Scoala de soferi categoria C

Scoala de soferi categoria C, C+E

  • Cursurile noastre dedicate categoriei C ╚Öi CE te preg─âtesc pentru a conduce ├«n siguran╚Ť─â camioane de mare tonaj sau vehicule articulate.
  • Beneficiezi de instructori cu experien╚Ť─â vast─â pe vehicule grele, care ├«╚Ťi transmit tot know-how-ul necesar pentru a trece examenul.
  • ├Änve╚Ťi regulile specifice de conducere, manevre de precizie, verificarea tehnic─â a camionului ╚Öi multe altele.
  • La finalul cursului vei avea competen╚Ťele necesare pentru a conduce ├«n profesie camioane sau TIR-uri.

Alege pregătirea de top pentru permis C și CE!

Faci ╚Öcoala de ╚Öoferi, ob╚Ťii atestatul auto ╚Öi noi ├«╚Ťi oferim
LOC DE MUNC─é ├«n ╚Ťar─â sau str─âin─âtate!

╚ścoala de ╚Öoferi pentru categoria C ├«n Bucure╚Öti - Cursuri teoretice ╚Öi practice

- Autovehiculul, altul dec├ót cele din categoria D, sau D1, a c─ârui mas─â total─â maxim─â autorizat─â este mai mare de 3.500 Kg. ┼či care este proiectat ┼či construit pentru transportul a maximum 8 pasageri ├«n afara conduc─âtorului auto;

- Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C ┼či o remorc─â a c─ârei mas─â total─â maxim─â autorizat─â nu dep─â┼če┼čte 750 kg;

- Categoria CE: ansamblul de vehicule const├ónd dintr-un autovehicul tr─âg─âtor din categoria C ┼či o remorc─â sau semiremorc─â a c─ârei mas─â total─â maxim─â autorizat─â este mai mare de 750 Kg.

Vârsta minimă de obţinere a permiselor de conducere pentru categoriile C, CE si D, DE a scazut la 18 ani

Modificarea limitelor de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti: Analiza detaliat─â a implicatiilor ╚Öi impactului asupra siguran╚Ťei rutiere

Cu recentele schimb─âri legislative care permit ob╚Ťinerea permisului de conducere categoria C pentru camioane la v├órsta de 18 ani, subiectul limitelor de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti este din nou ├«n discu╚Ťie. ├Än acest context, transportatorii rutieri au solicitat pre╚Öedintelui Klaus Iohannis s─â promulge legea care scade limitele de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti de autocare la 21 de ani, similar cu categoria C.

Noul act normativ

Dac─â ne uit─âm la noul act normativ, este important s─â men╚Ťion─âm faptul c─â exist─â anumite condi╚Ťii pentru ob╚Ťinerea permisului de conducere pentru categoria C la v├órsta de 18 ani. Printre acestea se num─âr─â ob╚Ťinerea permisului pentru categoria B, o preg─âtire adecvat─â ├«n ceea ce prive╚Öte conduita preventiv─â ╚Öi conduita economic─â, precum ╚Öi certificarea medical─â corespunz─âtoare.

Condi╚Ťii pentru ob╚Ťinerea permisului de conducere categoria D

În ceea ce privește categoria D, pentru care se solicită și o modificare legislativă similară, aceasta necesită o pregătire suplimentară, iar responsabilitatea șoferului este mult mai mare, având în vedere că transportă pasageri.

Aspectul siguran╚Ťei rutiere

Este important s─â men╚Ťion─âm c─â, de╚Öi exist─â avantaje pentru a permite ╚Öoferilor profesioni╚Öti mai tineri s─â ob╚Ťin─â permisul pentru camioane ╚Öi autocare, trebuie s─â se ia ├«n considerare ╚Öi aspectul siguran╚Ťei rutiere. Este important ca tinerii ╚Öoferi s─â primeasc─â o preg─âtire adecvat─â, s─â dob├óndeasc─â experien╚Ť─â, ╚Öi s─â se asigure c─â sunt ├«n m─âsur─â s─â conduc─â ├«n siguran╚Ť─â aceste vehicule, care au dimensiuni ╚Öi caracteristici specifice.

