumesc sincer pentru experiența deosebită și profesionalismul de care ați dat dovadă pe parcursul cursurilor. Ați reușit să transformați procesul de învățare într-o experiență plăcută și eficientă. Mulțumesc D-lui Marius Strugariu pentru răbdare și dedicare, fără de care nu aș fi reușit să obțin permisul de conducere. Sunteți cei mai buni!!!

Lucas G
Lucas G

Instructorul meu de la școala de șoferi, domnul Marius Strugariu, a fost o prezență incredibilă pe durata procesului meu de învățare a conducerii. A fost extrem de răbdător și profesionist în abordarea sa, fapt ce m-a ajutat să înțeleg și să aplic conceptele dificile cu încredere. Pe lângă abilitățile sale remarcabile, acesta a adus un simț al umorului care a detensionat atmosfera în timpul ședințelor, făcând experiența de învățare plăcută și relaxantă. Recomand cu căldură instruirea cu domnul Marius Strugariu pentru o experiență excelentă în procesul de invatare.

Andrei Dragut
Andrei Dragut

Am facut categoria C,CE cu Marius Ilie,cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere Scoala Soft Top Drive,e de nota 10+.

Dana Sece
Dana Sece

O școală foarte bună cu instructori de calitate. Unul dintre ei este Adrian Stroe care a avut muuuulta răbdare cu mine și a știut sa-mi explice amănunțit totul. Va mulțumesc.👍🙏

Marcu Schiopu
Marcu Schiopu

Servicii și clase de calitate superioară, calmi, blânzi, și care te învață tot ce este nevoie pentru a trece examenul cu brio. Recomand 5/5!

Răzvan Pandelea
Răzvan Pandelea

Multumesc!!

Florin Alexa
Florin Alexa

Mulțumesc domnului Stroe Adrian pentru profesionalism și răbdare, la inceputul orelor practice fricile și emotiile au fost mari, dar cu ajutorul dânsului am reușit ca pana la final sa trec peste ele și sa devin mai sigur pe mine la volan, nivelul cunostintelor acumulate în acest timp au facut ca examenul sa para doar o formalitate. Recomand cu încredere scoala Soft Drive!

Cristian Danciu
Cristian Danciu

Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocazia creata de a ajunge la aceasta școală si pentru experienta fantastica trăită alături de intreaga echipa Soft Drive. Am avut șansa să-l am ca și instructor pentru categoriile C/CE pe domnul Marius Ilie, un profesionalist cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, dar și un pedagog și un psiholog desăvârșit. Datorita informațiilor teoretice dobândite de la Marius, a orelor de conducere efectuate impreuna și a încrederii constante insuflată din partea acestuia, am reușit sa trec cu brio de toate examenele teoretice și practice și ulterior, cu voia Bunului Dumnezeu, să-mi urmez cu încredere și profesionalism pasiunea de a conduce și de a practica aceasta meserie. Slavă Ție Doamne și mulțumesc pentru acești oameni minunați și în special pentru Marius Ilie🙏

Edy
Edy

Multumesc Soft Drive in special dl. instructor Marius Strugariu pentru profesionalism. Il recomand cu incredere.

Vehiculele care vor fi folosite pentru predarea practică trebuie să fie impecabile din punct de vedere mecanic.   

Aceste instrucțiuni simple vă pot ajuta să alegeți școala de șoferi potrivită pentru dumneavoastră. 

Sperăm că toate informațiile pe care vi le-am împărtășit au fost de mare ajutor, astfel încât să aveți o imagine mai largă și să știți ce școală de șoferi să alegeți. Vom fi bucuroși să știm că în câteva luni veți conduce deja mașina și vă veți bucura de toate avantajele pe care vi le oferă.  


Învață să conduci în siguranță și cu încredere alături de SoftDrive, din 1998 in top scoli de soferi din Bucuresti!

You may also like

2 cometarii

Patracioc Georgiana -

The best am avut parte de o instructoare foarte drăguță pe nume Ilie Oana care are o răbdare de nedescris și este foarte explicită cu alte cuvinte aș mai face încă odată școala de șoferi încă odată. Felicitări sunteți minunați!!

Reply
admin -

Mulțumim pentru cuvintele frumoase

Reply

Lasă un comentariu

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.