Preturi scoala de soferi SoftDrive din Sector 3, Bucuresti

Preturi scoala de soferi

Rata de promovabilitate 96%! Plata în rate. Hai și tu!

Vezi ce preturi are scoala noastra de soferi din Bucuresti, SoftDrive

Pret scoala de soferi categoria A

Tariful de ┼čcolarizare pentru scoala de soferi categoria A┬á poate fi pl─âtit integral sau ├«n 3 rate.

Categoria┬á A – motocicleta cu capacitate cilindrica de peste 250cc
Varsta minima de la care se poate opta pentru aceasta categorie este 24 ani. Pretul este valabil si pentru deţinătorii de permis de conducere A1 sau A2

Categoria A1 – motociclu sau motocicleta cu o capacitate cilindrica de pana la 125 cc.
Varsta minima de la care se poate opta pentru aceasta categorie este 18 ani
Categoria A2 – motociclu sau motocicleta cu o capacitate cilindrica de pana la 250┬ácc.
Varsta minima de la care se poate opta pentru aceasta categorie este 21 ani

Pret scoala de soferi categoria B

Suma poate fi platită integral sau în trei rate, prima rată fiind de minimum 1/3 din preţul contractului.

Tariful de ┼čcolarizare va fi achitat integral p├ón─â la efectuarea a 2/3 din num─ârul orelor de pregatire practic─â.

Pentru categoria B se aplica un tarif suplimentar de 500 lei, in cazul in care se doreste  un program preferential de ore de conducere, dupa ora 18 si in weekend, intrucat trebuie platit instructorul pentru ore suplimentare.

Pret scoala de soferi categoria C/CE

Tariful de ┼čcolarizare poate fi pl─âtit integral sau ├«n rate, prima rat─â fiind de 1/3 din pre┼úul contractului.

Tariful de ┼čcolarizare va fi achitat integral p├ón─â la efectuarea a 2/3 din num─ârul orelor de preg─âtire practic─â,

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria C este de 20 ani si 9 luni, iar cand se implineste varsta de 21 ani se poate sustine examenul.

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria C este de 20 ani si 9 luni, iar cand se implineste varsta de 21 ani se poate sustine examenu.

Pret scoala de soferi categoria D

Tariful de ┼čcolarizare poate fi pl─âtit integral sau ├«n rate, prima rat─â fiind de 1/3 din pre┼úul contractului.

Tariful de ┼čcolarizare va fi achitat integral p├ón─â la efectuarea a 2/3 din num─ârul orelor de preg─âtire practic─â,┬á

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria D este de 23 ani si 9 luni, iar cand se implineste varsta de 24 ani se poate sustine examenul.

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria DE este de 23 ani si 9 luni, iar cand se implineste varsta de 24 ani se poate sustine examenul.

0 +
Ani de experienta
0 +
Elevi admisi
0 +
Instructori auto
0 +
Autoturisme
0 +
Camioane - Autobuze - remorci
0 +
Motociclete
Informatii utile

Conţinutul dosarului de examen

1)   Cerere tip examen auto


2) fi╚Öa de ╚Öcolarizare ÔÇô valabil─â un an de zile de la data absolvirii cursurilor ÔÇô emis─â de ┼čcoala de conduc─âtori auto ├«n cadrul c─âreia a absolvit cursurile de preg─âtire teoretic─â ┼či practic─â, ├«n care se consemneaz─â ┼či avizul medical;


3) certificatul de cazier judiciar, ├«n termenul de valabilitate ╚Öi dup─â caz copia hot─âr├órii judec─âtore┼čti de condamnare, r─âmas─â definitiv─â, ├«n cazul condamnarii la pedeapsa inchisorii cu executare sau la pedeapsa amenzii, copia biletului de liberare sau a documentului care atesta executarea pedepsei amenzii;


4) dovada achit─ârii contravalorii permisului de conducere - 89 lei (pentru modalit─â╚Ťile de plat─â consulta╚Ťi sec╚Ťiunea taxe ╚Öi tarife).

Taxe pentru permise de conducere

Contravaloarea permisului de conducere - 89 lei se ├«ncaseaz─â ├«n contul BCR , CEC BANK ╚Öi re╚Ťeaua de Statii de Plata SelfPay.

