Vizitează-ne

Bd. Basarabia nr. 256G
Sector 3, Bucuresti

Program

Luni - Vineri 08:00 - 18:00
sâmbătă și duminică - ÎNCHIS

dă-ne un telefon

trimite un e-mail

Scoala de soferi Soft Drive

Recenzii din partea elevilor noștri!

4.9
bazat pe 274 recenzii
Dana Sece

O școală foarte bună cu instructori de calitate. Unul dintre ei este Adrian Stroe care a avut muuuulta răbdare cu mine și a știut sa-mi explice amănunțit totul. Va mulțumesc.👍🙏

Dana Sece
google
Marcu Schiopu

Servicii și clase de calitate superioară, calmi, blânzi, și care te învață tot ce este nevoie pentru a trece examenul cu brio. Recomand 5/5!

Marcu Schiopu
google
Răzvan Pandelea

Multumesc!!

Răzvan Pandelea
google
Florin Alexa

Mulțumesc domnului Stroe Adrian pentru profesionalism și răbdare, la inceputul orelor practice fricile și emotiile au fost mari, dar cu ajutorul dânsului am reușit ca pana la final sa trec peste ele și sa devin mai sigur pe mine la volan, nivelul cunostintelor acumulate în acest timp au facut ca examenul sa para doar o formalitate. Recomand cu încredere scoala Soft Drive!

Florin Alexa
google
Cristian Danciu

Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocazia creata de a ajunge la aceasta școală si pentru experienta fantastica trăită alături de intreaga echipa Soft Drive. Am avut șansa să-l am ca și instructor pentru categoriile C/CE pe domnul Marius Ilie, un profesionalist cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, dar și un pedagog și un psiholog desăvârșit. Datorita informațiilor teoretice dobândite de la Marius, a orelor de conducere efectuate impreuna și a încrederii constante insuflată din partea acestuia, am reușit sa trec cu brio de toate examenele teoretice și practice și ulterior, cu voia Bunului Dumnezeu, să-mi urmez cu încredere și profesionalism pasiunea de a conduce și de a practica aceasta meserie. Slavă Ție Doamne și mulțumesc pentru acești oameni minunați și în special pentru Marius Ilie🙏

Cristian Danciu
google
Edy

Multumesc Soft Drive in special dl. instructor Marius Strugariu pentru profesionalism. Il recomand cu incredere.

Edy
google
Andrei

O școală foarte bună cu instructori răbdători

Andrei
google
Maria Anghel

Nu exista destule cuvinte care sa il caracterizeze pe domnul instructor Strugariu Marius. Un om excepțional, cu o răbdare imensă care își face treaba ca un profesionist adevărat. Am reușit sa iau traseul dar si sala din prima, datorita indicațiilor instructorului. Recomand cu toata inima aceasta școală de șoferi. Încă o dată mii de mulțumiri pentru toata răbdarea instructorului și pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. O să rămân veșnic recunoscătoare pentru tot efortul depus si pentru tot interesul dânsului!!

Maria Anghel
google
I. Constantin

Recomand cu plăcere instructorul Stoica Mihail Cătălin, un om care a reușit să se plieze pe nevoile mele, un om calm și răbdător, cu siguranță nu veți avea emoții în a lua permisul cu el. Un om profesionist la fel ca și școala de șoferi Soft Drive. Succes tuturor!

I. Constantin
google
Nicoleta Preda

Recomand atât școală cât și pe dl.Instructor Stoica Cătălin -Mihail.Acest OM este un pedagog desăvârșit îți explică cu calmitate și răbdare tot ce ai de făcut!Va mulțumesc tare,tare mult pentru tot dl. instructor!

Nicoleta Preda
google
Maria-Elena Iana

Recomand cu toata increderea scoala, domnul profesor de la cursul de legislatie tine un curs interactiv si explica foarte bine. Cu mare deosebire il recomand pe domnul instructor Stroe Adrian, un om deosebit care se implica si care isi da silinta sa te invete tot ce e mai bun posibil! Are multa rabdare si nu se limiteaza la a fi doar un instructor bun, ci este si un prieten bun!Sunt foarte norocoasa ca am avut ocazia sa fac cu el!

