Soft Drive

Scoala de soferi categoria A

Dacă îți dorești să obții permisul de conducere categoria A pentru motociclete, atunci școala noastră este alegerea perfectă. Beneficiezi de instructori cu experiență vastă pe două roți, care te vor învăța tehnicile de condus specifice unei motociclete.

Categoria A cu rata de promovabilitate 96%!

Plata în rate. Hai și tu!

Durata cursului pentru categoria A

– 3 săptămâni când posedă permis de conducere categoria A2 cu vechime de până la 2 ani, timp în care efectuează 12 ore de pregătire teoretică şi 20 ore de pregătire  practică (poligon şi traseu). Pregătirea teoretică, precede pregătirea practică.
– 3 săptămâni când posedă permis de conducere categoria A2 cu o vechime minimă de 2 ani, timp în care efectuează 24 ore de pregătire teoretică şi 10 ore de pregătire practică (poligon şi traseu).
– 4 săptămâni când nu posedă permis de conducere, sau când poseda permis de conducere pentru alte categorii în afara de AM, A1, si A2, timp în care efectuează 24 ore de pregătire teoretică şi 26 ore de pregătire practică (poligon şi traseu).

OBLIGAŢIILE CURSANTULUI

– Să se prezinte la orele de pregătire teoretică şi practică în stare psiho-fizică corespunzătoare;
– Să posede asupra sa cartea (buletinul) de identitate şi caietul cursantului;
– Să respecte programa de învăţământ şi indicaţiile instructorului auto;
– Să promoveze testele finale de absolvire a şcolii.

Dosarul pentru examen cuprinde:

- Fişa de Şcolarizare eliberată de Şcoală;
- Cerere de înscriere la examen, Domnule Şef Serviciu;
- Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
- Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
- Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dacă este cazul)

scoala de soferi categoria a bucuresti

Condiţii pentru înscriere la cursuri

Categoria A - 24 ani fără trei luni, sau vârsta 20 ani, dacă posedă categoria A2 de cel putin 2 ani ;
Categoria A1 – motociclu sau motocicleta cu o capacitate cilindrica de pana la 125 cc
Categoria A1 - Varsta minima de la care se poate opta pentru aceasta categorie este 18 ani

Categoria A2 – motociclu sau motocicleta cu o capacitate cilindrica de pana la 250 cc

Categoria A2 - Varsta minima de la care se poate opta pentru aceasta categorie este 21 ani
– Apt din punct de vedere medical – aviz obtinut numai de la unitatea medicala agreata de scoala noastra ;
– Apt din punct de vedere psihologic – aviz obtinut numai de la laboratorul scolii noastre ;
Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracţiunile prevăzute la art.24 alin.6 din OUG nr.195/2002, cu excepţia cazurilor când a intervenit una din situaţiile prevăzute la art.116 din alin.1 din OUG nr.195/2002.
La înscriere este necesară achitarea cel puţin a primei rate şi prezentarea documentului de identitate.

Scoala de soferi Soft Drive oferă contra cost suport de curs, legislaţie rutieră, întrebări şi răspunsuri.

TAXE (inclusiv combustibilul)

Scoala de soferi CATEGORIA A –  1600 lei

Scoala de soferi CATEGORIA A –  1600 lei (deţinător A1 sau A2)

Scoala de soferi CATEGORIA A1 – 1600 lei
Scoala de soferi CATEGORIA A2 – 1600 lei
Tariful de şcolarizare scoala de soferi Categoria A  poate fi plătit integral sau în 3 rate.
Se poate plăti în numerar la casieria şcolii sau prin ordin de plată

DOCUMENTE necesare

Dosarul pentru examen cuprinde:

Fişa de Şcolarizare eliberată de Şcoală;
Cerere de înscriere la examen, Domnule Şef Serviciu;
Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dacă este cazul)

ÎNSCRIEREA LA EXAMEN

Cursantii care au domiciliul ori resedinta (flotant) in municipiul Bucuresti sau jud. Ilfov se va prezenta pentru sustinerea probei teoretice la ghiseul SPCRPCIV Bucuresti sau Ilfov din sos. Pipera nr. 49 sector 2, avind asupra sa dosarul de examinare eliberat de scoala de conducatori auto, examen pe care il va sustine in aceeasi zi.

