Despre noi – Scoala de soferi Soft Drive

Scoala de soferi Soft Drive din Bucuresti a luat fiinta in anul 1998

Ne bucuram de cele mai multe ori de activitatea financiara, culturala și recreationala a orașului București. Insa, de cele mai multe ori traficul este principalul motiv al stresului cotidian în capitala.
Dorinta de a ajunge într-un timp mai scurt in locul dorit, confortul, necesitatea de deplasare si nu in ultimul rand placerea de a conduce a crescut treptat numarul masinilor din capitală

cursuri de legislatie la scoala de soferi Soft Drive
cursuri de legislatie la scoala de soferi Soft Drive

Scoala de soferi Soft Drive

a fost de la inceput o afacere de familie in care pastrarea clientilor si a imaginii firmei a fost de multe ori mai importanta decat aspectul financiar. Suntem o echipa dinamica formata din familie si prieteni. Dorim ca impreuna sa putem facem acest proces de intruire si examinare facil, fara stres si cu seriozitate.

Experienta in domeniu

In prezent scoala de soferi Soft Drive a ramas de referinta pentru seriozitate, calitate si nu in ultimul rand adaptabilitate intr-un segment de piata in continua schimbare, cu provocari, dificultati dar si satisfactii.

Soseaua este a ta, instructorii sunt ai nostri

Consideram ca nivelul de instruire initiala a soferului este foarte important. Atat fluidizarea traficului, dar mai ales reducerea riscului de accidente sunt direct proportionale cu primii „pasi” facuti de sofer impreuna cu intructorul sau.
Deci impreuna am ajuns la concluzia ca un instructor bun la timpul potrivit poate salva chiar o viata.
Dar sa vedem ce defineste un instructor bun:
Pregatirea si experienta, cu siguranta sunt primele pe lista. Sa nu uitam totusi de bunavointa, caracter si disponibilitate; aceste calitati insa le putem gasi mai putin la companii „mari” unde, instructorii sunt de regula angajati „la norma” – „timpul trece, leafa merge”.

Mai multe sanse

Procentul de promovabilitate la scoala de soferi Soft Drive este de 96%, ceea ce demonstrează că instructorii noștri își fac treaba cu profesionalism.
Te așteptăm să te convingi!

Scoala de soferi

In spatele fiecarui volan se afla un sofer. Putem considera, cel putin teoretic, ca atat aglomeratia, riscul de accidente cat si calitatea timpului petrecut la volan este impactata in primul rand de pregatirea, experienta si chiar talentul fiecarui sofer in parte.

Vă așteptăm să vă înscrieți la cursurile școlii de șoferi Soft Drive și să vă luați rândul printre clienții noștri mulțumiți!

Scolarizare cu predare in limba

Engleza, italiană, neerlandeza sau franceza

Numai la scoala de soferi Soft Drive poti efectua atat pregatirea teoretica, cat si cea practica in limbi straine

0 +
Ani de experienta
0 +
Elevi admisi
0 +
Instructori auto
0 +
Autoturisme
0 +
Camioane - Autobuze - Remorci
0 +
Motociclete

Informatii utile

Conţinutul dosarului de examen

  1. ✓ cerere tip;
  2. ✓ fișa de școlarizare – valabilă un an de zile de la data absolvirii cursurilor – emisă de şcoala de conducători auto în cadrul căreia a absolvit cursurile de pregătire teoretică şi practică, în care se consemnează şi avizul medical;
  3. ✓ certificatul de cazier judiciar, în termenul de valabilitate și după caz copia hotărârii judecătoreşti de condamnare, rămasă definitivă, în cazul condamnarii la pedeapsa inchisorii cu executare sau la pedeapsa amenzii, copia biletului de liberare sau a documentului care atesta executarea pedepsei amenzii;
  4. ✓ dovada achitării contravalorii permisului de conducere - 89 lei (pentru modalitățile de plată consultați secțiunea taxe și tarife).

Taxe pentru permise de conducere

Contravaloarea permisului de conducere - 89 lei se încasează în contul BCR , CEC BANK și rețeaua de Statii de Plata SelfPay.