Concluzii

├Än final, de╚Öi modificarea limitelor de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti din Rom├ónia este un subiect important, care necesit─â o analiz─â atent─â ╚Öi luarea ├«n considerare a tuturor aspectelor implicate, deciziile luate ar trebui s─â se bazeze pe cercetare ╚Öi consultare adecvat─â cu exper╚Ťii din domeniu. Siguran╚Ťa rutier─â ar trebui s─â

Noi oportunit─â╚Ťi pentru tinerii ╚Öoferi

Reducerea v├órstei minime pentru ob╚Ťinerea permisului de conducere de categoria C reprezint─â o oportunitate major─â pentru tinerii care ├«╚Öi doresc s─â ├«╚Öi ├«nceap─â cariera ├«n domeniul transporturilor rutiere. ├Än trecut, ace╚Ötia ar fi trebuit s─â a╚Ötepte p├ón─â la v├órsta de 21 de ani pentru a putea conduce un vehicul greu de transport marf─â. Acum, odat─â cu schimbarea legisla╚Ťiei, ace╚Ötia pot ob╚Ťine permisul de conducere categorie C ├«nc─â de la v├órsta de 18 ani.

Aceast─â schimbare nu doar c─â ofer─â mai multe oportunit─â╚Ťi pentru tinerii ╚Öoferi, dar ╚Öi pentru transportatorii care angajeaz─â ╚Öoferi. Cu mai mul╚Ťi ╚Öoferi disponibili pe pia╚Ť─â, ace╚Ötia ar putea s─â ├«╚Öi completeze mai u╚Öor soferii ╚Öi s─â reduc─â costurile cu transportul. Tinerii vor putea s─â ├«╚Öi g─âseasc─â mai u╚Öor locuri de munc─â, iar companiile vor avea acces la un num─âr mai mare de ╚Öoferi tineri ╚Öi talenta╚Ťi.

Opteaza pentru scoala de soferi Soft Drive si formeaza-ti o cariera solida in transportul rutier, ob╚Ťinand categoriile C si CE pentru a deveni un sofer profesionist de succes!

Durata cursului pentru categoria C

- 8 s─âpt─âm├óni atunci c├ónd este posesor de permis de conducere categoria B, cu o vechime mai mica de un an, timp ├«n care efectueaz─â 50 ore de preg─âtire teoretic─â ┼či 36 ore de preg─âtire practic─â ├«n traseu.
- 7 s─âpt─âm├óni atunci c├ónd este posesor de permis de conducere categoria B cu o vechime mai mare de un an, timp ├«n care efectueaz─â 50 ore de preg─âtire teoretic─â ┼či 30 ore de preg─âtire practic─â, ├«n traseu.
Preg─âtirea teoretic─â o precede pe cea practic─â.

OBLIGAŢIILE CURSANTULUI

ÔÇô S─â se prezinte la orele de preg─âtire teoretic─â ┼či practic─â ├«n stare psiho-fizic─â corespunz─âtoare;

ÔÇô S─â posede asupra sa cartea (buletinul) de identitate ┼či caietul cursantului;

ÔÇô S─â respecte programa de ├«nva┼ú─âm├ónt ┼či indica┼úiile instructorului auto;

ÔÇô S─â promoveze testele finale de absolvire a ┼čcolii.

Dosarul pentru examen cuprinde:

- Fi┼ča de ┼×colarizare eliberat─â de ┼×coal─â;
- Cerere de ├«nscriere la examen, Domnule ┼×ef Serviciu;
- Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
- Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
- Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dac─â este cazul);
Vezi aici modalitatile de plata a taxei pentru eliberarea permisului

Condiţii pentru înscriere la cursuri

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria C este de 17 ani ╚Öi 9 luni, iar la ├«mplinirea v├órstei de 18 ani se poate sus╚Ťine examenul.

