Curs de conducere la școală de motociclete, școală de șoferi, categorie A
Soft Drive

Scoala de soferi categoria A

Dacă îți dorești să obții permisul de conducere categoria A pentru motociclete, atunci școala noastră este alegerea perfectă. Beneficiezi de instructori cu experiență vastă pe două roți, care te vor învăța tehnicile de condus specifice unei motociclete.

Categoria A cu rata de promovabilitate 96%!

Plata în rate. Hai și tu!

Durata cursului pentru categoria A

– 3 săptămâni când posedă permis de conducere categoria A2 cu vechime de până la 2 ani, timp în care efectuează 12 ore de pregătire teoretică şi 20 ore de pregătire  practică (poligon şi traseu). Pregătirea teoretică, precede pregătirea practică.
– 3 săptămâni când posedă permis de conducere categoria A2 cu o vechime minimă de 2 ani, timp în care efectuează 24 ore de pregătire teoretică şi 10 ore de pregătire practică (poligon şi traseu).
– 4 săptămâni când nu posedă permis de conducere, sau când poseda permis de conducere pentru alte categorii în afara de AM, A1, si A2, timp în care efectuează 24 ore de pregătire teoretică şi 26 ore de pregătire practică (poligon şi traseu).

OBLIGAŢIILE CURSANTULUI

– Să se prezinte la orele de pregătire teoretică şi practică în stare psiho-fizică corespunzătoare;
– Să posede asupra sa cartea (buletinul) de identitate şi caietul cursantului;
– Să respecte programa de învăţământ şi indicaţiile instructorului auto;
– Să promoveze testele finale de absolvire a şcolii.

Dosarul pentru examen cuprinde:

- Fişa de Şcolarizare eliberată de Şcoală;
- Cerere de înscriere la examen, Domnule Şef Serviciu;
- Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
- Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
- Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dacă este cazul)

Curs de conducere la școală de motociclete, școală de șoferi, categorie A

Condiţii pentru înscriere la cursuri

Categoria A - 24 ani fără trei luni, sau vârsta 20 ani, dacă posedă categoria A2 de cel putin 2 ani ;
Categoria A1 - Varsta minima de la care se poate opta pentru aceasta categorie este 16 ani și se poate conduce un motociclu sau motocicleta cu o capacitate cilindrica de pana la 125 cc;
Categoria A2 - Varsta minima de la care se poate opta pentru aceasta categorie este 18 ani și se poate conduce un motociclu sau motocicleta cu o capacitate cilindrica de pana la 250 cc;


– Apt din punct de vedere medical – aviz obtinut numai de la unitatea medicala agreata de scoala noastra ;
– Apt din punct de vedere psihologic – aviz obtinut numai de la laboratorul scolii noastre ;

Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infracţiunile prevăzute la art.24 alin.6 din OUG nr.195/2002, cu excepţia cazurilor când a intervenit una din situaţiile prevăzute la art.116 din alin.1 din OUG nr.195/2002.

La înscriere este necesară achitarea cel puţin a primei rate şi prezentarea documentului de identitate.

Scoala de soferi Soft Drive oferă contra cost suport de curs, legislaţie rutieră, întrebări şi răspunsuri.

TAXE (inclusiv combustibilul)

Scoala de soferi CATEGORIA A –  2 000 lei

Scoala de soferi CATEGORIA A –  2 000 lei (deţinător A1 sau A2)

Scoala de soferi CATEGORIA A1/A2 – 1 600 lei

Taxa examen CATEGORIA A - 350 lei


Tariful de şcolarizare pentru Categoria A poate fi plătit integral sau în 3 rate! Se poate plăti în numerar la casieria şcolii sau prin ordin de plată.

DOCUMENTE necesare

Dosarul pentru examen cuprinde:

Fişa de Şcolarizare eliberată de Şcoală;
Cerere de înscriere la examen, Domnule Şef Serviciu;
Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dacă este cazul)

ÎNSCRIEREA LA EXAMEN

Cursantii care au domiciliul ori resedinta (flotant) in municipiul Bucuresti sau jud. Ilfov se va prezenta pentru sustinerea probei teoretice la ghiseul SPCRPCIV Bucuresti sau Ilfov din sos. Pipera nr. 49 sector 2, avind asupra sa dosarul de examinare eliberat de scoala de conducatori auto, examen pe care il va sustine in aceeasi zi.