Maria-Elena Iana
google
Angela Martisca

Il recomand cu incredere pe domnul instructor Stoica Mihail-Catalin deoarece este calm, rabdator si iti explica ori de cate ori este necesar. Am fost incurajata, indrumata si astfel am reusit sa obtin permisul. Multumesc domnului instructor si succes tuturor! 🙂

Angela Martisca
google
Nicoleta Nicorescu

Multumesc Domnului Nicolae Maciuceanu , pentru rabdarea si calmul cu care a fost alaturi de mine in aceasta perioada in obtinerea carnetului de conducere categoria B. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului , o persoana dedicata meseriei de instructor auto ,pe care o recomand tuturor celor care vor sa REUSEASCA ! Doamne Ajuta!

Nicoleta Nicorescu
google
Amadeus Zalmanovici

Domnul instructor Stoica Mihail Catalin este o persoana calma ce stie sa explice foarte bine la orele practice. Daca esti atent la orele sale, tot ce ai nevoie este sa iti stapanesti emotiile la examen si ai permisul ca si luat 😉. Il recomand cu mare incredere. Orele cu el chiar sunt o placere. Succes!

Amadeus Zalmanovici
google
Elena

O recomand cu tot dragul pe doamna instructor Pasa Ungurianu Nicoleta. Este extrem de calmă și explică enorm de bine absolut tot. La fiecare oră am avut câte ceva de învățat, și cu ajutorul dumneaei toate greșelile pe care le făceam au dispărut! Alegeți-o pe doamna dacă vreți sala și traseul din prima!! Doamna, sunteți minunată.

Elena
google
rares

Mi-a fost recomandat sa urmez cursurile auto cu domnul Nicolae Maciuceanu si pot spune ca am facut alegerea perfecta. Multumesc mult pentru tot ajutorul, efortul si rabdarea dvs. Multumesc Soft Drive!

rares
google
Antonio Constantinescu

Super baieti! Cu ei am luat cat. B acum multi ani, acum si cat. C E

Antonio Constantinescu
google
Petrisor David

Mulțumesc pentru experiența pe care am trăito pe parcursul școlii de șoferi pentru obținerea categoriilor C E D Cum nimic nu este întâmplător din întîmplare am ajuns la școala de șoferi condusă de Marius Ilie , Atunci când faci lucrurile cu pasiune nu ai cum să nu ai rezultate când faci lucrurile în familie succesul este garantat! Respect David Petrișor!

Petrisor David
google
perMIG DarkForEver

Recomand cu încredere pe Domnul instructor Ilie Marius,un instructor foarte bun cu capacități de a învățat pe oricine din experienta dansului dobândită de ani de zile,am luat permisul cat D din prima,Mii de mulțumiri și recunoștință pentru încredere, perseverență şi profesionalism

perMIG DarkForEver
google
Daniel Ionescu

Sunt recunoscător Doamnei Ilie Oana pentru cunoștințele pe care le-am dobândit în perioada școlarizării, care m-au dus la obținerea permisului de conducere auto. Mulțumesc foarte mult, o recomand cu încredere.

Daniel Ionescu
google
Tugce Goktas

Cel mai bun curs de soferi, profesori cu experienta si amabili cu program flexibil de lucru.Am promovat ambele examene din prima incercare.Recomand din tot sufletul Soft Drive si mai ales pe doamna Nicoleta ca instructor.Multumesc mult pentru tot.

Tugce Goktas
google
Miruna Alexandra Petcu

Ii mulțumesc dl Marius Strugariu pentru tot efortul efortul depus și ajutorul oferit pentru a lua permisul din prima. Îl recomand cu încredere pe dl instructor, datorită profesionalismului, calmitatii și tehnicilor de învățare care oferă garanție în drumul către permisul de conducere.

Miruna Alexandra Petcu
google
Andreea Dimitriu

O experiență foarte plăcută, începând de la organizarea promptă a secretariatului, comunicarea eficientă și dedicarea inimaginabilă a domnului instructor Strugariu Marius! Per total, o școală de șoferi cu servicii impecabile, care oferă încredere din toate punctele de vedere și cu ajutorul căreia am reușit să iau permisul.