ÔÇô Apt din punct de vedere medical ÔÇô aviz obtinut numai de la unitatea medicala agreata de scoala noastra ;

ÔÇô Apt din punct de vedere psihologic ÔÇô aviz obtinut numai de la laboratorul scolii noastre ;

ÔÇô S─â nu fi fost condamnat definitiv pentru infrac┼úiunile prev─âzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002, cu excep┼úia cazurilor c├ónd a ├«ntrunit una din situa┼úiile prev─âzute la art.116 alin.(1).

TAXE

- Categoria C, CE = 4.000 lei
- Scolarizare cu predare in limba engleza = 4.500 lei.
- Ore suplimentare Categoria C, CE = 300 lei
- Taxa examen Categoria C, CE = 400 lei

Tariful de ┼čcolarizare poate fi pl─âtit integral sau ├«n rate, prima rat─â fiind de 1/3 din pre┼úul contractului. Tariful de ┼čcolarizare va fi achitat integral p├ón─â la efectuarea a 2/3 din num─ârul orelor de preg─âtire practic─â, ├«n caz contrar se vor aplica penalit─â┼úi de 0,5% din valoarea sumei neachitate, pentru fiecare zi de ├«nt├órziere

Se poate pl─âti ├«n numerar la casieria ┼čcolii sau prin ordin de plat─â.

DOCUMENTE necesare

Dosarul pentru examen cuprinde:

Fi┼ča de ┼×colarizare eliberat─â de ┼×coal─â;
Cerere de ├«nscriere la examen, Domnule ┼×ef Serviciu;
Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dac─â este cazul)

ÎNSCRIEREA LA EXAMEN

­čöŞ Cursantii care au domiciliul ori resedinta (flotant) in municipiul Bucuresti sau jud. Ilfov se va prezenta pentru sustinerea probei teoretice la ghiseul SPCRPCIV Bucuresti sau Ilfov din sos. Pipera nr. 49 sector 2, avind asupra sa dosarul de examinare eliberat de scoala de conducatori auto, examen pe care il va sustine in aceeasi zi.

­čöŞ Dupa promovarea examenului teeoretic cursantul se va prezenta de indata la dispeceratul scolii noastre pentru programarea probei de traseu, ce se realizeaza prin intermediul portalului electronic pus la dispozitie de DRPCIV ÔÇô MAI.

­čöŞ In situatia in care cursantul se programeaza personal pentru proba de traseu la ghiseul DRPCIV Bucuresti sau Ilfov, scoala va putea asigura autovehiculul numai daca acesta nu este afectat altei activitati la data si in intervalul orar pentru care s-a facut solicitarea, situatie in care scoala este exonerata de obligatia de a trimite autovehiculul scoala la examen.

­čöŞ Scoala va realiza programarea la proba de traseu numai dupa promovarea probei teoretice.

­čöŞ Cursan┼úii care domiciliaz─â ├«n alte jude┼úe vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ┼×I ├ÄNMATRICULARE A VEHICULELOR din jude┼úele respective.

EXAMENUL AUTO

Examenul const─â ├«ntr-o prob─â teoretic─â ┼či una practic─â, pe traseu.

Proba teoretic─â se su┼úine pe calculator ┼či const─â ├«n rezolvarea unui chestionar de cunoa┼čtere a regulilor de circula┼úie ce con┼úine 26 de ├«ntreb─âri. Timpul afectat rezolv─ârii unui chestionar de cunoa┼čtere a regulilor de circula┼úie este de 30 de minute. Pentru a promova examenul sunt necesare minimum 22 de ├«ntreb─âri rezolvate corect.

Proba practică constă în conducerea autobuzului în traseu.