◈ Dupa promovarea examenului teoretic cursantul se va prezenta de indata la dispeceratul scolii noastre pentru programarea probei de traseu, ce se realizeaza prin intermediul portalului electronic pus la dispozitie de DRPCIV – MAI.

In situatia in care cursantul se programeaza personal pentru proba de traseu la ghiseul SPCRPCIV Bucuresti sau Ilfov, scoala v-a putea asigura autovehiculul scoala numai daca acesta nu este afectat altei activitati la data si in intervalul orar pentru care s-a facut solicitarea, situatie in care scoala este exonerata de obligatia de a trimite autovehiculul scoala la examen.

❗ Scoala va realiza programarea la proba de traseu numai dupa promovarea probei teoretice.

 Cursanţii care domiciliază în alte judeţe vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR din judeţele respective.

0 +
Ani de experienta
0 +
Elevi admisi
0 +
Instructori auto
0 +
Autoturisme
0 +
Camioane - Autobuze - remorci
0 +
Motociclete

Vizitează-ne

Bd. Basarabia Nr. 256G
Sector 3, Bucuresti

Program

luni - vineri 9 - 18
sâmbătă și duminică - ÎNCHIS

dă-ne un telefon

trimite email

mariusilie_softdrive@yahoo.com

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Angel Iulian Popescu
Angel Iulian Popescu

ne-a lăsat o recenzie de 5 stele

Angel Iulian Popescu
Angel Iulian Popescu

Ca cercetător științific și ca funcționar public cu o vastă experiență în lucrul cu oamenii, pot spune că experiența de elev al Școlii Soft Drive m-a impresionat profund. Nu sunt multe locuri în care poți să întâlnești asemenea oameni! Ședințele de condus sunt adevărate lecții practice de legislație rutieră gândită și procesată în dinamica reală a șofatului, elevul fiind pus în situația de a vizualiza în mod activ și de a reacționa cu promptitudine, înțelegând într-o manieră didactică, etapizată, toate aspectele caracteristice condusului auto. Acordați-vă timpul necesar educării creierului vostru și a formării deprinderilor psiho-motrice adecvate alături de profesorii acestei școli. Este o experiență dobîndită pe viață pentru o conducere în siguranță! Mulțumiri domnului instructor Marius Strugariu, un om dedicat întru totul elevului!

Alvarez Mario
Alvarez Mario

Cel mai bun instructor Constantin Bogdan!! Merită să îl alegeți pentru reușite! Foarte atent si delicat , explicații foarte bune , recomand cu cel mai mare drag si căldură!!! Superrrr! Am reusit sa i-au traseul din prima cu ajutorul domnului instructor , este foarte tehnic si explicatii foarte bune!

Georgeta Pirvu
Georgeta Pirvu

Dacă pot descrie în câteva cuvinte experiența mea cu Soft Drive ar fi următoarele: seriozitate ,calm, încredere și oamenii minunați . Recomand cu încredere , aici veți simți cum evoluezi și te vei simți ca în familie. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată . Cei mai buni.❤️

Popescu Alin
Popescu Alin

Multumesc 🙏 SOFT DRIVE multumesc domnului instructor ILIE MARIUS pt tot ce m-a învățat 🙏👍cat C+E din prima + atestatele. Vă spun ca mai rar întâlnești așa om blând și cu un dar dat de Dumnezeu de a-și practica meseria 🙏 Să fi binecuvântat și să rămâi neschimbat 👍👏felicitări . Recomand cu încredere 🫡👏👏👏

LUCA RĂZVAN-CRISTIAN
LUCA RĂZVAN-CRISTIAN
Sandu Goghie
Sandu Goghie

Super scoala! Super instructor! Recomand! Instructorul,Marius Ilie, te duce pe traseele de examen si iti arata tot ce trebuie pentru a lua permisul din prima!

