Scoala de soferi categoria C

Scoala de soferi categoria C, C+E

  • Cursurile noastre dedicate categoriei C ╚Öi CE te preg─âtesc pentru a conduce ├«n siguran╚Ť─â camioane de mare tonaj sau vehicule articulate.
  • Beneficiezi de instructori cu experien╚Ť─â vast─â pe vehicule grele, care ├«╚Ťi transmit tot know-how-ul necesar pentru a trece examenul.
  • ├Änve╚Ťi regulile specifice de conducere, manevre de precizie, verificarea tehnic─â a camionului ╚Öi multe altele.
  • La finalul cursului vei avea competen╚Ťele necesare pentru a conduce ├«n profesie camioane sau TIR-uri.

Alege pregătirea de top pentru permis C și CE!

Faci ╚Öcoala de ╚Öoferi, ob╚Ťii atestatul auto ╚Öi noi ├«╚Ťi oferim
LOC DE MUNC─é ├«n ╚Ťar─â sau str─âin─âtate!

╚ścoala de ╚Öoferi pentru categoria C ├«n Bucure╚Öti - Cursuri teoretice ╚Öi practice

- Autovehiculul, altul dec├ót cele din categoria D, sau D1, a c─ârui mas─â total─â maxim─â autorizat─â este mai mare de 3.500 Kg. ┼či care este proiectat ┼či construit pentru transportul a maximum 8 pasageri ├«n afara conduc─âtorului auto;

- Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C ┼či o remorc─â a c─ârei mas─â total─â maxim─â autorizat─â nu dep─â┼če┼čte 750 kg;

- Categoria CE: ansamblul de vehicule const├ónd dintr-un autovehicul tr─âg─âtor din categoria C ┼či o remorc─â sau semiremorc─â a c─ârei mas─â total─â maxim─â autorizat─â este mai mare de 750 Kg.

Vârsta minimă de obţinere a permiselor de conducere pentru categoriile C, CE si D, DE a scazut la 18 ani

Modificarea limitelor de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti: Analiza detaliat─â a implicatiilor ╚Öi impactului asupra siguran╚Ťei rutiere

Cu recentele schimb─âri legislative care permit ob╚Ťinerea permisului de conducere categoria C pentru camioane la v├órsta de 18 ani, subiectul limitelor de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti este din nou ├«n discu╚Ťie. ├Än acest context, transportatorii rutieri au solicitat pre╚Öedintelui Klaus Iohannis s─â promulge legea care scade limitele de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti de autocare la 21 de ani, similar cu categoria C.

Noul act normativ

Dac─â ne uit─âm la noul act normativ, este important s─â men╚Ťion─âm faptul c─â exist─â anumite condi╚Ťii pentru ob╚Ťinerea permisului de conducere pentru categoria C la v├órsta de 18 ani. Printre acestea se num─âr─â ob╚Ťinerea permisului pentru categoria B, o preg─âtire adecvat─â ├«n ceea ce prive╚Öte conduita preventiv─â ╚Öi conduita economic─â, precum ╚Öi certificarea medical─â corespunz─âtoare.

Condi╚Ťii pentru ob╚Ťinerea permisului de conducere categoria D

În ceea ce privește categoria D, pentru care se solicită și o modificare legislativă similară, aceasta necesită o pregătire suplimentară, iar responsabilitatea șoferului este mult mai mare, având în vedere că transportă pasageri.

Aspectul siguran╚Ťei rutiere

Este important s─â men╚Ťion─âm c─â, de╚Öi exist─â avantaje pentru a permite ╚Öoferilor profesioni╚Öti mai tineri s─â ob╚Ťin─â permisul pentru camioane ╚Öi autocare, trebuie s─â se ia ├«n considerare ╚Öi aspectul siguran╚Ťei rutiere. Este important ca tinerii ╚Öoferi s─â primeasc─â o preg─âtire adecvat─â, s─â dob├óndeasc─â experien╚Ť─â, ╚Öi s─â se asigure c─â sunt ├«n m─âsur─â s─â conduc─â ├«n siguran╚Ť─â aceste vehicule, care au dimensiuni ╚Öi caracteristici specifice.