Andreea Dimitriu
google
Nicolas Prunaru

Sincer, nu am fost prea incantat de ideea de a conduce, dar devotamentul si atitudinea pozitiva m-au facut sa imi placa condusul. In plus, ei sunt singurii care au reusit sa ma trezeasca la 8 in vacanta, fiind singurele persoane care au putut acest lucru.

Nicolas Prunaru
google
Cristina Olimpia Sărăcin

Recomand cu drag Soft Drive - cea mai bună instructoare Oana Ilie!

Cristina Olimpia Sărăcin
google
Dana Corduneanu

Sunt niște oameni minunați! Soțul meu a făcut cu tatăl lor,iar acum fiul face cu unul fii dumnealui! Asa oameni mar rar întâlnești.

Dana Corduneanu
google
dana ionescu

Sunt puține cele 5 stele!!! Oamenii ăștia merită o galaxie întrega de stele!!! I am simțit atât de aproape de mine încât m au făcut să mă simt ca și cum aș fi din familia lor!!! Oamenii ăștia și au dorit să reușesc,la fel de mult ca și mine și cu asta cred că am spus totul! O echipă de profesioniști cu care sigur nu dai greș, vă spune un om care nu avea deloc încredere în ea! Am luat sala din prima și traseul astăzi tot din prima!!! Mulțumesc Oana , mulțumesc Marius și nu în ultimul rând mulțumesc David! Nici nu ști cât au contat cuvintele și "îmbărbătarea" ta de astazi! Dumnezeu fie cu voi oameni buni!!! PS 48 de ani , deci vârstă nu este o piedică atunci când îți dorești ceva! PS2 cele 18 puncte de penalizare sunt din cauza emoțiilor!🥴

dana ionescu
google
Cristiana Andreea Constantin

Am ajuns la domnul Constantin Bogdan dupa o experienta mai putin placuta cu un alt instructor. Dansul a dat dovada de foarte mult profesionalism, rabdare, intelegere si cunostinte incat mi-a fost mult mai usor sa invat si sa promovez, in final, examenul rutier din prima cu doar 4 sedinte. Recomand cu incredere oricui.

Cristiana Andreea Constantin
google
Larisa Lazăr

Am primit ca recomandare scoala de soferi si ma bucur enorm ca l-am avut ca instructor pe Stoica Mihail Catalin, cele mai geniale ore, m-a ajutat si am invatat mult, mi-a explicat si a avut multa rabdare pana am inteles, am ras si ne-am distrat. Recomand, inclusiv cu cel mai misto instructor, Catalin. :))

Larisa Lazăr
google
Ioana Panciu

Am cautat foarte mult timp o scoala unde instructorul sa puna suflet. Am avut diverse experiente...singurul loc unde am gasit toata sustinerea, calitatea procesului didactic si disponibilitatrea, este Soft Drive! Daca cu Soft Drive nu reusesti sa dobandesti permisul, RENUNTA la idee!

Ioana Panciu
google
Alina Bratu

Am reusit astazi sa iau traseul cu ajutorul instructorului Constantin Bogdan. Un om de nota 10!! foarte rabdator, calm si atent la tot ce faci. Inca din prima sedinta mi am dat seama ca o sa iau traseul cu ajutorul lui si pe aceasta cale ii multumesc din suflet! Toate laudele!

Alina Bratu
google
Adi N

Recomand din tot sufletul pe instructorul Constantin Bogdan, om foarte rabdator, foarte pozitiv si cu ajutorul lui am reusit sa iau permisul

Adi N
google
Anghel Ana Ioana

✅Recomand din inimă și cu toată încrederea pe domnul instructor Stoica Mihail-Cătălin. Un OM minunat, un instructor profesionist, calm și răbdător, langa care m-am simțit in siguranță încă de la prima ședință. Datorită celor învățate de domnul instructor, am reușit sa iau permisul din prima. Mii de mulțumiri și recunoștință pentru încredere, perseverență şi profesionalism Stoica Mihail-Cătălin! You are the best!✌️

Anghel Ana Ioana
google
Alvarez Mario

Cel mai bun instructor Constantin Bogdan!! Merită să îl alegeți pentru reușite! Foarte atent si delicat , explicații foarte bune , recomand cu cel mai mare drag si căldură!!! Superrrr! Am reusit sa i-au traseul din prima cu ajutorul domnului instructor , este foarte tehnic si explicatii foarte bune!