Redirecţionare pagină web RA-APPS

Terminalele de plată sunt amplasate în unitățile BCR, CEC Bank și în rețeaua de Statii de Plata SelfPay situate în supermarket-uri, mall-uri, magazine de proximitate, universități

https://selfpay.ro/localizare

Pentru plata tarifelor se utilizează următoarele mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, Sistemul național electronic de plată online (S.N.E.P) – ghișeul.ro, POS-uri instalate de către RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente - în curs de operaționalizare, mandat poștal, alte mijloace de plată, prevăzute de lege.

Reamintim faptul că plata acestor taxe nu mai poate fi achitată în numerar la ghiseele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, odată cu depunerea documentelor !

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Roxana Diaconescu
Roxana Diaconescu

ne-a lăsat o recenzie de 5 stele

Roxana Diaconescu
Roxana Diaconescu

Este o școală excelentă. Mulțumiri din suflet domnului Marius Strugariu! Este un instructor excelent, calm, empatic și cu simțul umorului. A fost o plăcere să învăț alături de el să conduc. A avut mereu rădbare, mi-a răspuns la toate întrebările și m-a încurajat pe tot procesul. Am luat din prima și sala și traseul datorită instrucțiunilor și sfaturilor lui. Îl recomand cu drag!

perMIG DarkForEver
perMIG DarkForEver

Recomand cu încredere pe Domnul instructor Ilie Marius,un instructor foarte bun cu capacități de a învățat pe oricine din experienta dansului dobândită de ani de zile,am luat permisul cat D din prima,Mii de mulțumiri și recunoștință pentru încredere, perseverență şi profesionalism

Tugce Goktas
Tugce Goktas

Cel mai bun curs de soferi, profesori cu experienta si amabili cu program flexibil de lucru.Am promovat ambele examene din prima incercare.Recomand din tot sufletul Soft Drive si mai ales pe doamna Nicoleta ca instructor.Multumesc mult pentru tot.

Petrica Balan
Petrica Balan

În primul rand multumesc ! Cunosc aceasta echipa de 10 ani pe cand eram un copil fara minte visam la multe, de atunci am ramas cu gandul ca , Dl. Ilie Marius este un om răbdător . eu cel putin asa il vad multumesc . acum ce sa spun la aceasta categorie ,,D "am lucrat cu ambi Am întâlnit o dom din aceasta echipă Dl. Ion Bordei , este om deosebit trecut prin multe examene profesionalism stie dinainte ce gandeste un elev .Multumesc domnilor (Ilie Marius \Bordei Ion ) si intregul personal. Categorile optinute la aceasta scoala sunt( B,BE C,CE,D ,DE + atestat marfa \urmeaza atestat persoanea )😍😍 recomand ! ( cei care nu credeti puneții la încercare )

Mario Enache
Mario Enache

Cel mai bun instroctor este domnu Marius Strugariu cu el iei permisu 100% va recomnad cu incredere cel mai bun om

Miruna Alexandra Petcu
Miruna Alexandra Petcu

Ii mulțumesc dl Marius Strugariu pentru tot efortul efortul depus și ajutorul oferit pentru a lua permisul din prima. Îl recomand cu încredere pe dl instructor, datorită profesionalismului, calmitatii și tehnicilor de învățare care oferă garanție în drumul către permisul de conducere.

Adrian Serban Constantinescu
Adrian Serban Constantinescu

Multumesc domnului instructor Marius Strugariu pentru rabdare, si de profesionalismul de care a dat drept dovada. Un om cat si un instructor de nota 10+.

Lidia Stan
Lidia Stan

Sunteți foarte tari !!! Sper sa iau și eu permisul din prima 💼🚦🚦

Marcu Schiopu
Marcu Schiopu

Servicii și clase de calitate superioară, calmi, blânzi, și care te învață tot ce este nevoie pentru a trece examenul cu brio. Recomand 5/5!