Concluzii

├Än final, de╚Öi modificarea limitelor de v├órst─â pentru ╚Öoferii profesioni╚Öti din Rom├ónia este un subiect important, care necesit─â o analiz─â atent─â ╚Öi luarea ├«n considerare a tuturor aspectelor implicate, deciziile luate ar trebui s─â se bazeze pe cercetare ╚Öi consultare adecvat─â cu exper╚Ťii din domeniu. Siguran╚Ťa rutier─â ar trebui s─â

Noi oportunit─â╚Ťi pentru tinerii ╚Öoferi

Reducerea v├órstei minime pentru ob╚Ťinerea permisului de conducere de categoria C reprezint─â o oportunitate major─â pentru tinerii care ├«╚Öi doresc s─â ├«╚Öi ├«nceap─â cariera ├«n domeniul transporturilor rutiere. ├Än trecut, ace╚Ötia ar fi trebuit s─â a╚Ötepte p├ón─â la v├órsta de 21 de ani pentru a putea conduce un vehicul greu de transport marf─â. Acum, odat─â cu schimbarea legisla╚Ťiei, ace╚Ötia pot ob╚Ťine permisul de conducere categorie C ├«nc─â de la v├órsta de 18 ani.

Aceast─â schimbare nu doar c─â ofer─â mai multe oportunit─â╚Ťi pentru tinerii ╚Öoferi, dar ╚Öi pentru transportatorii care angajeaz─â ╚Öoferi. Cu mai mul╚Ťi ╚Öoferi disponibili pe pia╚Ť─â, ace╚Ötia ar putea s─â ├«╚Öi completeze mai u╚Öor soferii ╚Öi s─â reduc─â costurile cu transportul. Tinerii vor putea s─â ├«╚Öi g─âseasc─â mai u╚Öor locuri de munc─â, iar companiile vor avea acces la un num─âr mai mare de ╚Öoferi tineri ╚Öi talenta╚Ťi.

Opteaza pentru scoala de soferi Soft Drive si formeaza-ti o cariera solida in transportul rutier, ob╚Ťinand categoriile C si CE pentru a deveni un sofer profesionist de succes!

Durata cursului pentru categoria C

- 8 s─âpt─âm├óni atunci c├ónd este posesor de permis de conducere categoria B, cu o vechime mai mica de un an, timp ├«n care efectueaz─â 50 ore de preg─âtire teoretic─â ┼či 36 ore de preg─âtire practic─â ├«n traseu.
- 7 s─âpt─âm├óni atunci c├ónd este posesor de permis de conducere categoria B cu o vechime mai mare de un an, timp ├«n care efectueaz─â 50 ore de preg─âtire teoretic─â ┼či 30 ore de preg─âtire practic─â, ├«n traseu.
Preg─âtirea teoretic─â o precede pe cea practic─â.

OBLIGAŢIILE CURSANTULUI

ÔÇô S─â se prezinte la orele de preg─âtire teoretic─â ┼či practic─â ├«n stare psiho-fizic─â corespunz─âtoare;

ÔÇô S─â posede asupra sa cartea (buletinul) de identitate ┼či caietul cursantului;

ÔÇô S─â respecte programa de ├«nva┼ú─âm├ónt ┼či indica┼úiile instructorului auto;

ÔÇô S─â promoveze testele finale de absolvire a ┼čcolii.

Dosarul pentru examen cuprinde:

- Fi┼ča de ┼×colarizare eliberat─â de ┼×coal─â;
- Cerere de ├«nscriere la examen, Domnule ┼×ef Serviciu;
- Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
- Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
- Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dac─â este cazul);
Vezi aici modalitatile de plata a taxei pentru eliberarea permisului

Condiţii pentru înscriere la cursuri

Varsta minima de la care se poate incepe scoala pentru categoria C este de 17 ani ╚Öi 9 luni, iar la ├«mplinirea v├órstei de 18 ani se poate sus╚Ťine examenul.

ÔÇô Apt din punct de vedere medical ÔÇô aviz obtinut numai de la unitatea medicala agreata de scoala noastra ;

ÔÇô Apt din punct de vedere psihologic ÔÇô aviz obtinut numai de la laboratorul scolii noastre ;

ÔÇô S─â nu fi fost condamnat definitiv pentru infrac┼úiunile prev─âzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002, cu excep┼úia cazurilor c├ónd a ├«ntrunit una din situa┼úiile prev─âzute la art.116 alin.(1).

TAXE

- Categoria C, CE - 4 000 lei
- Scolarizare cu predare in limba engleza - 4 500 lei
- Ore suplimentare Categoria C, CE - 400 lei
- Taxa examen Categoria C, CE = 500 lei


Tariful de ┼čcolarizare poate fi pl─âtit integral sau ├«n rate, prima rat─â fiind de 1/3 din pre┼úul contractului. Tariful de ┼čcolarizare va fi achitat integral p├ón─â la efectuarea a 2/3 din num─ârul orelor de preg─âtire practic─â, ├«n caz contrar se vor aplica penalit─â┼úi de 0,5% din valoarea sumei neachitate, pentru fiecare zi de ├«nt├órziere

Se poate pl─âti ├«n numerar la casieria ┼čcolii sau prin ordin de plat─â.