Alvarez Mario
google
Epurescu Nicolae Matei

Instructori foarte buni, Mașinile la fel

Epurescu Nicolae Matei
google
Andrei Paul Iliescu

Oameni profesionisti si am avut o colaborare foarte buna cu Mihail Catalin Stoica. Recomand!👍

Andrei Paul Iliescu
google
Mihai Borodi

Instrucotri buni de la care inveti serios si cu care poti lua examenele teoretice si practice cu brio! Am făcut scoala cu instructorul Strugariu Marius, instructor exigent dar foarte bun!

Mihai Borodi
google
Cristian “Mumu” Matei

Am venit la examen pregătit sa fiu picat, pentru că știam câte greșeli fac pe traseu. De fapt, instructorul de la Soft Drive, Oana Ilie, m-a ținut atât de aspru și de regulamentar în timpul ședințelor auto, încât în ziua examenului de traseu, ce m-a pus polițistul să fac a fost floare la ureche 😂 Și uite asa am luat examenul din prima. RECOMAND! Duceți-vă cu încredere la Soft Drive. Eu o să-l trimit și pe fi-miu 💪

Cristian “Mumu” Matei
google
Daniel Ruse

Educativ... De încredere

Daniel Ruse
google
Catalin

Cel mai bun instructor, recomand Marius Strugariu

Catalin
google
Elisabeta Adam

O școală de șoferi serioasa, instructorul de nota 10+,un om care explica pe înțelesul elevului, calm, carismatic. Îl recomand cu maxima încredere pe dl instructor Stoica Mihail Cătălin. Ii mulțumesc pentru tot și pentru ca mi a dat încredere în mine pentru a reuși sa trec cu brio de cele 2 examene(sala, traseu) și sa obțin permisul de conducere din PRIMA.

Elisabeta Adam
google
Mariana Rubaha

În primul rând vreau săi mulțumesc instructorului Bogdan Constantin pentru efortul lui în succesul meu de a lua permisul de conducere. Și îl recomand pe cel mai bun instructor din Soft Drive. Sunt foarte mulțumită de acest instructor e de nota 10+.

Mariana Rubaha
google
Mihaita Torcaciu

Vreau să menționez cea mai buna colaborare pe care am avut-o cu școala auto topsoftdrive și tot odată cu domnul instructor Stoica Mihai Cătălin pentru încrederea pe care mi-a dat-o m-am dus la traseu încrezător și evident că am luat din prima mulțumesc mult și recomand cu încredere această școală și pe domnul instructor

Mihaita Torcaciu
google
Lidia Andra

O scoala cu instructori profesionisti .multumim mult

Lidia Andra
google
Victoremilian@gmail.com Victor

Foarte mulțumit de domnul instructor Strugariu Marius. Un instructor foarte profesionist,calm și de încredere. Recomand cu încredere scoala auto Soft Drive

Victoremilian@gmail.com Victor
google
Gabriela Munteanu

Va multumesc pentru privilegiul de a face cursurile scolii dvs. cu un instructor profesionist ca Nicusor Maciuceanu!!!! Va doresc mult succes in continuare si va voi recomanda cu tot sufletul tuturor celor care vor sa obtina permisul de conducere !

Gabriela Munteanu
google
A I

O scoala cu oameni profesioniști! M-au ajutat sa îmi recapăt încrederea în mine după ce la fosta scoala am avut parte de o experienta neplăcuta. Recomand din tot sufletul!!

A I
google
Lidia Stan

Sunteți foarte tari !!! Sper sa iau și eu permisul din prima 💼🚦🚦

Lidia Stan
google
Gabriela Militaru

Băiatul meu a trecut examenul cu brio. Și asta datorită domnului instructor Marius Stugariu, căruia îi mulțumesc și îi sunt recunoscătoare că permisul a fost luat "din prima". Domnul instructor este un bun profesionist, un om calm, răbdător, serios și cu multă experiență. Acestea au fost criteriile care au stat la baza alegerii domnului Marius Strugariu și a școlii Soft Drive.