Florin Stoian
Florin Stoian

Recomand cu căldură Școala de Șoferi Soft Drive, în special instructorul Adrian Stroe, tuturor celor care își doresc să învețe să conducă într-un mod sigur și încrezător. Mulțumesc Soft Drive și Adrian pentru susținere și experiența minunată!

Nicolas Prunaru
Nicolas Prunaru

Sincer, nu am fost prea incantat de ideea de a conduce, dar devotamentul si atitudinea pozitiva m-au facut sa imi placa condusul. In plus, ei sunt singurii care au reusit sa ma trezeasca la 8 in vacanta, fiind singurele persoane care au putut acest lucru.

LUCA RĂZVAN-CRISTIAN
LUCA RĂZVAN-CRISTIAN
stefan tarata
stefan tarata
Adrian Chiru
Adrian Chiru
Adi N
Adi N

Recomand din tot sufletul pe instructorul Constantin Bogdan, om foarte rabdator, foarte pozitiv si cu ajutorul lui am reusit sa iau permisul

Mihaita Torcaciu
Mihaita Torcaciu

Vreau să menționez cea mai buna colaborare pe care am avut-o cu școala auto topsoftdrive și tot odată cu domnul instructor Stoica Mihai Cătălin pentru încrederea pe care mi-a dat-o m-am dus la traseu încrezător și evident că am luat din prima mulțumesc mult și recomand cu încredere această școală și pe domnul instructor

Raluca Dudas
Raluca Dudas

Cea mai frumoasa experienta! Va multumesc Doamna Oana

Cristian Danciu
Cristian Danciu

Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocazia creata de a ajunge la aceasta școală si pentru experienta fantastica trăită alături de intreaga echipa Soft Drive. Am avut șansa să-l am ca și instructor pentru categoriile C/CE pe domnul Marius Ilie, un profesionalist cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, dar și un pedagog și un psiholog desăvârșit. Datorita informațiilor teoretice dobândite de la Marius, a orelor de conducere efectuate impreuna și a încrederii constante insuflată din partea acestuia, am reușit sa trec cu brio de toate examenele teoretice și practice și ulterior, cu voia Bunului Dumnezeu, să-mi urmez cu încredere și profesionalism pasiunea de a conduce și de a practica aceasta meserie. Slavă Ție Doamne și mulțumesc pentru acești oameni minunați și în special pentru Marius Ilie🙏

Victoremilian@gmail.com Victor
Victoremilian@gmail.com Victor

Foarte mulțumit de domnul instructor Strugariu Marius. Un instructor foarte profesionist,calm și de încredere. Recomand cu încredere scoala auto Soft Drive

Petrisor David
Petrisor David

Mulțumesc pentru experiența pe care am trăito pe parcursul școlii de șoferi pentru obținerea categoriilor C E D Cum nimic nu este întâmplător din întîmplare am ajuns la școala de șoferi condusă de Marius Ilie , Atunci când faci lucrurile cu pasiune nu ai cum să nu ai rezultate când faci lucrurile în familie succesul este garantat! Respect David Petrișor!

Gabriela Militaru
Gabriela Militaru

Băiatul meu a trecut examenul cu brio. Și asta datorită domnului instructor Marius Stugariu, căruia îi mulțumesc și îi sunt recunoscătoare că permisul a fost luat "din prima". Domnul instructor este un bun profesionist, un om calm, răbdător, serios și cu multă experiență. Acestea au fost criteriile care au stat la baza alegerii domnului Marius Strugariu și a școlii Soft Drive.

Top10Everything
Top10Everything

cea mai tare scoala auto,cel mai bun instructor Strugariu Marius duce ti va la el ca sigur il luați din prima

Larisa Lazăr
Larisa Lazăr

Am primit ca recomandare scoala de soferi si ma bucur enorm ca l-am avut ca instructor pe Stoica Mihail Catalin, cele mai geniale ore, m-a ajutat si am invatat mult, mi-a explicat si a avut multa rabdare pana am inteles, am ras si ne-am distrat. Recomand, inclusiv cu cel mai misto instructor, Catalin. :))

Ioana Panciu
Ioana Panciu

Am cautat foarte mult timp o scoala unde instructorul sa puna suflet. Am avut diverse experiente...singurul loc unde am gasit toata sustinerea, calitatea procesului didactic si disponibilitatrea, este Soft Drive! Daca cu Soft Drive nu reusesti sa dobandesti permisul, RENUNTA la idee!