DOCUMENTE necesare

Dosarul pentru examen cuprinde:

Fi┼ča de ┼×colarizare eliberat─â de ┼×coal─â;
Cerere de ├«nscriere la examen, Domnule ┼×ef Serviciu;
Cazier judiciar (cu menţiunea, pentru examen auto);
Chitanţa ce reprezintă contravaloarea permisului de conducere.
Copii xerox: carte identitate, permis de conducere (dac─â este cazul)

ÎNSCRIEREA LA EXAMEN

­čöŞ Cursantii care au domiciliul ori resedinta (flotant) in municipiul Bucuresti sau jud. Ilfov se va prezenta pentru sustinerea probei teoretice la ghiseul SPCRPCIV Bucuresti sau Ilfov din sos. Pipera nr. 49 sector 2, avind asupra sa dosarul de examinare eliberat de scoala de conducatori auto, examen pe care il va sustine in aceeasi zi.

­čöŞ Dupa promovarea examenului teeoretic cursantul se va prezenta de indata la dispeceratul scolii noastre pentru programarea probei de traseu, ce se realizeaza prin intermediul portalului electronic pus la dispozitie de DRPCIV ÔÇô MAI.

­čöŞ In situatia in care cursantul se programeaza personal pentru proba de traseu la ghiseul DRPCIV Bucuresti sau Ilfov, scoala va putea asigura autovehiculul numai daca acesta nu este afectat altei activitati la data si in intervalul orar pentru care s-a facut solicitarea, situatie in care scoala este exonerata de obligatia de a trimite autovehiculul scoala la examen.

­čöŞ Scoala va realiza programarea la proba de traseu numai dupa promovarea probei teoretice.

­čöŞ Cursan┼úii care domiciliaz─â ├«n alte jude┼úe vor depune personal dosarul la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE ┼×I ├ÄNMATRICULARE A VEHICULELOR din jude┼úele respective.

EXAMENUL AUTO

Examenul const─â ├«ntr-o prob─â teoretic─â ┼či una practic─â, pe traseu.

Proba teoretic─â se su┼úine pe calculator ┼či const─â ├«n rezolvarea unui chestionar de cunoa┼čtere a regulilor de circula┼úie ce con┼úine 26 de ├«ntreb─âri. Timpul afectat rezolv─ârii unui chestionar de cunoa┼čtere a regulilor de circula┼úie este de 30 de minute. Pentru a promova examenul sunt necesare minimum 22 de ├«ntreb─âri rezolvate corect.

Proba practică constă în conducerea autobuzului în traseu.

0 +
Ani de experienta
0 +
Elevi admisi
0 +
Instructori auto
0 +
Autoturisme
0 +
Camioane - Autobuze - remorci
0 +
Motociclete

Viziteaz─â-ne

Bd. Basarabia Nr. 256G
Sector 3, Bucuresti

Program

luni - vineri 9 - 18
sâmbătă și duminică - ÎNCHIS

d─â-ne un telefon

trimite email

mariusilie_softdrive@yahoo.com

Informatii utile

Conţinutul dosarului de examen

1)   Cerere tip examen auto


2) fi╚Öa de ╚Öcolarizare ÔÇô valabil─â un an de zile de la data absolvirii cursurilor ÔÇô emis─â de ┼čcoala de conduc─âtori auto ├«n cadrul c─âreia a absolvit cursurile de preg─âtire teoretic─â ┼či practic─â, ├«n care se consemneaz─â ┼či avizul medical;


3) certificatul de cazier judiciar, ├«n termenul de valabilitate ╚Öi dup─â caz copia hot─âr├órii judec─âtore┼čti de condamnare, r─âmas─â definitiv─â, ├«n cazul condamnarii la pedeapsa inchisorii cu executare sau la pedeapsa amenzii, copia biletului de liberare sau a documentului care atesta executarea pedepsei amenzii;


4) dovada achit─ârii contravalorii permisului de conducere - 89 lei (pentru modalit─â╚Ťile de plat─â consulta╚Ťi sec╚Ťiunea taxe ╚Öi tarife).

Taxe pentru permise de conducere

Contravaloarea permisului de conducere - 89 lei se ├«ncaseaz─â ├«n contul BCR , CEC BANK ╚Öi re╚Ťeaua de Statii de Plata SelfPay.