0 +
Ani de experienta
0 +
Elevi admisi
0 +
Instructori auto
0 +
Autoturisme
0 +
Camioane - Autobuze - remorci
0 +
Motociclete

Viziteaz─â-ne

Bd. Basarabia Nr. 256G
Sector 3, Bucuresti

Program

luni - vineri 9 - 18
sâmbătă și duminică - ÎNCHIS

d─â-ne un telefon

trimite email

mariusiliesoftdrive@gmail.com

Informatii utile

Conţinutul dosarului de examen

1)   Cerere tip examen auto


2) fi╚Öa de ╚Öcolarizare ÔÇô valabil─â un an de zile de la data absolvirii cursurilor ÔÇô emis─â de ┼čcoala de conduc─âtori auto ├«n cadrul c─âreia a absolvit cursurile de preg─âtire teoretic─â ┼či practic─â, ├«n care se consemneaz─â ┼či avizul medical;


3) certificatul de cazier judiciar, ├«n termenul de valabilitate ╚Öi dup─â caz copia hot─âr├órii judec─âtore┼čti de condamnare, r─âmas─â definitiv─â, ├«n cazul condamnarii la pedeapsa inchisorii cu executare sau la pedeapsa amenzii, copia biletului de liberare sau a documentului care atesta executarea pedepsei amenzii;


4) dovada achit─ârii contravalorii permisului de conducere - 89 lei (pentru modalit─â╚Ťile de plat─â consulta╚Ťi sec╚Ťiunea taxe ╚Öi tarife).

Taxe pentru permise de conducere

Contravaloarea permisului de conducere - 89 lei se ├«ncaseaz─â ├«n contul BCR , CEC BANK ╚Öi re╚Ťeaua de Statii de Plata SelfPay.

Redirecţionare pagină web RA-APPS

Terminalele de plat─â sunt amplasate ├«n unit─â╚Ťile BCR, CEC Bank ╚Öi ├«n re╚Ťeaua de Statii de Plata SelfPay situate ├«n supermarket-uri, mall-uri, magazine de proximitate, universit─â╚Ťi

https://selfpay.ro/localizare

Pentru plata tarifelor se utilizeaz─â urm─âtoarele mijloacele de plat─â: virament, mijloace de plat─â online, Sistemul na╚Ťional electronic de plat─â online (S.N.E.P) ÔÇô ghi╚Öeul.ro, POS-uri instalate de c─âtre RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente - ├«n curs de opera╚Ťionalizare, mandat po╚Ötal, alte mijloace de plat─â, prev─âzute de lege.

Reamintim faptul că plata acestor taxe nu mai poate fi achitată în numerar la ghiseele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, odată cu depunerea documentelor !

Cursuri pentru ob╚Ťinere:┬áatestat┬ásofer profesionist, atestate taxi, atestate transport marfa, atestate transport persoane,┬áatestate ADR, atestate agabaritice, atestate ADR cisterne, atestate ADR colete, atestate instructori auto, atestate profesori de legislatie, atestate UBER.

Pentru a personaliza con┼úinutul ┼či pentru a asigura o experien┼ú─â de utilizare mai bun─â, folosim module cookie. Accept Condi╚Ťii utilizare

Adrian Chiru
Adrian Chiru

ne-a l─âsat o recenzie de 5 stele

Adrian Chiru
Adrian Chiru
Mihai Borodi
Mihai Borodi

Instrucotri buni de la care inveti serios si cu care poti lua examenele teoretice si practice cu brio! Am f─âcut scoala cu instructorul Strugariu Marius, instructor exigent dar foarte bun!

Daniel Ruse
Daniel Ruse

Educativ... De încredere Profesională

Camelia Bratiloveanu
Camelia Bratiloveanu
Radu Radulescu
Radu Radulescu

Permisul luat cu ajutorul instructorului Stoica┬áMihail┬áC─ât─âlin. Cel mai bun instructor 👍

Florin Alexa
Florin Alexa

Mul╚Ťumesc domnului Stroe Adrian pentru profesionalism ╚Öi r─âbdare, la inceputul orelor practice fricile ╚Öi emotiile au fost mari, dar cu ajutorul d├ónsului am reu╚Öit ca pana la final sa trec peste ele ╚Öi sa devin mai sigur pe mine la volan, nivelul cunostintelor acumulate ├«n acest timp au facut ca examenul sa para doar o formalitate. Recomand cu ├«ncredere scoala Soft Drive!

Andrei Ionut
Andrei Ionut

Cei mai buni . Apela╚Ťi cu ├«ncredere .