◈ Dupa promovarea examenului teoretic cursantul se va prezenta de indata la dispeceratul scolii noastre pentru programarea probei de traseu, ce se realizeaza prin intermediul portalului electronic pus la dispozitie de DRPCIV – MAI.

In situatia in care cursantul se programeaza personal pentru proba de traseu la ghiseul SPCRPCIV Bucuresti sau Ilfov, scoala v-a putea asigura autovehiculul scoala numai daca acesta nu este afectat altei activitati la data si in intervalul orar pentru care s-a facut solicitarea, situatie in care scoala este exonerata de obligatia de a trimite autovehiculul scoala la examen.

❗ Scoala va realiza programarea la proba de traseu numai dupa promovarea probei teoretice.

 Cursanţii care domiciliază în alte judeţe vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR din judeţele respective.

0 +
Ani de experienta
0 +
Elevi admisi
0 +
Instructori auto
0 +
Autoturisme
0 +
Camioane - Autobuze - remorci
0 +
Motociclete

Vizitează-ne

Bd. Basarabia Nr. 256G
Sector 3, Bucuresti

Program

luni - vineri 9 - 18
sâmbătă și duminică - ÎNCHIS

dă-ne un telefon

trimite email

mariusiliesoftdrive@gmail.com

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Nug Toh
Nug Toh

ne-a lăsat o recenzie de 5 stele

Nug Toh
Nug Toh

Am avut parte de oameni de nota 10 din primul moment în care am ajuns la sediu. Secretarele OK, instructorul si colegii OK, toți vor să treci! În cazul meu, sunt o persoană neincrezatoare și simțeam că asta ar fi un impediment. Am aflat mai târziu că oamenii cu care lucrezi se adaptează nevoilor tale, și în cazul meu a ajutat enorm. Am reușit să iau atât sala, cat și traseul din prima. Doamna Oana Ilie a fost de mare ajutor, mi-a scos din cap ideea că nu pot, m-a ghidat pas cu pas și mi-a explicat de fiecare dată ce greșesc. Cu zâmbetul pe buze, recomand această școală de șoferi tuturor celor ce vor să aibă parte de o experiență de neuitat, si de un permis în cel mai scurt timp!

Marcu Schiopu
Marcu Schiopu

Servicii și clase de calitate superioară, calmi, blânzi, și care te învață tot ce este nevoie pentru a trece examenul cu brio. Recomand 5/5!

Mihail Cătălin Stoica
Mihail Cătălin Stoica
perMIG DarkForEver
perMIG DarkForEver

Recomand cu încredere pe Domnul instructor Ilie Marius,un instructor foarte bun cu capacități de a învățat pe oricine din experienta dansului dobândită de ani de zile,am luat permisul cat D din prima,Mii de mulțumiri și recunoștință pentru încredere, perseverență şi profesionalism

Alexa Ioni
Alexa Ioni

Domnul instructor Maciuceanu Nicolae este foarte calm, intelegator si explica pe intelesul tuturor. Mi-a explicat situatiile intalnite in trafic si m-a ajutat sa inteleg logica acestora. Am pornit de la zero si am reusit astazi, multumita dumnealui, sa iau permisul. Recomand cu caldura pe domnul instructor Maciuceanu Nicolae pentru rabdare si profesionalism. O persoana de nota 25! Multumesc inca o data pentru ajutor!

Antonio Florin
Antonio Florin

Instructorii excelenți!!🔝🔝

Alin Stefan
Alin Stefan

Top instructoru Stoica Mihail Catalin, recomand!

Simona Andreea
Simona Andreea

Multumesc doamnei Oana Ilie pentru răbdarea de care a dat dovada, ajutorul și profesionalismul dânsei! Din prima și sala și traseul ❤️ Nu as fi reușit fără ajutorul dânsei! Multumesc Soft Drive!

Adrian Serban Constantinescu
Adrian Serban Constantinescu

Multumesc domnului instructor Marius Strugariu pentru rabdare, si de profesionalismul de care a dat drept dovada. Un om cat si un instructor de nota 10+.