Redirecţionare pagină web RA-APPS

Terminalele de plat─â sunt amplasate ├«n unit─â╚Ťile BCR, CEC Bank ╚Öi ├«n re╚Ťeaua de Statii de Plata SelfPay situate ├«n supermarket-uri, mall-uri, magazine de proximitate, universit─â╚Ťi

https://selfpay.ro/localizare

Pentru plata tarifelor se utilizeaz─â urm─âtoarele mijloacele de plat─â: virament, mijloace de plat─â online, Sistemul na╚Ťional electronic de plat─â online (S.N.E.P) ÔÇô ghi╚Öeul.ro, POS-uri instalate de c─âtre RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente - ├«n curs de opera╚Ťionalizare, mandat po╚Ötal, alte mijloace de plat─â, prev─âzute de lege.

Reamintim faptul că plata acestor taxe nu mai poate fi achitată în numerar la ghiseele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, odată cu depunerea documentelor !

Cursuri pentru ob╚Ťinere:┬áatestat┬ásofer profesionist, atestate taxi, atestate transport marfa, atestate transport persoane,┬áatestate ADR, atestate agabaritice, atestate ADR cisterne, atestate ADR colete, atestate instructori auto, atestate profesori de legislatie, atestate UBER.

Pentru a personaliza con┼úinutul ┼či pentru a asigura o experien┼ú─â de utilizare mai bun─â, folosim module cookie. Accept Condi╚Ťii utilizare

Alexandru Oprean
Alexandru Oprean

ne-a l─âsat o recenzie de 5 stele

Alexandru Oprean
Alexandru Oprean

Este de departe cel mai bun profesor. Pot sa zic ca nu este un simplu instructor si mai degraba un mentor,un frate,sau un parinte. Un om deosebit iar echipa lui este ca si o familie. Mai rar asa ceva in ziua de azi. Va multumesc tuturor din familia Scoala de Soferi Soft Drive si atestate rutiere

Florin Daniel Gheorghe
Florin Daniel Gheorghe

Mul╚Ťumesc, ├«n primul r├ónd instructorului Stoica Mihail C─ât─âlin, care ╚Öi-a pliat programul ├«n func╚Ťie de cum am avut timp, at├ót seara dup─â serviciu cat ╚Öi ├«n weekend. Prin calmul ╚Öi r─âbdarea avut─â cu mine, am reu╚Öit s─â iau ambele probe din prima, f─âc├óndu-m─â s─â trec peste toate emo╚Ťiile. Nu ├«n ultimul r├ónd, mul╚Ťumesc ╚Öi ╚Öcolii Soft Drive pentru experien╚Ťa frumoas─â la secretariat ╚Öi cursurile de legisla╚Ťie. Recomand 👍

Madalina Enache
Madalina Enache

Cel mai bun instructor Marius Strugariu ,3 generatii au luat permisul cu el👍.Cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere!

Elena Padurariu
Elena Padurariu

Vreau s─â v─â mul╚Ťumesc sincer pentru experien╚Ťa deosebit─â ╚Öi profesionalismul de care a╚Ťi dat dovad─â pe parcursul cursurilor. A╚Ťi reu╚Öit s─â transforma╚Ťi procesul de ├«nv─â╚Ťare ├«ntr-o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi eficient─â. Mul╚Ťumesc D-lui Marius Strugariu pentru r─âbdare ╚Öi dedicare, f─âr─â de care nu a╚Ö fi reu╚Öit s─â ob╚Ťin permisul de conducere. Sunte╚Ťi cei mai buni!!!

Georgiana Urziceanu
Georgiana Urziceanu

Eu , fiind si o persoana grea de cap si dificila, lipsita de rabdare si care mi se explica de 10 ori si tot nu ├«n╚Ťeleg, ├«l recomand pe dnu. Marius Strugariu, este un domn excep╚Ťional, nu l-as da pe nici un alt instructor, so╚Ťul meu a facut primul cu dansul si are permis de mai bine de 7 ani, luat din prima sala+ traseu! 👏❤️

Petrut Florea
Petrut Florea

Recomand cu ├«ncredere cea mai bun─â ╚Öcoal─â, cei mai buni instructorii ! Mul╚Ťumesc ╚Öcoala auto soft Drive !

Marcu Schiopu
Marcu Schiopu

Servicii ╚Öi clase de calitate superioar─â, calmi, bl├ónzi, ╚Öi care te ├«nva╚Ť─â tot ce este nevoie pentru a trece examenul cu brio. Recomand 5/5!

Daniel Ruse
Daniel Ruse

Educativ... De încredere Profesională Recomand.

Andreea Raileanu
Andreea Raileanu

Recomand cu mult─â ├«ncredere, super profesori! Mul╚Ťumesc in special domnului Marius Strugariu! 🤗🤗🤗🤗🏆🥇

Florin Alexa
Florin Alexa

Mul╚Ťumesc domnului Stroe Adrian pentru profesionalism ╚Öi r─âbdare, la inceputul orelor practice fricile ╚Öi emotiile au fost mari, dar cu ajutorul d├ónsului am reu╚Öit ca pana la final sa trec peste ele ╚Öi sa devin mai sigur pe mine la volan, nivelul cunostintelor acumulate ├«n acest timp au facut ca examenul sa para doar o formalitate. Recomand cu ├«ncredere scoala Soft Drive!