Denisa Constantin
Denisa Constantin

A fost o experienta minunata, am avut cel mai bun instructor, cu multa rabdare, calmitate si un om extraordinar. Este vorba despre domnul Stroe Adrian, pe care il recomand din tot sufletul si ii multumesc inca odata pe aceasta cale! Cel mai bun instructor!! RECOMAND!!!

Alin Stefan
Alin Stefan

Top instructoru Stoica Mihail Catalin, recomand!

R─âzvan Pandelea
R─âzvan Pandelea

Multumesc!!

Lidia Stan
Lidia Stan

Sunte╚Ťi foarte tari !!! Sper sa iau ╚Öi eu permisul din prima 💼🚦🚦

Top10Everything
Top10Everything

cea mai tare scoala auto,cel mai bun instructor Strugariu Marius duce ti va la el ca sigur il lua╚Ťi din prima

A I
A I

O scoala cu oameni profesioniști! M-au ajutat sa îmi recapăt încrederea în mine după ce la fosta scoala am avut parte de o experienta neplăcuta. Recomand din tot sufletul!!

Anghel Ana Ioana
Anghel Ana Ioana

✅Recomand din inim─â ╚Öi cu toat─â ├«ncrederea pe domnul instructor Stoica Mihail-C─ât─âlin. Un OM minunat, un instructor profesionist, calm ╚Öi r─âbd─âtor, langa care m-am sim╚Ťit in siguran╚Ť─â ├«nc─â de la prima ╚Öedin╚Ť─â. Datorit─â celor ├«nv─â╚Ťate de domnul instructor, am reu╚Öit sa iau permisul din prima. Mii de mul╚Ťumiri ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â pentru ├«ncredere, perseveren╚Ť─â ┼či profesionalism Stoica Mihail-C─ât─âlin! You are the best!✌️

Nicoleta Preda
Nicoleta Preda

Recomand at├ót ╚Öcoal─â c├ót ╚Öi pe dl.Instructor Stoica C─ât─âlin -Mihail.Acest OM este un pedagog des─âv├ór╚Öit ├«╚Ťi explic─â cu calmitate ╚Öi r─âbdare tot ce ai de f─âcut!Va mul╚Ťumesc tare,tare mult pentru tot dl. instructor!

Paun Alexandru
Paun Alexandru

Cu calm si rabdare se poate :),multumesc pentru ajutorul oferit.Multumesc domnului Marius Strugariu.

Victoremilian@gmail.com Victor
Victoremilian@gmail.com Victor

Foarte mul╚Ťumit de domnul instructor Strugariu Marius. Un instructor foarte profesionist,calm ╚Öi de ├«ncredere. Recomand cu ├«ncredere scoala auto Soft Drive

David Andrei
David Andrei

O echipa minunat─â! Va mul╚Ťumesc frumos 🤗🤗🤗

Alvarez Mario
Alvarez Mario

Cel mai bun instructor Constantin Bogdan!! Merit─â s─â ├«l alege╚Ťi pentru reu╚Öite! Foarte atent si delicat , explica╚Ťii foarte bune , recomand cu cel mai mare drag si c─âldur─â!!! Superrrr! Am reusit sa i-au traseul din prima cu ajutorul domnului instructor , este foarte tehnic si explicatii foarte bune!

Gabriela Militaru
Gabriela Militaru

B─âiatul meu a trecut examenul cu brio. ╚śi asta datorit─â domnului instructor Marius Stugariu, c─âruia ├«i mul╚Ťumesc ╚Öi ├«i sunt recunosc─âtoare c─â permisul a fost luat "din prima". Domnul instructor este un bun profesionist, un om calm, r─âbd─âtor, serios ╚Öi cu mult─â experien╚Ť─â. Acestea au fost criteriile care au stat la baza alegerii domnului Marius Strugariu ╚Öi a ╚Öcolii Soft Drive.