Ana Cristea
Ana Cristea

Marius Strugariu mi-a fost prieten și mentor. Din perspectivă realist-moralizatoare este urmărită transformarea mea, faptul că am început de la problema cu ambreajul care duce la murirea motorului la a îmi lua permisul. Pe plan social este ilustrată împrietenirea cu o persoană de care o să îmi fie dor când îmi spunea că greșesc. Știu că nu mă pot întoarce în timp, dar aș vrea să repet această experiență dacă ar fi posibilă cât timp nu îmi pierd permisul

Oana Mihaela Ion
Oana Mihaela Ion

Recomand cu încredere școala Soft Drive, dar mai ales pe instructorul Stoica Cătălin! El este un instructor de mare ajutor, prietenos și nu ai stress având în vedere programarea orelor! Datorită lui am luat sala și traseul din prima! Vă recomand!!

Camelia Bratiloveanu
Camelia Bratiloveanu
Andrey02
Andrey02

Recomand cu incredere aceasta scoala, am facut categoriile c,ce cu domnul Ilie Marius iar acum am ajuns sa lucrez pe camion cu contract spaniol.O scoala foarte primitoare cu oameni foarte primitori.Recomand aceasta scoala cu toata increderea pentru toate categoriile.Anul care urmeaza voi apela iar la domnul Marius pentru categoriile A si D ca sa termin abcedarul de pe permis. Ps:Domnul Ilie Marius un om de nota 10 tot respectul pentru tot sprijinulnpe care il are pentru elevi săi.

Cozinia Motronu
Cozinia Motronu

Am ales să mă înscriu la această școală de șoferi după ce am citit recenziile și am constatat că este aproape de stația de metrou Republica. Cu toate acestea, am fost plăcut surprinsă de întâlnirea cu un personal extrem de amabil și dedicat clienților. De la fetele de la secretariat, la mediul de pregătire teoretică și, bineînțeles, instructorul cu care am avut plăcerea să învăț, toți s-au dovedit a fi profesioniști cu experiență, gata să mă îndrume către dobândirea cunoștințelor atât teoretice, cât și practice. Orele mele de conducere au fost susținute cu domnul Cătălin Stoica, pe care îl recomand cu căldură tuturor celor interesați să se înscrie la această școală de șoferi. Abilitatea sa excelentă de a explica, răbdarea sa abundentă fac procesul de învățare plăcut și oferă un sentiment de siguranță, chiar și în primele ore petrecute în trafic. Nu pot decât să laud acești oameni minunați și să îi recomand cu încredere.

Angi Angelos
Angi Angelos

Este foarte priceput în ceea ce face își face treaba categoric

David
David

Mulțumită domnului instructor Strugariu Marius am reușit să iau sala și traseul din prima.Recomand cu încredere școala de șoferi Soft Drive.

Emanuel Popa
Emanuel Popa

Nu am decât cuvinte de laudă pentru această școală! De la început până la final am fost ajutat cu tot ce am avut nevoie! Iar experiența cu domnul instructor Adrian Stroe a fost minunată, un om de caracter, care a lucrat cu multă răbdare și seriozitate cu mine! Îmi voi aminti și voi aplica tot ce am învățat de la dânsul la fiecare drum cu mașina. Recomand cu încredere, nu veți fi dezamăgiți!

Andreea David
Andreea David
Satranç Reis
Satranç Reis

Bună ziua!Astazi am luat permisul cu instructorul Marius Strugariu.Un instructor foarte bun m-a susținut pe tot parcursul.Recomand

Claudiu Petre
Claudiu Petre

Cel mai bun instructor , Stoica Mihail Cătălin Sala și traseu din prima !!! ✅✅✅

Stefan Stoica
Stefan Stoica

Vreau sa va mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și răbdarea pe care mi -ati arătat în timpul cursurilor de conducere. Datorita instrucțiunilor dumneavoastră Stroe Adrian 💯💯💯💯atente și sfaturilor înțelepte,am dobândit încrederea necesara pentru a conduce în siguranță pe drumurile noastre. Sunteți un profesionist remarcabil și va apreciez enorm eforturile depuse pentru a ma învață arta conducătorului auto.Fiecare lecție cu dumneavoastră a fost o oportunitate de a învață și de a creste ca șofer. Va sunt recunoscător pentru aceasta experienta minunata și ma simpt privilegiat sa fiu ghidat de cineva ca dumneavoastră. Mulțumesc încă odată pentru tot . Vi-l recomand din tot sufletul pe Domnul instructor Adrian Stroe!!💯💯💯💯