Denisa Panciu
Denisa Panciu

Instructori mi.au fost Marilena și Ciprian Ilie,oameni calmi,ce explică bine și pe care ii voi recomanda tuturor

Stemi Andreea
Stemi Andreea

O scoala de soferi cu adev─ârat atenta la nevoile cursantului. Mul╚Ťumesc mult d-nului Strugariu Marius pentru implicarea, r─âbdarea ╚Öi ├«ncrederea acordat─â. Recomand din suflet Dl. Strugariu Marius, apelati cu incredere !!!

Stefan Moisa
Stefan Moisa

Recomand cu toat─â ├«ncrederea,o ╚Öcoal─â de soferi foarte bun─â,cu personal calificat ╚Öi un parc auto performant!👍

Cozinia Motronu
Cozinia Motronu

Am ales s─â m─â ├«nscriu la aceast─â ╚Öcoal─â de ╚Öoferi dup─â ce am citit recenziile ╚Öi am constatat c─â este aproape de sta╚Ťia de metrou Republica. Cu toate acestea, am fost pl─âcut surprins─â de ├«nt├ólnirea cu un personal extrem de amabil ╚Öi dedicat clien╚Ťilor. De la fetele de la secretariat, la mediul de preg─âtire teoretic─â ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, instructorul cu care am avut pl─âcerea s─â ├«nv─â╚Ť, to╚Ťi s-au dovedit a fi profesioni╚Öti cu experien╚Ť─â, gata s─â m─â ├«ndrume c─âtre dob├óndirea cuno╚Ötin╚Ťelor at├ót teoretice, c├ót ╚Öi practice. Orele mele de conducere au fost sus╚Ťinute cu domnul C─ât─âlin Stoica, pe care ├«l recomand cu c─âldur─â tuturor celor interesa╚Ťi s─â se ├«nscrie la aceast─â ╚Öcoal─â de ╚Öoferi. Abilitatea sa excelent─â de a explica, r─âbdarea sa abundent─â fac procesul de ├«nv─â╚Ťare pl─âcut ╚Öi ofer─â un sentiment de siguran╚Ť─â, chiar ╚Öi ├«n primele ore petrecute ├«n trafic. Nu pot dec├ót s─â laud ace╚Öti oameni minuna╚Ťi ╚Öi s─â ├«i recomand cu ├«ncredere.

Florin Stoian
Florin Stoian

Recomand cu c─âldur─â ╚ścoala de ╚śoferi Soft Drive, ├«n special instructorul Adrian Stroe, tuturor celor care ├«╚Öi doresc s─â ├«nve╚Ťe s─â conduc─â ├«ntr-un mod sigur ╚Öi ├«ncrez─âtor. Mul╚Ťumesc Soft Drive ╚Öi Adrian pentru sus╚Ťinere ╚Öi experien╚Ťa minunat─â!

Maria-Elena Iana
Maria-Elena Iana

Recomand cu toata increderea scoala, domnul profesor de la cursul de legislatie tine un curs interactiv si explica foarte bine. Cu mare deosebire il recomand pe domnul instructor Stroe Adrian, un om deosebit care se implica si care isi da silinta sa te invete tot ce e mai bun posibil! Are multa rabdare si nu se limiteaza la a fi doar un instructor bun, ci este si un prieten bun!Sunt foarte norocoasa ca am avut ocazia sa fac cu el!

Sandu Goghie
Sandu Goghie

Super scoala! Super instructor! Recomand! Instructorul,Marius Ilie, te duce pe traseele de examen si iti arata tot ce trebuie pentru a lua permisul din prima!

Nicoleta Preda
Nicoleta Preda

Recomand at├ót ╚Öcoal─â c├ót ╚Öi pe dl.Instructor Stoica C─ât─âlin -Mihail.Acest OM este un pedagog des─âv├ór╚Öit ├«╚Ťi explic─â cu calmitate ╚Öi r─âbdare tot ce ai de f─âcut!Va mul╚Ťumesc tare,tare mult pentru tot dl. instructor!