Mario Enache
Mario Enache

Cel mai bun instroctor este domnu Marius Strugariu cu el iei permisu 100% va recomnad cu incredere cel mai bun om

Anghel Ana Ioana
Anghel Ana Ioana

✅Recomand din inimă și cu toată încrederea pe domnul instructor Stoica Mihail-Cătălin. Un OM minunat, un instructor profesionist, calm și răbdător, langa care m-am simțit in siguranță încă de la prima ședință. Datorită celor învățate de domnul instructor, am reușit sa iau permisul din prima. Mii de mulțumiri și recunoștință pentru încredere, perseverență şi profesionalism Stoica Mihail-Cătălin! You are the best!✌️

Ana-Maria Neagu
Ana-Maria Neagu

Doar 5 stele este putin :) Dl instructor este un super instructor, cu multa rabdare, tact si diplomatie. Am pornit de la 0 absolut si acum conduc in parametrii. Ii multumesc mult pentru toate eforturile de a face din mine un sofer responsabil :) Instructor Catalin Mihail Stoica, cursant Ana Maria Olanescu

Elena
Elena

O recomand cu tot dragul pe doamna instructor Pasa Ungurianu Nicoleta. Este extrem de calmă și explică enorm de bine absolut tot. La fiecare oră am avut câte ceva de învățat, și cu ajutorul dumneaei toate greșelile pe care le făceam au dispărut! Alegeți-o pe doamna dacă vreți sala și traseul din prima!! Doamna, sunteți minunată.

Amadeus Zalmanovici
Amadeus Zalmanovici

Domnul instructor Stoica Mihail Catalin este o persoana calma ce stie sa explice foarte bine la orele practice. Daca esti atent la orele sale, tot ce ai nevoie este sa iti stapanesti emotiile la examen si ai permisul ca si luat 😉. Il recomand cu mare incredere. Orele cu el chiar sunt o placere. Succes!

Alvarez Mario
Alvarez Mario

Cel mai bun instructor Constantin Bogdan!! Merită să îl alegeți pentru reușite! Foarte atent si delicat , explicații foarte bune , recomand cu cel mai mare drag si căldură!!! Superrrr! Am reusit sa i-au traseul din prima cu ajutorul domnului instructor , este foarte tehnic si explicatii foarte bune!

Adrian Chiru
Adrian Chiru
Miruna Alexandra Petcu
Miruna Alexandra Petcu

Ii mulțumesc dl Marius Strugariu pentru tot efortul efortul depus și ajutorul oferit pentru a lua permisul din prima. Îl recomand cu încredere pe dl instructor, datorită profesionalismului, calmitatii și tehnicilor de învățare care oferă garanție în drumul către permisul de conducere.

Gabriela Munteanu
Gabriela Munteanu

Va multumesc pentru privilegiul de a face cursurile scolii dvs. cu un instructor profesionist ca Nicusor Maciuceanu!!!! Va doresc mult succes in continuare si va voi recomanda cu tot sufletul tuturor celor care vor sa obtina permisul de conducere !

Stefan Vasile
Stefan Vasile

Am facut scoala auto pentru categoria B cu Dl. Stoica Catalin. Am luat permisul din prima fara stres si fara probleme!!! Il recomand maxim, este un om foarte bun, explica super bine si sunt sigur ca oricine isi da putin interesul sa il asculte va lua traseul din prima. Pentru profesionalism si implicare mergeti la el! Multumesc mult pentru aceasta experienta frumoasa, sunteti cel mai tare!

Cristina Micu
Cristina Micu

Recomand pe dna instructor Pasa Nicoleta pentru profesionalismul, rabdarea si dedicarea ei in a ma face sa deprind cat mai multe abilitati utile la examen, dar si pentru viitor. A fost exact instructorul de care aveam nevoie pentru a capata incredere, drept urmare m-am prezentat la examen relaxata si sigura pe mine. Pe langa calitatea de a fi un instructor profesionist, este si o persoana extrem de calda langa care nu te simti criticat, ci dimpotriva : tot ceea ce explica este intr-un mod constructiv si placut. Multumesc mult!

Alina Iacob
Alina Iacob

Dl instructor Marius Strugariu este un profesionist care oferă încredere chiar si celor mai “fricoși” cursanți. Multumesc pentru răbdare și îndrumare. Per total o experiența foarte plăcută cu SoftDrive. Recomand pentru obținerea permisului auto din prima!

Mariana Rubaha
Mariana Rubaha

În primul rând vreau săi mulțumesc instructorului Bogdan Constantin pentru efortul lui în succesul meu de a lua permisul de conducere. Și îl recomand pe cel mai bun instructor din Soft Drive. Sunt foarte mulțumită de acest instructor e de nota 10+.

Răzvan Pandelea
Răzvan Pandelea

Multumesc!!

