De ce suntem in topul scolilor de soferi din Bucuresti?

Ziua cea mai așteptată de cei mai mulți tineri și nu numai este cu siguranță cea în care obțin permisul de conducere. De aceea, este important să alegi o școală de șoferi care să-ți ofere cea mai bună educație pentru a deveni un șofer sigur, eficient și, mai presus de toate, responsabil.

Pe lângă confirmarea faptului că școala auto Soft Drive este acreditată, există o mulțime de motive care ne aduc în topul școlilor de șoferi din București. Pe toate le vom expune în cele ce urmează.

Decizia de a alege o școală de șoferi este foarte importantă

În fiecare an sunt mii de aspiranți care frecventează școlile de șoferi cu scopul de a-și obține permisul de conducere cât mai curând posibil. Cu toate acestea, nu toată lumea are la fel de succes atunci când vine la examene. Lipsa de pregătire, graba au ca rezultat un examen auto nepromovat.

Și aici intră în joc standardele de calitate ale școlilor de șoferi: de la pret scoala de soferi și până la pregătirea cuprinzătoare, atât teoretică, cât și practică.

Dacă o scoala de soferi bună este deosebit de bogată în resurse de interes general, școala auto Soft Drive excelează.

Instrument fundamental pentru obținerea permisului de conducere categoriile A, B, C, D, școala de șoferi Soft Drive oferă cursanților o pregătire adecvată, experiență, siguranță și nu numai:

De ce suntem in topul scolilor de soferi din Bucuresti?

 • În primul rând, avem peste 24 de ani de experiență în domeniu. Am luat ființă în anul 1998 și, începând de atunci, am instruit o mulțime de cursanți, ne-am implicat și ne-am asigurat că nivelul de cunoștințe pe care l-au dobândit a fost cel mai robust.
 • Oferim tarife deosebit de avantajoase. Înainte de a face o alegere cu siguranță te întrebi cat costa scoala de soferi. Ei bine, pe lângă faptul că avem tarife avantajoase, oferim tuturor cursanților posibilitatea de a achita tariful de școlarizare în rate. Acest aspect este un real beneficiu. Mai mult, dacă ești student sau dacă te înscrii împreună cu un prieten, îți oferim reduceri.
 • Avem o rată de promovare mare. Procentul de promovabilitate al școlii auto Soft Drive este de 96%, ceea ce demonstrează că instructorii noștri își fac treaba cu profesionalism.
 • Toate cursurile pentru obținerea permisului de conducere, atât la nivel teoretic cât și practic, sunt realizate de instructori auto cu înaltă pregătire. Toți instructorii noștri au o vastă experiență de predare, care garantează o pregătire teoretică și practică completă. Aceștia au cele mai bune tehnici pentru a te ajuta să iei permisul de conducere din prima.
 • Îți oferim posibilitatea de a obține un permis categoria B, dar și A, C și D. Așadar, un portofoliu complet. Nu toate școlile auto pot oferi cursuri de conducere pentru toate categoriile.
 • Oferim școlarizare cu predare în diverse limbi străine: engleză, italiană, franceză sau neerladeză.
 • Punem la dispoziția cursanților mașini cu cutie automată cât și manuală. Ne adaptăm tuturor cerințelor cursanților noștri, de aceea mașinile noastre au atât cutie de viteze automată, cât și manuală.
 • Oferim program flexibil. Programul nostru este flexibil, astfel încât să poți alege orele care se potrivesc cel mai bine rutinei tale. Probabil muncesti, ești student(ă) sau ai alte obligații care te fac indisponibil(ă) în timpul programului de lucru sau chiar în timpul facultății. Din acest motiv, desfășurăm cursuri teoretice și practice pe tot parcursul zilei.
 • Punem la dispoziția cursanților vehicule de calitate. Vei desfășura cursurile practice cu vehicule noi, impecabile din punct de vedere mecanic, și vei putea alege între mai multe modele. Să te simți confortabil și în siguranță în mașina pe care o conduci este esențial, nu numai pentru siguranța rutieră, ci și pentru a învăța să conduci bine.
 • Oferim atestate rutiere profesionale. Școala noastră de șoferi Soft Drive nu se limitează la a oferi cursurile clasice pentru categoriile A, B, C și D, ci și atestate profesionale pentru a deveni șofer profesionist „cu acte în regulă”. De la atestate șofer profesionist, atestate taxi, atestate transport marfa, atestate transport persoane, atestate ADR, atestate agabaritice, atestate ADR cisterne și până la atestate ADR colete, atestate instructori auto, atestate profesori de legislație, atestate UBER.
 • Recenziile foștilor noștri cursanți sunt de cinci stele. O mulțime de cursanți au avut încredere în noi și ne-au recomandat mai departe.

Așadar, poți avea încredere în profesionalismul, experiența și seriozitatea școlii de șoferi Soft Drive. Instruirea de calitate îți va permite să dobândești cunoștințele necesare pentru a face față provocărilor de a conduce în siguranță. Obiectivul principal al instruirii noastre este pregătirea șoferilor buni, pentru ca, în urma cursurilor teoretice și practice, cursanții să promoveze examenul auto și proba practică și să circule în siguranță.

You may also like

1 cometariu

Cat costa scoala de soferi in 2023, de Paște? Află acum ⭕ -

[…] Învață să conduci în siguranță și cu încredere alături de SoftDrive, din 1998 in top scoli de soferi din Bucuresti! […]

Comentariile nu sunt permise.

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.