Dana Sece
Dana Sece

O ╚Öcoal─â foarte bun─â cu instructori de calitate. Unul dintre ei este Adrian Stroe care a avut muuuulta r─âbdare cu mine ╚Öi a ╚Ötiut sa-mi explice am─ânun╚Ťit totul. Va mul╚Ťumesc.👍🙏

S Patrick
S Patrick

Experien╚Ťa mea cu domnul instructorul auto Strugariu Marius a fost excelent─â. Metoda sa de predare a fost clar─â ╚Öi ├«ncurajatoare, f─âc├ónd procesul de ├«nv─â╚Ťare pl─âcut ╚Öi eficient. Am apreciat r─âbdarea ╚Öi profesionalismul s─âu ├«n a m─â preg─âti pentru examenul de permis, iar rezultatul vorbe╚Öte de la sine - am trecut din prima! Recomand cu ├«ncredere tuturor celor care doresc s─â ob╚Ťin─â permisul de conducere.

Georgeta Pirvu
Georgeta Pirvu

Dac─â pot descrie ├«n c├óteva cuvinte experien╚Ťa mea cu Soft Drive ar fi urm─âtoarele: seriozitate ,calm, ├«ncredere ╚Öi oamenii minuna╚Ťi . Recomand cu ├«ncredere , aici ve╚Ťi sim╚Ťi cum evoluezi ╚Öi te vei sim╚Ťi ca ├«n familie. Mul╚Ťumesc tuturor pentru ├«ncrederea acordat─â . Cei mai buni.❤️

Vlad Petcu
Vlad Petcu
Emanuel Popa
Emanuel Popa

Nu am dec├ót cuvinte de laud─â pentru aceast─â ╚Öcoal─â! De la ├«nceput p├ón─â la final am fost ajutat cu tot ce am avut nevoie! Iar experien╚Ťa cu domnul instructor Adrian Stroe a fost minunat─â, un om de caracter, care a lucrat cu mult─â r─âbdare ╚Öi seriozitate cu mine! ├Ämi voi aminti ╚Öi voi aplica tot ce am ├«nv─â╚Ťat de la d├ónsul la fiecare drum cu ma╚Öina. Recomand cu ├«ncredere, nu ve╚Ťi fi dezam─âgi╚Ťi!

Mario Raym
Mario Raym

Cea mai bun─â ╚Öcoal─â de ╚Öoferi !! To╚Ťi instructorii mai ales Domnul Ilie Marius , un om deosebit care ofer─â tuturor ├«n egal─â m─âsur─â corectitudine ╚Öi seriozitate cat ╚Öi respect . ╚ścoala Soft top drive din punctul meu de vedere este cea mai bun─â ! V─â spun ╚Öi de ce . Ace╚Öti oameni ( instructorii ) am observat ca ceea ce fac , fac din pl─âcere nu neap─ârat pentru bani , chiar ├«╚Öi dau interesul !! Eu Mazarache Marian am v├órsta de 22 ani ╚Öi am luat sala cu 26 din prima ╚Öi traseu tot din prima ! Datorit─â ╚Öcolii soft top Drive si mai ales domnului Ilie Marius ! Succes tuturor apela╚Ťi cu ├«ncredere !!❤️❤️❤️

Alex Hash
Alex Hash

O experien╚Ť─â foarte buna ╚Öi un instructor de 5 stele. Recomand!!

Ionescu Alexandru
Ionescu Alexandru

Recomand cu incredere pe domnul Stoica Catalin, este foarte rabdator, iti explica foarte bine, face ore si seara, dupa ora 18, inclusiv in weekenduri. Am luat traseul din prima cu dl. instructor.

Adrian Manolache
Adrian Manolache

Nota 10 pentru Adrian Stroe ! A reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre stilul lui de a preda si stilul meu de a invata . Recomand 100% !

Roxana Anghel
Roxana Anghel

Cea mai buna dintre toate și reușite garantate

Andrei Iosif
Andrei Iosif

Ma bucur ca am ales Soft Drive! Servicii rapide si oameni seriosi, mai ales instructorul meu, Adrian Stroe! Am fost invatat de la 0 si am luat atat examenul teoretic (sala) cat si examenul practic (traseul) din prima pentru categoria B!

Elena
Elena

O recomand cu tot dragul pe doamna instructor Pasa Ungurianu Nicoleta. Este extrem de calm─â ╚Öi explic─â enorm de bine absolut tot. La fiecare or─â am avut c├óte ceva de ├«nv─â╚Ťat, ╚Öi cu ajutorul dumneaei toate gre╚Öelile pe care le f─âceam au disp─ârut! Alege╚Ťi-o pe doamna dac─â vre╚Ťi sala ╚Öi traseul din prima!! Doamna, sunte╚Ťi minunat─â.

TRY GAUY 780
TRY GAUY 780

Cel mai bun instructor Stoica Catalin🤙🏽

Costi Bica
Costi Bica

Recomand cu cea mai mare încredere școala de șoferi soft drive !!

Edy
Edy

Multumesc Soft Drive in special dl. instructor Marius Strugariu pentru profesionalism. Il recomand cu incredere.