Redirecţionare pagină web RA-APPS

Terminalele de plat─â sunt amplasate ├«n unit─â╚Ťile BCR, CEC Bank ╚Öi ├«n re╚Ťeaua de Statii de Plata SelfPay situate ├«n supermarket-uri, mall-uri, magazine de proximitate, universit─â╚Ťi

https://selfpay.ro/localizare

Pentru plata tarifelor se utilizeaz─â urm─âtoarele mijloacele de plat─â: virament, mijloace de plat─â online, Sistemul na╚Ťional electronic de plat─â online (S.N.E.P) ÔÇô ghi╚Öeul.ro, POS-uri instalate de c─âtre RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente - ├«n curs de opera╚Ťionalizare, mandat po╚Ötal, alte mijloace de plat─â, prev─âzute de lege.

Reamintim faptul că plata acestor taxe nu mai poate fi achitată în numerar la ghiseele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, odată cu depunerea documentelor !

Cursuri pentru ob╚Ťinere:┬áatestat┬ásofer profesionist, atestate taxi, atestate transport marfa, atestate transport persoane,┬áatestate ADR, atestate agabaritice, atestate ADR cisterne, atestate ADR colete, atestate instructori auto, atestate profesori de legislatie, atestate UBER.

Viziteaz─â-ne

Bd. Basarabia nr. 256G
Sector 3, Bucuresti

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00
sâmbătă și duminică - ÎNCHIS

d─â-ne un telefon
trimite un e-mail

mariusiliesoftdrive@gmail.com

Pentru a personaliza con┼úinutul ┼či pentru a asigura o experien┼ú─â de utilizare mai bun─â, folosim module cookie. Accept Condi╚Ťii utilizare

Iulia Nistor
Iulia Nistor

ne-a l─âsat o recenzie de 5 stele

Iulia Nistor
Iulia Nistor

Mul╚Ťumesc domnului instructor Bogdan Constantin pentru tot ajutorul ╚Öi pentru toat─â sus╚Ťinerea! Face totul cu inima ca s─â fie bine. 💪 Recomand cu ├«ncredere!! 🥇🏆 (Sala ╚Öi traseul din prima. 🙏)

Gabriela Militaru
Gabriela Militaru

B─âiatul meu a trecut examenul cu brio. ╚śi asta datorit─â domnului instructor Marius Stugariu, c─âruia ├«i mul╚Ťumesc ╚Öi ├«i sunt recunosc─âtoare c─â permisul a fost luat "din prima". Domnul instructor este un bun profesionist, un om calm, r─âbd─âtor, serios ╚Öi cu mult─â experien╚Ť─â. Acestea au fost criteriile care au stat la baza alegerii domnului Marius Strugariu ╚Öi a ╚Öcolii Soft Drive.

Angela Martisca
Angela Martisca

Il recomand cu incredere pe domnul instructor Stoica Mihail-Catalin deoarece este calm, rabdator si iti explica ori de cate ori este necesar. Am fost incurajata, indrumata si astfel am reusit sa obtin permisul. Multumesc domnului instructor si succes tuturor! 🙂

Gabriela Munteanu
Gabriela Munteanu

Va multumesc pentru privilegiul de a face cursurile scolii dvs. cu un instructor profesionist ca Nicusor Maciuceanu!!!! Va doresc mult succes in continuare si va voi recomanda cu tot sufletul tuturor celor care vor sa obtina permisul de conducere !

Cristi Andrey
Cristi Andrey

O scoala de soferi exceptionala! Foarte buna si chiar te invata sa conduci, astazi am luat traseul cu brio! Multumesc frumos, doamna Oana.❤️❤️❤️

Ariana Stefanescu
Ariana Stefanescu

Am facut scoala cu domnul Nicu , cel mai bun instructor, un om calm, rabdator, si care explica pe intelesul tuturor, sala si traseul luate din prima. Recomand cu incredere si toate multumirile domnului Nicu!🥰

Alvarez Mario
Alvarez Mario

Cel mai bun instructor Constantin Bogdan!! Merit─â s─â ├«l alege╚Ťi pentru reu╚Öite! Foarte atent si delicat , explica╚Ťii foarte bune , recomand cu cel mai mare drag si c─âldur─â!!! Superrrr! Am reusit sa i-au traseul din prima cu ajutorul domnului instructor , este foarte tehnic si explicatii foarte bune!

Catalin
Catalin

Cel mai bun instructor, recomand Marius Strugariu

Costin Puntaru
Costin Puntaru

Recomand cu toata increderea. Am luat traseul din prima fara stres. Stoica Catalin e un profesionist. Toate orele le-a tratat cu seriozitate si calm, adaptand propiul program dupa al meu ( ore facute in weekend sau seara).