Ariana Stefanescu
Ariana Stefanescu

Am facut scoala cu domnul Nicu , cel mai bun instructor, un om calm, rabdator, si care explica pe intelesul tuturor, sala si traseul luate din prima. Recomand cu incredere si toate multumirile domnului Nicu!🥰

Radu Catalin Vadile
Radu Catalin Vadile

P─ârerea mea despre ╚Öcoala Soft Drive nu poate fi dec├ót una buna din toate punctele de vedere cu un personal foarte amabil ├«nc─â din prima zi in care m-am ├«nscris pt a ob╚Ťine cat C CE.De la ├«nceput mi-am f─âcut o impresie buna iar pe parcursul orelor de condus m-am ╚Öi convins al─âturi de Domnul instructor Ilie Marius un om foarte calm ╚Öi foarte explicit in tainele condusului!Pentru viitori elevi va recomand cu cea mai mare ├«ncredere ╚ścoala de ╚Öoferi Soft Drive ╚Öi sigur nu ve╚Ťi regreta!!!

Adrian Serban Constantinescu
Adrian Serban Constantinescu

Multumesc domnului instructor Marius Strugariu pentru rabdare, si de profesionalismul de care a dat drept dovada. Un om cat si un instructor de nota 10+.

perMIG DarkForEver
perMIG DarkForEver

Recomand cu ├«ncredere pe Domnul instructor Ilie Marius,un instructor foarte bun cu capacit─â╚Ťi de a ├«nv─â╚Ťat pe oricine din experienta dansului dob├óndit─â de ani de zile,am luat permisul cat D din prima,Mii de mul╚Ťumiri ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â pentru ├«ncredere, perseveren╚Ť─â ┼či profesionalism

Petrisor David
Petrisor David

Mul╚Ťumesc pentru experien╚Ťa pe care am tr─âito pe parcursul ╚Öcolii de ╚Öoferi pentru ob╚Ťinerea categoriilor C E D Cum nimic nu este ├«nt├ómpl─âtor din ├«nt├«mplare am ajuns la ╚Öcoala de ╚Öoferi condus─â de Marius Ilie , Atunci c├ónd faci lucrurile cu pasiune nu ai cum s─â nu ai rezultate c├ónd faci lucrurile ├«n familie succesul este garantat! Respect David Petri╚Öor!

Dana Corduneanu
Dana Corduneanu

Sunt ni╚Öte oameni minuna╚Ťi! So╚Ťul meu a f─âcut cu tat─âl lor,iar acum fiul face cu unul fii dumnealui! Asa oameni mar rar ├«nt├ólne╚Öti.

Maria Anghel
Maria Anghel

Nu exista destule cuvinte care sa il caracterizeze pe domnul instructor Strugariu Marius. Un om excep╚Ťional, cu o r─âbdare imens─â care ├«╚Öi face treaba ca un profesionist adev─ârat. Am reu╚Öit sa iau traseul dar si sala din prima, datorita indica╚Ťiilor instructorului. Recomand cu toata inima aceasta ╚Öcoal─â de ╚Öoferi. ├Änc─â o dat─â mii de mul╚Ťumiri pentru toata r─âbdarea instructorului ╚Öi pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. O s─â r─âm├ón ve╚Önic recunosc─âtoare pentru tot efortul depus si pentru tot interesul d├ónsului!!

Andreea Raileanu
Andreea Raileanu

Recomand cu mult─â ├«ncredere, super profesori! Mul╚Ťumesc in special domnului Marius Strugariu! 🤗🤗🤗🤗🏆🥇

Andrei Dragut
Andrei Dragut

Am facut categoria C,CE cu Marius Ilie,cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere Scoala Soft Top Drive,e de nota 10+.

Angela Martisca
Angela Martisca

Il recomand cu incredere pe domnul instructor Stoica Mihail-Catalin deoarece este calm, rabdator si iti explica ori de cate ori este necesar. Am fost incurajata, indrumata si astfel am reusit sa obtin permisul. Multumesc domnului instructor si succes tuturor! 🙂

Tugce Goktas
Tugce Goktas

Cel mai bun curs de soferi, profesori cu experienta si amabili cu program flexibil de lucru.Am promovat ambele examene din prima incercare.Recomand din tot sufletul Soft Drive si mai ales pe doamna Nicoleta ca instructor.Multumesc mult pentru tot.