Eugenia Oprean
Eugenia Oprean
Paun Alexandru
Paun Alexandru

Cu calm si rabdare se poate :),multumesc pentru ajutorul oferit.Multumesc domnului Marius Strugariu.

Dan Alwy
Dan Alwy

Cea mai buna școală din București părerea mea.recomand Ciprian Ilie The Best!

Ionut Razvan Cantor
Ionut Razvan Cantor

Cel mai rabdator, calm, cu simt al umorului instructor, l-am gasit aici, la Soft Drive. Ii mul╚Ťumesc pentru r─âbdare, nervii tari si incredere, domnului Stroe Adrian. Ma ├«nclin. Toate bune.

I. Constantin
I. Constantin

Recomand cu pl─âcere instructorul Stoica Mihail C─ât─âlin, un om care a reu╚Öit s─â se plieze pe nevoile mele, un om calm ╚Öi r─âbd─âtor, cu siguran╚Ť─â nu ve╚Ťi avea emo╚Ťii ├«n a lua permisul cu el. Un om profesionist la fel ca ╚Öi ╚Öcoala de ╚Öoferi Soft Drive. Succes tuturor!

Moldovan Sabina
Moldovan Sabina

Stimate echip─â Soft Drive , A╚Ö vrea s─â mul╚Ťumesc pentru experien╚Ťa minunat─â ├«nv─â╚Ťat─â ├«n timpul cursurilor de conducere dar mai ales domnului instructor Stroe Adrian pentru rabdarea , profesionalismul si implicarea sa , explic├ónd cu claritate fiecare aspect al conducerii. Datorit─â lui, examenul a fost lipsit de emotii . Pentru toti cei care doresc sa obtina carnetul de conducere sub indrumarea unui instructor care se comporta cu voi ca un parinte si care nu este doar pasager in timpul orelor apelati la dansul cu incredere. Cu recuno╚Ötin╚Ť─â, Sabina

Cristian Danciu
Cristian Danciu

Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocazia creata de a ajunge la aceasta ╚Öcoal─â si pentru experienta fantastica tr─âit─â al─âturi de intreaga echipa Soft Drive. Am avut ╚Öansa s─â-l am ca ╚Öi instructor pentru categoriile C/CE pe domnul Marius Ilie, un profesionalist cum rar mi-a fost dat sa intalnesc, dar ╚Öi un pedagog ╚Öi un psiholog des─âv├ór╚Öit. Datorita informa╚Ťiilor teoretice dob├óndite de la Marius, a orelor de conducere efectuate impreuna ╚Öi a ├«ncrederii constante insuflat─â din partea acestuia, am reu╚Öit sa trec cu brio de toate examenele teoretice ╚Öi practice ╚Öi ulterior, cu voia Bunului Dumnezeu, s─â-mi urmez cu ├«ncredere ╚Öi profesionalism pasiunea de a conduce ╚Öi de a practica aceasta meserie. Slav─â ╚Üie Doamne ╚Öi mul╚Ťumesc pentru ace╚Öti oameni minuna╚Ťi ╚Öi ├«n special pentru Marius Ilie🙏

Radu Radulescu
Radu Radulescu

Permisul luat cu ajutorul instructorului Stoica┬áMihail┬áC─ât─âlin. Cel mai bun instructor 👍

Andrey02
Andrey02

Recomand cu incredere aceasta scoala, am facut categoriile c,ce cu domnul Ilie Marius iar acum am ajuns sa lucrez pe camion cu contract spaniol.O scoala foarte primitoare cu oameni foarte primitori.Recomand aceasta scoala cu toata increderea pentru toate categoriile.Anul care urmeaza voi apela iar la domnul Marius pentru categoriile A si D ca sa termin abcedarul de pe permis. Ps:Domnul Ilie Marius un om de nota 10 tot respectul pentru tot sprijinulnpe care il are pentru elevi s─âi.

Radu Catalin Vadile
Radu Catalin Vadile

P─ârerea mea despre ╚Öcoala Soft Drive nu poate fi dec├ót una buna din toate punctele de vedere cu un personal foarte amabil ├«nc─â din prima zi in care m-am ├«nscris pt a ob╚Ťine cat C CE.De la ├«nceput mi-am f─âcut o impresie buna iar pe parcursul orelor de condus m-am ╚Öi convins al─âturi de Domnul instructor Ilie Marius un om foarte calm ╚Öi foarte explicit in tainele condusului!Pentru viitori elevi va recomand cu cea mai mare ├«ncredere ╚ścoala de ╚Öoferi Soft Drive ╚Öi sigur nu ve╚Ťi regreta!!!