Victoremilian@gmail.com Victor
Victoremilian@gmail.com Victor

Foarte mulțumit de domnul instructor Strugariu Marius. Un instructor foarte profesionist,calm și de încredere. Recomand cu încredere scoala auto Soft Drive

Elida Mirea
Elida Mirea

Mii de multumiri domnului instructor Marius Strugariu pentru succesul asigurat de a promova examenul din prima, precum si intregii echipe Soft Drive pentru profesionalism si promptitudine!

A I
A I

O scoala cu oameni profesioniști! M-au ajutat sa îmi recapăt încrederea în mine după ce la fosta scoala am avut parte de o experienta neplăcuta. Recomand din tot sufletul!!

Epurescu Nicolae Matei
Epurescu Nicolae Matei

Instructori foarte buni, Mașinile la fel

Angela Martisca
Angela Martisca

Il recomand cu incredere pe domnul instructor Stoica Mihail-Catalin deoarece este calm, rabdator si iti explica ori de cate ori este necesar. Am fost incurajata, indrumata si astfel am reusit sa obtin permisul. Multumesc domnului instructor si succes tuturor! 🙂

Cristian Danciu
Cristian Danciu

Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocazia creata de a ajunge la aceasta școală si pentru experienta fantastica trăită alături de intreaga echipa Soft Drive. Am avut șansa să-l am ca și instructor pentru categoriile C/CE pe domnul Marius Ilie, un profesionalist cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, dar și un pedagog și un psiholog desăvârșit. Datorita informațiilor teoretice dobândite de la Marius, a orelor de conducere efectuate impreuna și a încrederii constante insuflată din partea acestuia, am reușit sa trec cu brio de toate examenele teoretice și practice și ulterior, cu voia Bunului Dumnezeu, să-mi urmez cu încredere și profesionalism pasiunea de a conduce și de a practica aceasta meserie. Slavă Ție Doamne și mulțumesc pentru acești oameni minunați și în special pentru Marius Ilie🙏

Elisabeta Adam
Elisabeta Adam

O școală de șoferi serioasa, instructorul de nota 10+,un om care explica pe înțelesul elevului, calm, carismatic. Îl recomand cu maxima încredere pe dl instructor Stoica Mihail Cătălin. Ii mulțumesc pentru tot și pentru ca mi a dat încredere în mine pentru a reuși sa trec cu brio de cele 2 examene(sala, traseu) și sa obțin permisul de conducere din PRIMA.

Iordan Rareş
Iordan Rareş

Mult peste așteptări! Cea mai buna scoala de soferi, instructorul Constantin Bogdan este excepțional, foarte răbdător si chiar isi dorește sa ii invete pe ceilalti!

Raluca Dudas
Raluca Dudas

Cea mai frumoasa experienta! Va multumesc Doamna Oana

Lidia Andra
Lidia Andra

O scoala cu instructori profesionisti .multumim mult

David Andrei
David Andrei

O echipa minunată! Va mulțumesc frumos 🤗🤗🤗

Petrescu Anca
Petrescu Anca

Recomand cu încredere pe domnul instructor Măciuceanu Nicolae, un adevărat profesionist!

Ioana Panciu
Ioana Panciu

Am cautat foarte mult timp o scoala unde instructorul sa puna suflet. Am avut diverse experiente...singurul loc unde am gasit toata sustinerea, calitatea procesului didactic si disponibilitatrea, este Soft Drive! Daca cu Soft Drive nu reusesti sa dobandesti permisul, RENUNTA la idee!

Andreea Dimitriu
Andreea Dimitriu

O experiență foarte plăcută, începând de la organizarea promptă a secretariatului, comunicarea eficientă și dedicarea inimaginabilă a domnului instructor Strugariu Marius! Per total, o școală de șoferi cu servicii impecabile, care oferă încredere din toate punctele de vedere și cu ajutorul căreia am reușit să iau permisul.

Cristian “Mumu” Matei
Cristian “Mumu” Matei

Am venit la examen pregătit sa fiu picat, pentru că știam câte greșeli fac pe traseu. De fapt, instructorul de la Soft Drive, Oana Ilie, m-a ținut atât de aspru și de regulamentar în timpul ședințelor auto, încât în ziua examenului de traseu, ce m-a pus polițistul să fac a fost floare la ureche 😂 Și uite asa am luat examenul din prima. RECOMAND! Duceți-vă cu încredere la Soft Drive. Eu o să-l trimit și pe fi-miu 💪

Diana Florea
Diana Florea

Domnul Nicolae Maciuceanu este un om extraordinar. Este un om atât de răbdător și optimist cum nu am mai văzut. Chiar explica super bine și este întotdeauna calm și extraordinar de corect.