stefan tarata
stefan tarata
Nicoleta Nicorescu
Nicoleta Nicorescu

Multumesc Domnului Nicolae Maciuceanu , pentru rabdarea si calmul cu care a fost alaturi de mine in aceasta perioada in obtinerea carnetului de conducere categoria B. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului , o persoana dedicata meseriei de instructor auto ,pe care o recomand tuturor celor care vor sa REUSEASCA ! Doamne Ajuta!

rares
rares

Mi-a fost recomandat sa urmez cursurile auto cu domnul Nicolae Maciuceanu si pot spune ca am facut alegerea perfecta. Multumesc mult pentru tot ajutorul, efortul si rabdarea dvs. Multumesc Soft Drive!

Antonio Constantinescu
Antonio Constantinescu

Super baieti! Cu ei am luat cat. B acum multi ani, acum si cat. C E

Mariana Rubaha
Mariana Rubaha

├Än primul r├ónd vreau s─âi mul╚Ťumesc instructorului Bogdan Constantin pentru efortul lui ├«n succesul meu de a lua permisul de conducere. ╚śi ├«l recomand pe cel mai bun instructor din Soft Drive. Sunt foarte mul╚Ťumit─â de acest instructor e de nota 10+.

Alina Bratu
Alina Bratu

Am reusit astazi sa iau traseul cu ajutorul instructorului Constantin Bogdan. Un om de nota 10!! foarte rabdator, calm si atent la tot ce faci. Inca din prima sedinta mi am dat seama ca o sa iau traseul cu ajutorul lui si pe aceasta cale ii multumesc din suflet! Toate laudele!

Roxana Diaconescu
Roxana Diaconescu

Este o ╚Öcoal─â excelent─â. Mul╚Ťumiri din suflet domnului Marius Strugariu! Este un instructor excelent, calm, empatic ╚Öi cu sim╚Ťul umorului. A fost o pl─âcere s─â ├«nv─â╚Ť al─âturi de el s─â conduc. A avut mereu r─âdbare, mi-a r─âspuns la toate ├«ntreb─ârile ╚Öi m-a ├«ncurajat pe tot procesul. Am luat din prima ╚Öi sala ╚Öi traseul datorit─â instruc╚Ťiunilor ╚Öi sfaturilor lui. ├Äl recomand cu drag!

Cristina Ionescu
Cristina Ionescu

Experien╚Ťa mea cu instructorul Stoica Mihail C─ât─âlin ├«n timpul orelor a fost excelent─â! A fost r─âbd─âtor, profesionist ╚Öi a f─âcut ca procesul de ├«nv─â╚Ťare s─â fie pl─âcut ╚Öi eficient. Recomand cu ├«ncredere

Daniel Ionescu
Daniel Ionescu

Sunt recunosc─âtor Doamnei Ilie Oana pentru cuno╚Ötin╚Ťele pe care le-am dob├óndit ├«n perioada ╚Öcolariz─ârii, care m-au dus la ob╚Ťinerea permisului de conducere auto. Mul╚Ťumesc foarte mult, o recomand cu ├«ncredere.

Petrica Balan
Petrica Balan

├Än primul rand multumesc ! Cunosc aceasta echipa de 10 ani pe cand eram un copil fara minte visam la multe, de atunci am ramas cu gandul ca , Dl. Ilie Marius este un om r─âbd─âtor . eu cel putin asa il vad multumesc . acum ce sa spun la aceasta categorie ,,D "am lucrat cu ambi Am ├«nt├ólnit o dom din aceasta echip─â Dl. Ion Bordei , este om deosebit trecut prin multe examene profesionalism stie dinainte ce gandeste un elev .Multumesc domnilor (Ilie Marius \Bordei Ion ) si intregul personal. Categorile optinute la aceasta scoala sunt( B,BE C,CE,D ,DE + atestat marfa \urmeaza atestat persoanea )😍😍 recomand ! ( cei care nu credeti pune╚Ťii la ├«ncercare )

Diana Florea
Diana Florea

Domnul Nicolae Maciuceanu este un om extraordinar. Este un om atât de răbdător și optimist cum nu am mai văzut. Chiar explica super bine și este întotdeauna calm și extraordinar de corect.

