Pret scoala de soferi Bucuresti

Pret scoala de soferi Bucuresti si Ilfov: cum să o găsești pe cea mai potrivită?

🔸 Cel mai bun preț pentru serviciile de Top oferite de școala auto Soft Drive din Bucuresti❗

4 min citeste

Te-ai gândit vreodată la avantajele de a conduce o mașină în București? Libertate absolută, nu depinzi de transportul în comun și tu ești cel care decide destinația… Dar cum te asiguri că tot ce investești în obținerea unui permis de conducere va merita? Răspunsul este ușor: caută cea mai potrivită școală de șoferi!

Cum sa gasesti cel mai bun pret pentru scoala de soferi in Bucuresti

În București există o mulțime de școli de șoferi, dar cum o găsești pe cea mai bună?

Conducerea mașinii este una dintre cele mai importante abilități pe care trebuie să le învățăm. Singura modalitate de a face acest lucru este prin intermediul unei școli de șoferi.

Toată lumea știe că practica este cheia succesului la volan. Deși totul începe într-un loc anume, care nu este altul decât școala de șoferi. Când ne apropiem de vârsta majoratului, vrem să ne înscriem la o școală auto ca să luăm permisul și să avem libertate de mișcare. Dacă te gândești să iei permisul de conducere, este posibil să compari prețurile școlilor de șoferi din București. Și asta e în regulă, pentru că este normal să încerci să economisești bani.

Cum să alegi cea mai bună școală de șoferi din București?

Cu toții am avut îndoieli și curiozități cu privire la școlile de șoferi. Din păcate, nu știm întotdeauna criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o școală de șoferi în București. Nu îți face griji, am trecut prin asta și îți voi dezvălui criteriile pe care să le iei în considerare înainte de a te înscrie la o școală de șoferi:

  • Vehicule de calitate.Este esențial să te simți confortabil și în siguranță în mașina pe care o conduci, nu numai pentru siguranța rutieră, ci și pentru a învăța să conduci bine.
  • Instructori auto cu experiență.Este necesar ca instructorii auto să fie calmi și răbdători. Cei mai buni profesioniști, înalt calificați și specializați doar în acest domeniu. De asemenea, un instructor auto trebuie să dețină cele mai bune tehnici pentru a te ajuta să iei permisul din prima.
  • Rată de promovare mare. Acesta este un detaliu foarte important, mai ales pentru că este un semn al calității școlii de șoferi. Cu cât mai mulți elevi obțin permisul auto la prima incercare, cu atât vei avea șanse mai mari să fii unul dintre ei, deoarece este evident că metodele de predare sunt eficiente. Sfatul meu este să citești toate review-urile!
  • Posibilitatea de a achita tariful de școlarizare în rate. Este un real beneficiu ca o scoala auto să ofere posibilitatea cursanților să achite cursurile în rate. La Soft Drive oferim posibilitatea achitarii in RATE.

Ce preț are școala de șoferi în București?

Dacă vrei să intri în lumea șoferilor, este posibil sa te întrebi: „Eu ce scoala auto sa aleg și cât mă costă?” Adevărul este că prețul poate varia în funcție de categoria la care te înscrii, daca alegi masina cu cutie automata / manuala sau daca alegi un program de cursuri predate in limba engleza. Însă pe lângă cost, factor determinant, trebuie să evaluzi și alți factori atunci când urmează să alegi în “mâinile cui încredințezi viața ta si a viitoarelor persoane alaturi de care vei călători.

Scoala auto Soft Drive pune la dispozitia cursantilor sai un curs complet de legislatie rutiera la sediul scolii.

Hai să-ți dezvalui câteva prețuri în funcție de categoria permisului de conducere!

Pret categoria A: începând de la 1.600 de lei – Ca sa obtii permis pentru motociclete și triciclu cu motor cu puterea maximă de 15 Kw, costul de școlarizare pornește de la 1.600 de lei. Tariful poate în mod evident să difere în funcție de școala aleasă, dar noi iti recomandam sa intri in examen alaturi de instructorii de TOP de la Soft Drive.

Pret categoria B: începând de la 2000 de lei – Comparativ cu anii anteriori, anul acesta, prețurile pentru obținerea unui permis auto categoria B sunt mai mari. Dacă până acum prețurile porneau de la 1.000 de lei, în 2022 observăm că acestea s-au dublat.

Pret categoria C: începând de la 4.000 de lei – Dat fiind că vorbim despre un permis auto care vine cu eticheta de șofer profesionist, prețurile sunt și ele semnificativ mai mari.

You may also like

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.