Alin Stefan
Alin Stefan

Top instructoru Stoica Mihail Catalin, recomand!

Alina I
Alina I

Dl instructor Marius Strugariu este un profesionist care oferă încredere chiar si celor mai “fricoși” cursanți. Multumesc pentru răbdare și îndrumare. Per total o experiența foarte plăcută cu SoftDrive. Recomand pentru obținerea permisului auto din prima!

Carbujaru Robert
Carbujaru Robert

Recomand cu mare drag scoala de soferi Soft Drive si pe doamna Pasa Ungurianu Nicoleta. Este o instructoare foarte buna, intelegatoare, sincera, explica foarte bine, este alaturi de tine la orice pas si iti da aceea incredere ca vei reusi. Datorita dansei am reusit sa iau din prima permisul. Multumesc doamna Nicoleta si multumesc si doamnei Oana Ilie pentru sprijinul acordat!

Roxana Anghel
Roxana Anghel

Cea mai buna dintre toate și reușite garantate

Camelia Bratiloveanu
Camelia Bratiloveanu
Robert
Robert

Recomand cu drag instructorul Stoica Cătălin, un om care a reușit să se plieze pe nevoile mele, un om calm și răbdător, cu siguranță nu veți avea emoții în a lua permisul cu el. Un om profesionist la fel ca și școala de șoferi Soft Drive.

Nicoleta Nicorescu
Nicoleta Nicorescu

Multumesc Domnului Nicolae Maciuceanu , pentru rabdarea si calmul cu care a fost alaturi de mine in aceasta perioada in obtinerea carnetului de conducere categoria B. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului , o persoana dedicata meseriei de instructor auto ,pe care o recomand tuturor celor care vor sa REUSEASCA ! Doamne Ajuta!

e ionela
e ionela

Ii mulțumesc domnului instructor, Nicolae Maciuceanu , pentru absolut tot efortul și răbdarea pe care a avut-o cu mine pe tot parcursul orelor de condus. Datorita dansului am reușit sa îmi implinesc o dorința din copilarie. Mulțumesc Scoala de soferi Soft Drive pentru tot! 🙏🏻🤗

Dana Sece
Dana Sece

O școală foarte bună cu instructori de calitate. Unul dintre ei este Adrian Stroe care a avut muuuulta răbdare cu mine și a știut sa-mi explice amănunțit totul. Va mulțumesc.👍🙏

Epurescu Nicolae Matei
Epurescu Nicolae Matei

Instructori foarte buni, Mașinile la fel

Daniel Ionescu
Daniel Ionescu

Sunt recunoscător Doamnei Ilie Oana pentru cunoștințele pe care le-am dobândit în perioada școlarizării, care m-au dus la obținerea permisului de conducere auto. Mulțumesc foarte mult, o recomand cu încredere.

Andrei Dragut
Andrei Dragut

Am facut categoria C,CE cu Marius Ilie,cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere Scoala Soft Top Drive,e de nota 10+.

Andreea Raileanu
Andreea Raileanu

Recomand cu multă încredere, super profesori! Mulțumesc in special domnului Marius Strugariu! 🤗🤗🤗🤗🏆🥇

Alina Bratu
Alina Bratu

Am reusit astazi sa iau traseul cu ajutorul instructorului Constantin Bogdan. Un om de nota 10!! foarte rabdator, calm si atent la tot ce faci. Inca din prima sedinta mi am dat seama ca o sa iau traseul cu ajutorul lui si pe aceasta cale ii multumesc din suflet! Toate laudele!