Gabriela Militaru
google
Mario Enache

Cel mai bun instroctor este domnu Marius Strugariu cu el iei permisu 100% va recomnad cu incredere cel mai bun om

Mario Enache
google

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Petrescu Anca
Petrescu Anca

ne-a lăsat o recenzie de 5 stele

Petrescu Anca
Petrescu Anca

Recomand cu încredere pe domnul instructor Măciuceanu Nicolae, un adevărat profesionist!

Răzvan Pandelea
Răzvan Pandelea

Multumesc!!

Gabriela Militaru
Gabriela Militaru

Băiatul meu a trecut examenul cu brio. Și asta datorită domnului instructor Marius Stugariu, căruia îi mulțumesc și îi sunt recunoscătoare că permisul a fost luat "din prima". Domnul instructor este un bun profesionist, un om calm, răbdător, serios și cu multă experiență. Acestea au fost criteriile care au stat la baza alegerii domnului Marius Strugariu și a școlii Soft Drive.

rares
rares

Mi-a fost recomandat sa urmez cursurile auto cu domnul Nicolae Maciuceanu si pot spune ca am facut alegerea perfecta. Multumesc mult pentru tot ajutorul, efortul si rabdarea dvs. Multumesc Soft Drive!

Adi N
Adi N

Recomand din tot sufletul pe instructorul Constantin Bogdan, om foarte rabdator, foarte pozitiv si cu ajutorul lui am reusit sa iau permisul

Elena Geambasu
Elena Geambasu

Cea mai buna școală Soft Drive cu cei mai buni instructori! Domnul Marius Ilie m-a ajutat enorm pentru a fi admisa la categoria C și ii mulțumesc din suflet! Un om cu valori și principii sănătoase,un foarte bun instructor din toate punctele de vedere,are răbdare și explica de câte ori este nevoie ca elevul sa înțeleagă ce are de făcut. Recomand cu mare drag aceasta școală,dar în special pe instructorul meu 🥰

Marcu Schiopu
Marcu Schiopu

Servicii și clase de calitate superioară, calmi, blânzi, și care te învață tot ce este nevoie pentru a trece examenul cu brio. Recomand 5/5!

Elida Mirea
Elida Mirea

Mii de multumiri domnului instructor Marius Strugariu pentru succesul asigurat de a promova examenul din prima, precum si intregii echipe Soft Drive pentru profesionalism si promptitudine!

e ionela
e ionela

Ii mulțumesc domnului instructor, Nicolae Maciuceanu , pentru absolut tot efortul și răbdarea pe care a avut-o cu mine pe tot parcursul orelor de condus. Datorita dansului am reușit sa îmi implinesc o dorința din copilarie. Mulțumesc Scoala de soferi Soft Drive pentru tot! 🙏🏻🤗

Ioana Panciu
Ioana Panciu

Am cautat foarte mult timp o scoala unde instructorul sa puna suflet. Am avut diverse experiente...singurul loc unde am gasit toata sustinerea, calitatea procesului didactic si disponibilitatrea, este Soft Drive! Daca cu Soft Drive nu reusesti sa dobandesti permisul, RENUNTA la idee!

stefan tarata
stefan tarata
Mariana Rubaha
Mariana Rubaha

În primul rând vreau săi mulțumesc instructorului Bogdan Constantin pentru efortul lui în succesul meu de a lua permisul de conducere. Și îl recomand pe cel mai bun instructor din Soft Drive. Sunt foarte mulțumită de acest instructor e de nota 10+.

Mario Enache
Mario Enache

Cel mai bun instroctor este domnu Marius Strugariu cu el iei permisu 100% va recomnad cu incredere cel mai bun om

Tugce Goktas
Tugce Goktas

Cel mai bun curs de soferi, profesori cu experienta si amabili cu program flexibil de lucru.Am promovat ambele examene din prima incercare.Recomand din tot sufletul Soft Drive si mai ales pe doamna Nicoleta ca instructor.Multumesc mult pentru tot.