Stefan Stoica
Stefan Stoica

Vreau sa va mul╚Ťumesc din suflet pentru tot sprijinul ╚Öi r─âbdarea pe care mi -ati ar─âtat ├«n timpul cursurilor de conducere. Datorita instruc╚Ťiunilor dumneavoastr─â Stroe Adrian 💯💯💯💯atente ╚Öi sfaturilor ├«n╚Ťelepte,am dob├óndit ├«ncrederea necesara pentru a conduce ├«n siguran╚Ť─â pe drumurile noastre. Sunte╚Ťi un profesionist remarcabil ╚Öi va apreciez enorm eforturile depuse pentru a ma ├«nva╚Ť─â arta conduc─âtorului auto.Fiecare lec╚Ťie cu dumneavoastr─â a fost o oportunitate de a ├«nva╚Ť─â ╚Öi de a creste ca ╚Öofer. Va sunt recunosc─âtor pentru aceasta experienta minunata ╚Öi ma simpt privilegiat sa fiu ghidat de cineva ca dumneavoastr─â. Mul╚Ťumesc ├«nc─â odat─â pentru tot . Vi-l recomand din tot sufletul pe Domnul instructor Adrian Stroe!!💯💯💯💯

Rodica Marineac
Rodica Marineac

Sunt foarte fericita ca am reusit sa iau permisul de conducere si sa conduc fara frica! Prin rabdarea si indrumarile pe care mi le-ati oferit, m-ati ajutat sa invat sa conduc si sa nu imi mai fie frica! Multumesc mult doamnei instructor Oana Ilie si echipei de la Scoala de soferi Soft Drive pentru experienta frumoasa pe care am avut-o in aceasta calatorie! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Cosmin Matei
Cosmin Matei

Cei mai buni instructori, am facut scoala de soferi la alta scola pentru categoria D si mau preulat cei de la soft drive am facut cu ei 3 sedinte pentru reprogramare si am ├«nv─â╚Ťat de la ei mai mult decat toata scoala acolo in partea celalta. Au instructori calmi si predau pe intelesul tuturor si fetele de la secretariat sunt foarte amabile. Recomand cu toata inima si in mod special pe domnul instructor Ilie Marius.

Cristian Bizadea
Cristian Bizadea

Va multumesc dle. Stoica Catalin, un instructor de nota 10! Am cautat mult timp o scoala de soferi buna si am citit foarte multe recenzii din teama (pe auzite de la multi) ca e foarte greu sa gasesti un instructor serios care sa respecte sedintele si orele de condus (nu sa te tina pe dreapta la cafele sau sa isi rezolve treburile personale) si mai presus de toate sa fie flexibil la program, dupa ora 6, chiar si 7 in zile de Sambata sau de Duminica, si luat de acasa pentru confortul de a nu pierde timp din programul de lucru. Pot spune ca dl. Catalin a bifat pozitiv toate cerintele! E un om foarte calm care stie sa explice ce ai de facut, si cum sa o faci ceea ce pentru mine care nu am avut experiente precedente a contat foarte mult! Am simtit mai mult un raport de amicitie decat unul de cursant / instructor! Inca o data multumiri! Si multa sanatate sa ajutati cati mai multi oameni pe viitor! O calda recomandare din partea mea! apelati cu incredere si nu veti regreta! Asfalt intins la toti!

Ariana Stefanescu
Ariana Stefanescu

Am facut scoala cu domnul Nicu , cel mai bun instructor, un om calm, rabdator, si care explica pe intelesul tuturor, sala si traseul luate din prima. Recomand cu incredere si toate multumirile domnului Nicu!🥰

Costin Puntaru
Costin Puntaru

Recomand cu toata increderea. Am luat traseul din prima fara stres. Stoica Catalin e un profesionist. Toate orele le-a tratat cu seriozitate si calm, adaptand propiul program dupa al meu ( ore facute in weekend sau seara).

Roxana Diaconescu
Roxana Diaconescu

Este o ╚Öcoal─â excelent─â. Mul╚Ťumiri din suflet domnului Marius Strugariu! Este un instructor excelent, calm, empatic ╚Öi cu sim╚Ťul umorului. A fost o pl─âcere s─â ├«nv─â╚Ť al─âturi de el s─â conduc. A avut mereu r─âdbare, mi-a r─âspuns la toate ├«ntreb─ârile ╚Öi m-a ├«ncurajat pe tot procesul. Am luat din prima ╚Öi sala ╚Öi traseul datorit─â instruc╚Ťiunilor ╚Öi sfaturilor lui. ├Äl recomand cu drag!

Adblock Detectat

V─â rug─âm s─â ne sus╚Ťine╚Ťi dezactiv├ónd extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.