Paun Alexandru
Paun Alexandru

Cu calm si rabdare se poate :),multumesc pentru ajutorul oferit.Multumesc domnului Marius Strugariu.

Alin Stefan
Alin Stefan

Top instructoru Stoica Mihail Catalin, recomand!

Andrei
Andrei

O școală foarte bună cu instructori răbdători

Moldovan Sabina
Moldovan Sabina

Stimate echip─â Soft Drive , A╚Ö vrea s─â mul╚Ťumesc pentru experien╚Ťa minunat─â ├«nv─â╚Ťat─â ├«n timpul cursurilor de conducere dar mai ales domnului instructor Stroe Adrian pentru rabdarea , profesionalismul si implicarea sa , explic├ónd cu claritate fiecare aspect al conducerii. Datorit─â lui, examenul a fost lipsit de emotii . Pentru toti cei care doresc sa obtina carnetul de conducere sub indrumarea unui instructor care se comporta cu voi ca un parinte si care nu este doar pasager in timpul orelor apelati la dansul cu incredere. Cu recuno╚Ötin╚Ť─â, Sabina

Nicoleta Nicorescu
Nicoleta Nicorescu

Multumesc Domnului Nicolae Maciuceanu , pentru rabdarea si calmul cu care a fost alaturi de mine in aceasta perioada in obtinerea carnetului de conducere categoria B. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului , o persoana dedicata meseriei de instructor auto ,pe care o recomand tuturor celor care vor sa REUSEASCA ! Doamne Ajuta!

Cristina Olimpia S─âr─âcin
Cristina Olimpia S─âr─âcin

Recomand cu drag Soft Drive - cea mai bun─â instructoare Oana Ilie!

Andrei Dragut
Andrei Dragut

Am facut categoria C,CE cu Marius Ilie,cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere Scoala Soft Top Drive,e de nota 10+.

Dana Corduneanu
Dana Corduneanu

Sunt ni╚Öte oameni minuna╚Ťi! So╚Ťul meu a f─âcut cu tat─âl lor,iar acum fiul face cu unul fii dumnealui! Asa oameni mar rar ├«nt├ólne╚Öti.

Mario Enache
Mario Enache

Cel mai bun instroctor este domnu Marius Strugariu cu el iei permisu 100% va recomnad cu incredere cel mai bun om

Mihaita Torcaciu
Mihaita Torcaciu

Vreau s─â men╚Ťionez cea mai buna colaborare pe care am avut-o cu ╚Öcoala auto topsoftdrive ╚Öi tot odat─â cu domnul instructor Stoica Mihai C─ât─âlin pentru ├«ncrederea pe care mi-a dat-o m-am dus la traseu ├«ncrez─âtor ╚Öi evident c─â am luat din prima mul╚Ťumesc mult ╚Öi recomand cu ├«ncredere aceast─â ╚Öcoal─â ╚Öi pe domnul instructor

e ionela
e ionela

Ii mul╚Ťumesc domnului instructor, Nicolae Maciuceanu , pentru absolut tot efortul ╚Öi r─âbdarea pe care a avut-o cu mine pe tot parcursul orelor de condus. Datorita dansului am reu╚Öit sa ├«mi implinesc o dorin╚Ťa din copilarie. Mul╚Ťumesc Scoala de soferi Soft Drive pentru tot! 🙏🏻🤗

Mihai Borodi
Mihai Borodi

Instrucotri buni de la care inveti serios si cu care poti lua examenele teoretice si practice cu brio! Am f─âcut scoala cu instructorul Strugariu Marius, instructor exigent dar foarte bun!

Larisa Laz─âr
Larisa Laz─âr

Am primit ca recomandare scoala de soferi si ma bucur enorm ca l-am avut ca instructor pe Stoica Mihail Catalin, cele mai geniale ore, m-a ajutat si am invatat mult, mi-a explicat si a avut multa rabdare pana am inteles, am ras si ne-am distrat. Recomand, inclusiv cu cel mai misto instructor, Catalin. :))

Cristiana Andreea Constantin
Cristiana Andreea Constantin

Am ajuns la domnul Constantin Bogdan dupa o experienta mai putin placuta cu un alt instructor. Dansul a dat dovada de foarte mult profesionalism, rabdare, intelegere si cunostinte incat mi-a fost mult mai usor sa invat si sa promovez, in final, examenul rutier din prima cu doar 4 sedinte. Recomand cu incredere oricui.

Alex Hash
Alex Hash

O experien╚Ť─â foarte buna ╚Öi un instructor de 5 stele. Recomand!!