S Patrick
S Patrick

Experiența mea cu domnul instructorul auto Strugariu Marius a fost excelentă. Metoda sa de predare a fost clară și încurajatoare, făcând procesul de învățare plăcut și eficient. Am apreciat răbdarea și profesionalismul său în a mă pregăti pentru examenul de permis, iar rezultatul vorbește de la sine - am trecut din prima! Recomand cu încredere tuturor celor care doresc să obțină permisul de conducere.

Gabriel Jianu
Gabriel Jianu

Cea mai bună școală de șoferi!!Cei mai buni instructori!!!Recomand👍❤️

Andrei
Andrei

Super servicii!! Va recomand! Am luat sala si traseul din prima datorita instructorului Stoica Catalin, cel mai tare instructor. Razi cu el, glumesti cu el, programul il faceti cum doriti dvs. Daca doriti sa va inscrieti la scoala intrebati de Stoica Catalin.

Andrei Dragut
Andrei Dragut

Am facut categoria C,CE cu Marius Ilie,cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere Scoala Soft Top Drive,e de nota 10+.

Alex
Alex

Foarte profesionisti ! Fac la ei categ. C, E !Atitudine 10+. Cei mai buni ! Recomand cu drag

Costin Puntaru
Costin Puntaru

Recomand cu toata increderea. Am luat traseul din prima fara stres. Stoica Catalin e un profesionist. Toate orele le-a tratat cu seriozitate si calm, adaptand propiul program dupa al meu ( ore facute in weekend sau seara).

Georgiana Urziceanu
Georgiana Urziceanu

Eu , fiind si o persoana grea de cap si dificila, lipsita de rabdare si care mi se explica de 10 ori si tot nu înțeleg, îl recomand pe dnu. Marius Strugariu, este un domn excepțional, nu l-as da pe nici un alt instructor, soțul meu a facut primul cu dansul si are permis de mai bine de 7 ani, luat din prima sala+ traseu! 👏❤️

Vlad Petcu
Vlad Petcu
Madalina Enache
Madalina Enache

Cel mai bun instructor Marius Strugariu ,3 generatii au luat permisul cu el👍.Cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere!

Matei Madalin
Matei Madalin

Il recomand cu toata increderea pe domnul Marius Strugariu , nu am avut niciodata incredere in mine cand venea vorba de condus si nici dorinta sa fac asta , dupa o perioada intensa de pregatire , dansul m-a ajutat sa obtin permisul de conducere si sa am incredere in mine . Numai bine!!’

Petrut Florea
Petrut Florea

Recomand cu încredere cea mai bună școală, cei mai buni instructorii ! Mulțumesc școala auto soft Drive !

Toader Florin
Toader Florin
Eduard Mok
Eduard Mok

Cel mai bun instrucor,recomand cu cel mai mare drag Stoica Mihail Cătălin va învață și va pregătește pentru tot💪🏿😎

TRY GAUY 780
TRY GAUY 780

Cel mai bun instructor Stoica Catalin🤙🏽

Gabriel Comna
Gabriel Comna

Recomand școala auto Soft Drive și pe Marius Strungariu, un instructor și pedagog foarte bun care m-a învățat să conduc și am luat ambele examene din prima. Mi-a plăcut că mașina pe care am învățat a fost noua, curată de fiecare data cat și flexibilitatea planificării ședințelor de condus în funcție de programul meu.

cristian popovici
cristian popovici
Ionut Razvan Cantor
Ionut Razvan Cantor

Cel mai rabdator, calm, cu simt al umorului instructor, l-am gasit aici, la Soft Drive. Ii mulțumesc pentru răbdare, nervii tari si incredere, domnului Stroe Adrian. Ma înclin. Toate bune.