Cristiana Andreea Constantin
Cristiana Andreea Constantin

Am ajuns la domnul Constantin Bogdan dupa o experienta mai putin placuta cu un alt instructor. Dansul a dat dovada de foarte mult profesionalism, rabdare, intelegere si cunostinte incat mi-a fost mult mai usor sa invat si sa promovez, in final, examenul rutier din prima cu doar 4 sedinte. Recomand cu incredere oricui.

Anghel Ana Ioana
Anghel Ana Ioana

✅Recomand din inimă și cu toată încrederea pe domnul instructor Stoica Mihail-Cătălin. Un OM minunat, un instructor profesionist, calm și răbdător, langa care m-am simțit in siguranță încă de la prima ședință. Datorită celor învățate de domnul instructor, am reușit sa iau permisul din prima. Mii de mulțumiri și recunoștință pentru încredere, perseverență şi profesionalism Stoica Mihail-Cătălin! You are the best!✌️

Mihai Borodi
Mihai Borodi

Instrucotri buni de la care inveti serios si cu care poti lua examenele teoretice si practice cu brio! Am făcut scoala cu instructorul Strugariu Marius, instructor exigent dar foarte bun!

Catalin
Catalin

Cel mai bun instructor, recomand Marius Strugariu

Andreea Raileanu
Andreea Raileanu

Recomand cu multă încredere, super profesori! Mulțumesc in special domnului Marius Strugariu! 🤗🤗🤗🤗🏆🥇

Alexandra Maciuceanu
Alexandra Maciuceanu

La soft drive gasesti cei mai buni intructori, toti invata cu cel mai mare drag, in special instructorul meu Dl Nicu. Un om minunat cu o rabdare fara limite. Il recomand la toata lumea!❤️❤️

Alexa Ioni
Alexa Ioni

Domnul instructor Maciuceanu Nicolae este foarte calm, intelegator si explica pe intelesul tuturor. Mi-a explicat situatiile intalnite in trafic si m-a ajutat sa inteleg logica acestora. Am pornit de la zero si am reusit astazi, multumita dumnealui, sa iau permisul. Recomand cu caldura pe domnul instructor Maciuceanu Nicolae pentru rabdare si profesionalism. O persoana de nota 25! Multumesc inca o data pentru ajutor!

Nug Toh
Nug Toh

Am avut parte de oameni de nota 10 din primul moment în care am ajuns la sediu. Secretarele OK, instructorul si colegii OK, toți vor să treci! În cazul meu, sunt o persoană neincrezatoare și simțeam că asta ar fi un impediment. Am aflat mai târziu că oamenii cu care lucrezi se adaptează nevoilor tale, și în cazul meu a ajutat enorm. Am reușit să iau atât sala, cat și traseul din prima. Doamna Oana Ilie a fost de mare ajutor, mi-a scos din cap ideea că nu pot, m-a ghidat pas cu pas și mi-a explicat de fiecare dată ce greșesc. Cu zâmbetul pe buze, recomand această școală de șoferi tuturor celor ce vor să aibă parte de o experiență de neuitat, si de un permis în cel mai scurt timp!

Lavinia Maria
Lavinia Maria

cea mai profesionista scoala de soferi, il recomand pe Domnul Marius Strugariu, un domn de o rabdare impecabila, care stie sa dea sfaturi si instructiuni care sa te ajute sa promovezi examenul!! Explicatiile dansului m-au ajutat enorm la proba traseului, iar pentru asta ii multumesc mult!!

Miruna Alexandra Petcu
Miruna Alexandra Petcu

Ii mulțumesc dl Marius Strugariu pentru tot efortul efortul depus și ajutorul oferit pentru a lua permisul din prima. Îl recomand cu încredere pe dl instructor, datorită profesionalismului, calmitatii și tehnicilor de învățare care oferă garanție în drumul către permisul de conducere.