Radu Catalin Vadile
Radu Catalin Vadile

Părerea mea despre școala Soft Drive nu poate fi decât una buna din toate punctele de vedere cu un personal foarte amabil încă din prima zi in care m-am înscris pt a obține cat C CE.De la început mi-am făcut o impresie buna iar pe parcursul orelor de condus m-am și convins alături de Domnul instructor Ilie Marius un om foarte calm și foarte explicit in tainele condusului!Pentru viitori elevi va recomand cu cea mai mare încredere Școala de șoferi Soft Drive și sigur nu veți regreta!!!

Cristian “Mumu” Matei
Cristian “Mumu” Matei

Am venit la examen pregătit sa fiu picat, pentru că știam câte greșeli fac pe traseu. De fapt, instructorul de la Soft Drive, Oana Ilie, m-a ținut atât de aspru și de regulamentar în timpul ședințelor auto, încât în ziua examenului de traseu, ce m-a pus polițistul să fac a fost floare la ureche 😂 Și uite asa am luat examenul din prima. RECOMAND! Duceți-vă cu încredere la Soft Drive. Eu o să-l trimit și pe fi-miu 💪

Maria Anghel
Maria Anghel

Nu exista destule cuvinte care sa il caracterizeze pe domnul instructor Strugariu Marius. Un om excepțional, cu o răbdare imensă care își face treaba ca un profesionist adevărat. Am reușit sa iau traseul dar si sala din prima, datorita indicațiilor instructorului. Recomand cu toata inima aceasta școală de șoferi. Încă o dată mii de mulțumiri pentru toata răbdarea instructorului și pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. O să rămân veșnic recunoscătoare pentru tot efortul depus si pentru tot interesul dânsului!!

Denisa Constantin
Denisa Constantin

A fost o experienta minunata, am avut cel mai bun instructor, cu multa rabdare, calmitate si un om extraordinar. Este vorba despre domnul Stroe Adrian, pe care il recomand din tot sufletul si ii multumesc inca odata pe aceasta cale! Cel mai bun instructor!! RECOMAND!!!

Antonio Constantinescu
Antonio Constantinescu

Super baieti! Cu ei am luat cat. B acum multi ani, acum si cat. C E

Edy
Edy

Multumesc Soft Drive in special dl. instructor Marius Strugariu pentru profesionalism. Il recomand cu incredere.

Brumă Marcela
Brumă Marcela

Doamna Oana Ilie este o femeie extraordinara.Fiul meu a făcut școala cu dansa și a luat sala și traseul din prima.

Andrei Ionut
Andrei Ionut

Cei mai buni . Apelați cu încredere .

Elena Geambasu
Elena Geambasu

Cea mai buna școală Soft Drive cu cei mai buni instructori! Domnul Marius Ilie m-a ajutat enorm pentru a fi admisa la categoria C și ii mulțumesc din suflet! Un om cu valori și principii sănătoase,un foarte bun instructor din toate punctele de vedere,are răbdare și explica de câte ori este nevoie ca elevul sa înțeleagă ce are de făcut. Recomand cu mare drag aceasta școală,dar în special pe instructorul meu 🥰

Cristina Ionescu
Cristina Ionescu

Experiența mea cu instructorul Stoica Mihail Cătălin în timpul orelor a fost excelentă! A fost răbdător, profesionist și a făcut ca procesul de învățare să fie plăcut și eficient. Recomand cu încredere

Mihai Borodi
Mihai Borodi

Instrucotri buni de la care inveti serios si cu care poti lua examenele teoretice si practice cu brio! Am făcut scoala cu instructorul Strugariu Marius, instructor exigent dar foarte bun!

Elisabeta Adam
Elisabeta Adam

O școală de șoferi serioasa, instructorul de nota 10+,un om care explica pe înțelesul elevului, calm, carismatic. Îl recomand cu maxima încredere pe dl instructor Stoica Mihail Cătălin. Ii mulțumesc pentru tot și pentru ca mi a dat încredere în mine pentru a reuși sa trec cu brio de cele 2 examene(sala, traseu) și sa obțin permisul de conducere din PRIMA.

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.