Nicoleta Preda
Nicoleta Preda

Recomand at├ót ╚Öcoal─â c├ót ╚Öi pe dl.Instructor Stoica C─ât─âlin -Mihail.Acest OM este un pedagog des─âv├ór╚Öit ├«╚Ťi explic─â cu calmitate ╚Öi r─âbdare tot ce ai de f─âcut!Va mul╚Ťumesc tare,tare mult pentru tot dl. instructor!

David Andrei
David Andrei

O echipa minunat─â! Va mul╚Ťumesc frumos 🤗🤗🤗

TRY GAUY 780
TRY GAUY 780

Cel mai bun instructor Stoica Catalin🤙🏽

Alina Bratu
Alina Bratu

Am reusit astazi sa iau traseul cu ajutorul instructorului Constantin Bogdan. Un om de nota 10!! foarte rabdator, calm si atent la tot ce faci. Inca din prima sedinta mi am dat seama ca o sa iau traseul cu ajutorul lui si pe aceasta cale ii multumesc din suflet! Toate laudele!

Cristian Danciu
Cristian Danciu

Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocazia creata de a ajunge la aceasta ╚Öcoal─â si pentru experienta fantastica tr─âit─â al─âturi de intreaga echipa Soft Drive. Am avut ╚Öansa s─â-l am ca ╚Öi instructor pentru categoriile C/CE pe domnul Marius Ilie, un profesionalist cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, dar ╚Öi un pedagog ╚Öi un psiholog des─âv├ór╚Öit. Datorita informa╚Ťiilor teoretice dob├óndite de la Marius, a orelor de conducere efectuate impreuna ╚Öi a ├«ncrederii constante insuflat─â din partea acestuia, am reu╚Öit sa trec cu brio de toate examenele teoretice ╚Öi practice ╚Öi ulterior, cu voia Bunului Dumnezeu, s─â-mi urmez cu ├«ncredere ╚Öi profesionalism pasiunea de a conduce ╚Öi de a practica aceasta meserie. Slav─â ╚Üie Doamne ╚Öi mul╚Ťumesc pentru ace╚Öti oameni minuna╚Ťi ╚Öi ├«n special pentru Marius Ilie🙏

Elena
Elena

O recomand cu tot dragul pe doamna instructor Pasa Ungurianu Nicoleta. Este extrem de calm─â ╚Öi explic─â enorm de bine absolut tot. La fiecare or─â am avut c├óte ceva de ├«nv─â╚Ťat, ╚Öi cu ajutorul dumneaei toate gre╚Öelile pe care le f─âceam au disp─ârut! Alege╚Ťi-o pe doamna dac─â vre╚Ťi sala ╚Öi traseul din prima!! Doamna, sunte╚Ťi minunat─â.

Andreea Dimitriu
Andreea Dimitriu

O experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, ├«ncep├ónd de la organizarea prompt─â a secretariatului, comunicarea eficient─â ╚Öi dedicarea inimaginabil─â a domnului instructor Strugariu Marius! Per total, o ╚Öcoal─â de ╚Öoferi cu servicii impecabile, care ofer─â ├«ncredere din toate punctele de vedere ╚Öi cu ajutorul c─âreia am reu╚Öit s─â iau permisul.

Carbujaru Robert
Carbujaru Robert

Recomand cu mare drag scoala de soferi Soft Drive si pe doamna Pasa Ungurianu Nicoleta. Este o instructoare foarte buna, intelegatoare, sincera, explica foarte bine, este alaturi de tine la orice pas si iti da aceea incredere ca vei reusi. Datorita dansei am reusit sa iau din prima permisul. Multumesc doamna Nicoleta si multumesc si doamnei Oana Ilie pentru sprijinul acordat!

R─âzvan Pandelea
R─âzvan Pandelea

Multumesc!!

Ioana Panciu
Ioana Panciu

Am cautat foarte mult timp o scoala unde instructorul sa puna suflet. Am avut diverse experiente...singurul loc unde am gasit toata sustinerea, calitatea procesului didactic si disponibilitatrea, este Soft Drive! Daca cu Soft Drive nu reusesti sa dobandesti permisul, RENUNTA la idee!

Daniel Ionescu
Daniel Ionescu

Sunt recunosc─âtor Doamnei Ilie Oana pentru cuno╚Ötin╚Ťele pe care le-am dob├óndit ├«n perioada ╚Öcolariz─ârii, care m-au dus la ob╚Ťinerea permisului de conducere auto. Mul╚Ťumesc foarte mult, o recomand cu ├«ncredere.