Cristian Danciu
Cristian Danciu

Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocazia creata de a ajunge la aceasta școală si pentru experienta fantastica trăită alături de intreaga echipa Soft Drive. Am avut șansa să-l am ca și instructor pentru categoriile C/CE pe domnul Marius Ilie, un profesionalist cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, dar și un pedagog și un psiholog desăvârșit. Datorita informațiilor teoretice dobândite de la Marius, a orelor de conducere efectuate impreuna și a încrederii constante insuflată din partea acestuia, am reușit sa trec cu brio de toate examenele teoretice și practice și ulterior, cu voia Bunului Dumnezeu, să-mi urmez cu încredere și profesionalism pasiunea de a conduce și de a practica aceasta meserie. Slavă Ție Doamne și mulțumesc pentru acești oameni minunați și în special pentru Marius Ilie🙏

Nicoleta Nicorescu
Nicoleta Nicorescu

Multumesc Domnului Nicolae Maciuceanu , pentru rabdarea si calmul cu care a fost alaturi de mine in aceasta perioada in obtinerea carnetului de conducere categoria B. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului , o persoana dedicata meseriei de instructor auto ,pe care o recomand tuturor celor care vor sa REUSEASCA ! Doamne Ajuta!

Badea Daniela
Badea Daniela

Seriozitate, profesionalism și implicare, îi recomand oricând!

Alexandra Nistor
Alexandra Nistor

Cea mai bună școală de șoferi! Țin sa mulțumesc Domnului instructor Marius Strugariu pentru efortul depus și răbdarea pe care a avut o cu mine! Îl recomand cu mare drag este un om foarte deosebit își da interesul 100%

Adrian Serban Constantinescu
Adrian Serban Constantinescu

Multumesc domnului instructor Marius Strugariu pentru rabdare, si de profesionalismul de care a dat drept dovada. Un om cat si un instructor de nota 10+.

A I
A I

O scoala cu oameni profesioniști! M-au ajutat sa îmi recapăt încrederea în mine după ce la fosta scoala am avut parte de o experienta neplăcuta. Recomand din tot sufletul!!

Mircea Alexandru
Mircea Alexandru

Am avut parte de o experiență foarte frumoasă în cadrul acestei școli de șoferi. Pentru mine, domnul Constantin Bogdan nu a fost doar un simplu instructor, ci și un prieten, care m-a învățat să înfrunt vitejește traficul din jungla bucureșteană. Dacă vreți să învățati șoferie adevărată, vă recomand cu toată încrederea Soft Drive.

Elisabeta Adam
Elisabeta Adam

O școală de șoferi serioasa, instructorul de nota 10+,un om care explica pe înțelesul elevului, calm, carismatic. Îl recomand cu maxima încredere pe dl instructor Stoica Mihail Cătălin. Ii mulțumesc pentru tot și pentru ca mi a dat încredere în mine pentru a reuși sa trec cu brio de cele 2 examene(sala, traseu) și sa obțin permisul de conducere din PRIMA.

David Andrei
David Andrei

O echipa minunată! Va mulțumesc frumos 🤗🤗🤗

Antonio Constantinescu
Antonio Constantinescu

Super baieti! Cu ei am luat cat. B acum multi ani, acum si cat. C E

Anca Madalina
Anca Madalina

Multumesc domnului instructor Marius Strugariu. Il recomand tuturor! Nu ai cum sa nu iei traseul cu domnul instructor!

Raluca Dudas
Raluca Dudas

Cea mai frumoasa experienta! Va multumesc Doamna Oana

Amadeus Zalmanovici
Amadeus Zalmanovici

Domnul instructor Stoica Mihail Catalin este o persoana calma ce stie sa explice foarte bine la orele practice. Daca esti atent la orele sale, tot ce ai nevoie este sa iti stapanesti emotiile la examen si ai permisul ca si luat 😉. Il recomand cu mare incredere. Orele cu el chiar sunt o placere. Succes!

Ana-Maria Neagu
Ana-Maria Neagu

Doar 5 stele este putin :) Dl instructor este un super instructor, cu multa rabdare, tact si diplomatie. Am pornit de la 0 absolut si acum conduc in parametrii. Ii multumesc mult pentru toate eforturile de a face din mine un sofer responsabil :) Instructor Catalin Mihail Stoica, cursant Ana Maria Olanescu