Iulia Nistor
Iulia Nistor

Mulțumesc domnului instructor Bogdan Constantin pentru tot ajutorul și pentru toată susținerea! Face totul cu inima ca să fie bine. 💪 Recomand cu încredere!! 🥇🏆 (Sala și traseul din prima. 🙏)

Gabriela Maican
Gabriela Maican

Cel mai bun instructor!🤗

Lucas G
Lucas G

Instructorul meu de la școala de șoferi, domnul Marius Strugariu, a fost o prezență incredibilă pe durata procesului meu de învățare a conducerii. A fost extrem de răbdător și profesionist în abordarea sa, fapt ce m-a ajutat să înțeleg și să aplic conceptele dificile cu încredere. Pe lângă abilitățile sale remarcabile, acesta a adus un simț al umorului care a detensionat atmosfera în timpul ședințelor, făcând experiența de învățare plăcută și relaxantă. Recomand cu căldură instruirea cu domnul Marius Strugariu pentru o experiență excelentă în procesul de invatare.

Roxana Anghel
Roxana Anghel

Cea mai buna dintre toate și reușite garantate

Ionescu Alexandru
Ionescu Alexandru

Recomand cu incredere pe domnul Stoica Catalin, este foarte rabdator, iti explica foarte bine, face ore si seara, dupa ora 18, inclusiv in weekenduri. Am luat traseul din prima cu dl. instructor.

Stan Nicusor
Stan Nicusor

Școala de șoferi nr 1 din București, mulțumesc

Andreea Raileanu
Andreea Raileanu

Recomand cu multă încredere, super profesori! Mulțumesc in special domnului Marius Strugariu! 🤗🤗🤗🤗🏆🥇

Alexandra Marinela Scriba
Alexandra Marinela Scriba

Cea mai bună școală de șoferi, iar domnul Stoica Mihail Cătălin este cel mai bun instructor, un om de nota 10+, care explică pe înțelesul tuturor și-n plus face ore și-n weekend!

Rodica Marineac
Rodica Marineac

Sunt foarte fericita ca am reusit sa iau permisul de conducere si sa conduc fara frica! Prin rabdarea si indrumarile pe care mi le-ati oferit, m-ati ajutat sa invat sa conduc si sa nu imi mai fie frica! Multumesc mult doamnei instructor Oana Ilie si echipei de la Scoala de soferi Soft Drive pentru experienta frumoasa pe care am avut-o in aceasta calatorie! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

David Andrei
David Andrei

Cel mai bun instructor ! ❤️

Cristian Bizadea
Cristian Bizadea

Va multumesc dle. Stoica Catalin, un instructor de nota 10! Am cautat mult timp o scoala de soferi buna si am citit foarte multe recenzii din teama (pe auzite de la multi) ca e foarte greu sa gasesti un instructor serios care sa respecte sedintele si orele de condus (nu sa te tina pe dreapta la cafele sau sa isi rezolve treburile personale) si mai presus de toate sa fie flexibil la program, dupa ora 6, chiar si 7 in zile de Sambata sau de Duminica, si luat de acasa pentru confortul de a nu pierde timp din programul de lucru. Pot spune ca dl. Catalin a bifat pozitiv toate cerintele! E un om foarte calm care stie sa explice ce ai de facut, si cum sa o faci ceea ce pentru mine care nu am avut experiente precedente a contat foarte mult! Am simtit mai mult un raport de amicitie decat unul de cursant / instructor! Inca o data multumiri! Si multa sanatate sa ajutati cati mai multi oameni pe viitor! O calda recomandare din partea mea! apelati cu incredere si nu veti regreta! Asfalt intins la toti!

Adrian Manolache
Adrian Manolache

Nota 10 pentru Adrian Stroe ! A reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre stilul lui de a preda si stilul meu de a invata . Recomand 100% !

Stefan Moisa
Stefan Moisa

Recomand cu toată încrederea,o școală de soferi foarte bună,cu personal calificat și un parc auto performant!👍

Cristina Ionescu
Cristina Ionescu

Experiența mea cu instructorul Stoica Mihail Cătălin în timpul orelor a fost excelentă! A fost răbdător, profesionist și a făcut ca procesul de învățare să fie plăcut și eficient. Recomand cu încredere

Costi Bica
Costi Bica

Recomand cu cea mai mare încredere școala de șoferi soft drive !!

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.