Andreea Raileanu
Andreea Raileanu

Recomand cu mult─â ├«ncredere, super profesori! Mul╚Ťumesc in special domnului Marius Strugariu! 🤗🤗🤗🤗🏆🥇

Adi N
Adi N

Recomand din tot sufletul pe instructorul Constantin Bogdan, om foarte rabdator, foarte pozitiv si cu ajutorul lui am reusit sa iau permisul

Adrian Serban Constantinescu
Adrian Serban Constantinescu

Multumesc domnului instructor Marius Strugariu pentru rabdare, si de profesionalismul de care a dat drept dovada. Un om cat si un instructor de nota 10+.

Andrei Paul Iliescu
Andrei Paul Iliescu

Oameni profesionisti si am avut o colaborare foarte buna cu Mihail Catalin Stoica. Recomand!👍

Elisabeta Adam
Elisabeta Adam

O ╚Öcoal─â de ╚Öoferi serioasa, instructorul de nota 10+,un om care explica pe ├«n╚Ťelesul elevului, calm, carismatic. ├Äl recomand cu maxima ├«ncredere pe dl instructor Stoica Mihail C─ât─âlin. Ii mul╚Ťumesc pentru tot ╚Öi pentru ca mi a dat ├«ncredere ├«n mine pentru a reu╚Öi sa trec cu brio de cele 2 examene(sala, traseu) ╚Öi sa ob╚Ťin permisul de conducere din PRIMA.

Denisa Constantin
Denisa Constantin

A fost o experienta minunata, am avut cel mai bun instructor, cu multa rabdare, calmitate si un om extraordinar. Este vorba despre domnul Stroe Adrian, pe care il recomand din tot sufletul si ii multumesc inca odata pe aceasta cale! Cel mai bun instructor!! RECOMAND!!!

Camelia Bratiloveanu
Camelia Bratiloveanu
Rodica Marineac
Rodica Marineac

Sunt foarte fericita ca am reusit sa iau permisul de conducere si sa conduc fara frica! Prin rabdarea si indrumarile pe care mi le-ati oferit, m-ati ajutat sa invat sa conduc si sa nu imi mai fie frica! Multumesc mult doamnei instructor Oana Ilie si echipei de la Scoala de soferi Soft Drive pentru experienta frumoasa pe care am avut-o in aceasta calatorie! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Popescu Alin
Popescu Alin

Multumesc 🙏 SOFT DRIVE multumesc domnului instructor ILIE MARIUS pt tot ce m-a ├«nv─â╚Ťat 🙏👍cat C+E din prima + atestatele. V─â spun ca mai rar ├«nt├ólne╚Öti a╚Öa om bl├ónd ╚Öi cu un dar dat de Dumnezeu de a-╚Öi practica meseria 🙏 S─â fi binecuv├óntat ╚Öi s─â r─âm├ói neschimbat 👍👏felicit─âri . Recomand cu ├«ncredere 🫡👏👏👏

Daniel Ruse
Daniel Ruse

Educativ... De încredere Profesională

perMIG DarkForEver
perMIG DarkForEver

Recomand cu ├«ncredere pe Domnul instructor Ilie Marius,un instructor foarte bun cu capacit─â╚Ťi de a ├«nv─â╚Ťat pe oricine din experienta dansului dob├óndit─â de ani de zile,am luat permisul cat D din prima,Mii de mul╚Ťumiri ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â pentru ├«ncredere, perseveren╚Ť─â ┼či profesionalism

Maria-Elena Iana
Maria-Elena Iana

Recomand cu toata increderea scoala, domnul profesor de la cursul de legislatie tine un curs interactiv si explica foarte bine. Cu mare deosebire il recomand pe domnul instructor Stroe Adrian, un om deosebit care se implica si care isi da silinta sa te invete tot ce e mai bun posibil! Are multa rabdare si nu se limiteaza la a fi doar un instructor bun, ci este si un prieten bun!Sunt foarte norocoasa ca am avut ocazia sa fac cu el!

Edy
Edy

Multumesc Soft Drive in special dl. instructor Marius Strugariu pentru profesionalism. Il recomand cu incredere.

stefan tarata
stefan tarata
Epurescu Nicolae Matei
Epurescu Nicolae Matei

Instructori foarte buni, Mașinile la fel

Adblock Detectat

V─â rug─âm s─â ne sus╚Ťine╚Ťi dezactiv├ónd extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.