Cristina Micu
Cristina Micu

Recomand pe dna instructor Pasa Nicoleta pentru profesionalismul, rabdarea si dedicarea ei in a ma face sa deprind cat mai multe abilitati utile la examen, dar si pentru viitor. A fost exact instructorul de care aveam nevoie pentru a capata incredere, drept urmare m-am prezentat la examen relaxata si sigura pe mine. Pe langa calitatea de a fi un instructor profesionist, este si o persoana extrem de calda langa care nu te simti criticat, ci dimpotriva : tot ceea ce explica este intr-un mod constructiv si placut. Multumesc mult!

dana ionescu
dana ionescu

Sunt puține cele 5 stele!!! Oamenii ăștia merită o galaxie întrega de stele!!! I am simțit atât de aproape de mine încât m au făcut să mă simt ca și cum aș fi din familia lor!!! Oamenii ăștia și au dorit să reușesc,la fel de mult ca și mine și cu asta cred că am spus totul! O echipă de profesioniști cu care sigur nu dai greș, vă spune un om care nu avea deloc încredere în ea! Am luat sala din prima și traseul astăzi tot din prima!!! Mulțumesc Oana , mulțumesc Marius și nu în ultimul rând mulțumesc David! Nici nu ști cât au contat cuvintele și "îmbărbătarea" ta de astazi! Dumnezeu fie cu voi oameni buni!!! PS 48 de ani , deci vârstă nu este o piedică atunci când îți dorești ceva! PS2 cele 18 puncte de penalizare sunt din cauza emoțiilor!🥴

Top10Everything
Top10Everything

cea mai tare scoala auto,cel mai bun instructor Strugariu Marius duce ti va la el ca sigur il luați din prima

Cristi Andrey
Cristi Andrey

O scoala de soferi exceptionala! Foarte buna si chiar te invata sa conduci, astazi am luat traseul cu brio! Multumesc frumos, doamna Oana.❤️❤️❤️

Alin Stefan
Alin Stefan

Top instructoru Stoica Mihail Catalin, recomand!

Alvarez Mario
Alvarez Mario

Cel mai bun instructor Constantin Bogdan!! Merită să îl alegeți pentru reușite! Foarte atent si delicat , explicații foarte bune , recomand cu cel mai mare drag si căldură!!! Superrrr! Am reusit sa i-au traseul din prima cu ajutorul domnului instructor , este foarte tehnic si explicatii foarte bune!

Simona Andreea
Simona Andreea

Multumesc doamnei Oana Ilie pentru răbdarea de care a dat dovada, ajutorul și profesionalismul dânsei! Din prima și sala și traseul ❤️ Nu as fi reușit fără ajutorul dânsei! Multumesc Soft Drive!

Larisa Lazăr
Larisa Lazăr

Am primit ca recomandare scoala de soferi si ma bucur enorm ca l-am avut ca instructor pe Stoica Mihail Catalin, cele mai geniale ore, m-a ajutat si am invatat mult, mi-a explicat si a avut multa rabdare pana am inteles, am ras si ne-am distrat. Recomand, inclusiv cu cel mai misto instructor, Catalin. :))

Angela Martisca
Angela Martisca

Il recomand cu incredere pe domnul instructor Stoica Mihail-Catalin deoarece este calm, rabdator si iti explica ori de cate ori este necesar. Am fost incurajata, indrumata si astfel am reusit sa obtin permisul. Multumesc domnului instructor si succes tuturor! 🙂

Gabriela Munteanu
Gabriela Munteanu

Va multumesc pentru privilegiul de a face cursurile scolii dvs. cu un instructor profesionist ca Nicusor Maciuceanu!!!! Va doresc mult succes in continuare si va voi recomanda cu tot sufletul tuturor celor care vor sa obtina permisul de conducere !

Brumă Marcela
Brumă Marcela

Doamna Oana Ilie este o femeie extraordinara.Fiul meu a făcut școala cu dansa și a luat sala și traseul din prima.

Petruța Dobre
Petruța Dobre

Mulțumim,doamnei instructor Oana Ilie și întregului colectiv,pentru răbdarea care au avut-o cu noi,o super echipa din toate punctele de vedere,niște oameni si instructori deosebiți,cu suflet care îți dau încrederea de care ai nevoie,cu foarte multă experiența,după a treia ședința de condus am luat permisul,vă urăm multe reușite și sănătate multă!Recomand cu cea mai mare încredere!Sunteți cei mai tari!❤️

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.