Mario Enache
Mario Enache

Cel mai bun instroctor este domnu Marius Strugariu cu el iei permisu 100% va recomnad cu incredere cel mai bun om

Cristian ÔÇťMumuÔÇŁ Matei
Cristian ÔÇťMumuÔÇŁ Matei

Am venit la examen preg─âtit sa fiu picat, pentru c─â ╚Ötiam c├óte gre╚Öeli fac pe traseu. De fapt, instructorul de la Soft Drive, Oana Ilie, m-a ╚Ťinut at├ót de aspru ╚Öi de regulamentar ├«n timpul ╚Öedin╚Ťelor auto, ├«nc├ót ├«n ziua examenului de traseu, ce m-a pus poli╚Ťistul s─â fac a fost floare la ureche 😂 ╚śi uite asa am luat examenul din prima. RECOMAND! Duce╚Ťi-v─â cu ├«ncredere la Soft Drive. Eu o s─â-l trimit ╚Öi pe fi-miu 💪

dana ionescu
dana ionescu

Sunt pu╚Ťine cele 5 stele!!! Oamenii ─â╚Ötia merit─â o galaxie ├«ntrega de stele!!! I am sim╚Ťit at├ót de aproape de mine ├«nc├ót m au f─âcut s─â m─â simt ca ╚Öi cum a╚Ö fi din familia lor!!! Oamenii ─â╚Ötia ╚Öi au dorit s─â reu╚Öesc,la fel de mult ca ╚Öi mine ╚Öi cu asta cred c─â am spus totul! O echip─â de profesioni╚Öti cu care sigur nu dai gre╚Ö, v─â spune un om care nu avea deloc ├«ncredere ├«n ea! Am luat sala din prima ╚Öi traseul ast─âzi tot din prima!!! Mul╚Ťumesc Oana , mul╚Ťumesc Marius ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd mul╚Ťumesc David! Nici nu ╚Öti c├ót au contat cuvintele ╚Öi "├«mb─ârb─âtarea" ta de astazi! Dumnezeu fie cu voi oameni buni!!! PS 48 de ani , deci v├órst─â nu este o piedic─â atunci c├ónd ├«╚Ťi dore╚Öti ceva! PS2 cele 18 puncte de penalizare sunt din cauza emo╚Ťiilor!🥴

Simona Andreea
Simona Andreea

Multumesc doamnei Oana Ilie pentru r─âbdarea de care a dat dovada, ajutorul ╚Öi profesionalismul d├ónsei! Din prima ╚Öi sala ╚Öi traseul ❤️ Nu as fi reu╚Öit f─âr─â ajutorul d├ónsei! Multumesc Soft Drive!

Mihaita Torcaciu
Mihaita Torcaciu

Vreau s─â men╚Ťionez cea mai buna colaborare pe care am avut-o cu ╚Öcoala auto topsoftdrive ╚Öi tot odat─â cu domnul instructor Stoica Mihai C─ât─âlin pentru ├«ncrederea pe care mi-a dat-o m-am dus la traseu ├«ncrez─âtor ╚Öi evident c─â am luat din prima mul╚Ťumesc mult ╚Öi recomand cu ├«ncredere aceast─â ╚Öcoal─â ╚Öi pe domnul instructor

Brum─â Marcela
Brum─â Marcela

Doamna Oana Ilie este o femeie extraordinara.Fiul meu a făcut școala cu dansa și a luat sala și traseul din prima.

Gabriela Munteanu
Gabriela Munteanu

Va multumesc pentru privilegiul de a face cursurile scolii dvs. cu un instructor profesionist ca Nicusor Maciuceanu!!!! Va doresc mult succes in continuare si va voi recomanda cu tot sufletul tuturor celor care vor sa obtina permisul de conducere !

Roxana Anghel
Roxana Anghel

Cea mai buna dintre toate și reușite garantate

Adblock Detectat

V─â rug─âm s─â ne sus╚Ťine╚Ťi dezactiv├ónd extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.