Adi N
Adi N

Recomand din tot sufletul pe instructorul Constantin Bogdan, om foarte rabdator, foarte pozitiv si cu ajutorul lui am reusit sa iau permisul

Nicoleta Preda
Nicoleta Preda

Recomand atât școală cât și pe dl.Instructor Stoica Cătălin -Mihail.Acest OM este un pedagog desăvârșit îți explică cu calmitate și răbdare tot ce ai de făcut!Va mulțumesc tare,tare mult pentru tot dl. instructor!

Mihai Borodi
Mihai Borodi

Instrucotri buni de la care inveti serios si cu care poti lua examenele teoretice si practice cu brio! Am făcut scoala cu instructorul Strugariu Marius, instructor exigent dar foarte bun!

dana ionescu
dana ionescu

Sunt puține cele 5 stele!!! Oamenii ăștia merită o galaxie întrega de stele!!! I am simțit atât de aproape de mine încât m au făcut să mă simt ca și cum aș fi din familia lor!!! Oamenii ăștia și au dorit să reușesc,la fel de mult ca și mine și cu asta cred că am spus totul! O echipă de profesioniști cu care sigur nu dai greș, vă spune un om care nu avea deloc încredere în ea! Am luat sala din prima și traseul astăzi tot din prima!!! Mulțumesc Oana , mulțumesc Marius și nu în ultimul rând mulțumesc David! Nici nu ști cât au contat cuvintele și "îmbărbătarea" ta de astazi! Dumnezeu fie cu voi oameni buni!!! PS 48 de ani , deci vârstă nu este o piedică atunci când îți dorești ceva! PS2 cele 18 puncte de penalizare sunt din cauza emoțiilor!🥴

Stefania Cristescu
Stefania Cristescu

E o școala foarte buna și vreau sa ii mulțumesc in special instructorului Marius Strugariu pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine. Ma ajutat sa mi înving temerile și sa mi demonstrez ca pot sa fac tot ce mi propun. E un instructor foarte bun care ma ajutat foarte mult.

Anca Madalina
Anca Madalina

Multumesc domnului instructor Marius Strugariu. Il recomand tuturor! Nu ai cum sa nu iei traseul cu domnul instructor!

Lucian Stefan
Lucian Stefan

Din punctul meu de vedere este o școală super profesionistă. Chiar ai ce invata de la profesori. Am făcut anul trecut școala pentru categoria B si am luat permisul din prima. Luna trecută am avut examenul pentru categoria C am luat si sala si traseul din prima. Va multumesc si va meritati din plin 5 stele.

Tugce Goktas
Tugce Goktas

Cel mai bun curs de soferi, profesori cu experienta si amabili cu program flexibil de lucru.Am promovat ambele examene din prima incercare.Recomand din tot sufletul Soft Drive si mai ales pe doamna Nicoleta ca instructor.Multumesc mult pentru tot.

Niculae Georgiana
Niculae Georgiana

Recomand cu incredere Scoala de Soferi Soft Drive! Multumesc domnului instructor Marius Strugariu, un om calm si intelegator, un adevarat profesionist! M-a sustinut si m-a ajutat sa trec peste emotii! Am luat sala si traseul din prima incercare! RECOMAND!

Stefan Cornea
Stefan Cornea

Il recomand pe domnul instructor Adrian Stroe, un om rabdator si profesionist, dedicat meseriei pe care o practica. Secretariatul scolii a fost, de asemenea, impresionant. Personalul a fost intotdeauna amabil, politicos si bine informat. Scoala auto Soft Drive este o alegere excelenta pentru cei care vor sa obtina carnetul cu usurinta!

Petrisor David
Petrisor David

Mulțumesc pentru experiența pe care am trăito pe parcursul școlii de șoferi pentru obținerea categoriilor C E D Cum nimic nu este întâmplător din întîmplare am ajuns la școala de șoferi condusă de Marius Ilie , Atunci când faci lucrurile cu pasiune nu ai cum să nu ai rezultate când faci lucrurile în familie succesul este garantat! Respect David Petrișor!

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.