afla cat costa scoala de soferi de Paște

Investiția în permisul auto: cat costa scoala de soferi de Paște?

Te întrebi cat costa scoala de soferi? Pentru a învăța să conduci o mașină, va trebui să mergi la o scoala de soferi. Costul cursurilor de conducere variază în funcție de școala pe care o alegeți, dar, în medie, poate costa în jur de 2000 lei pentru permis categoria B, incluzand avizul medical si cel psihologic. Cu toate acestea, există modalități sa economisesti bani daca prinzi o oferta buna cum e cea din aceasta luna la Soft Drive – 1800 lei cu tot cu aviz medical si psihologic si daca mai aduci inca pe cineva pretul este de 1600 lei ! Tare, nu? Deci, cat costa scoala de soferi? Depinde foarte mult ce scoala auto alegi, serviciile pe care aceasta le ofera și nu în ultimul rând recenziile elevilor săi. Mai jos poți vedea toate recenziile scolii noastre:

4.9
bazat pe 354 recenzii
Shadow Gold

A fost o experienta foarte interesanta si placuta. Ii multumesc instructorului Stroe Adrian pentru rabdarea acordata mie.

Shadow Gold
google
Petrut Florea

Recomand cu încredere cea mai bună școală, cei mai buni instructorii ! Mulțumesc școala auto soft Drive !

Petrut Florea
google
Adina Dragan

Recomand cu încredere școala de șoferi “Softdrive “ domnul Ilie Marius este un om minunat . Face totul cu profesionalism ca tu să fii foarte pregătit și stăpân pe tine pentru a susține examenul de traseu cu brio. Bineînțeles recomand toată echipa “Softdrive” ,fetele de la contabilitate sunt minunate .😘

Adina Dragan
google
Alberto Alexandru

Cel mai bun instructor!

Alberto Alexandru
google
Mario Raym

Cea mai bună școală de șoferi !! Toți instructorii mai ales Domnul Ilie Marius , un om deosebit care oferă tuturor în egală măsură corectitudine și seriozitate cat și respect . Școala Soft top drive din punctul meu de vedere este cea mai bună ! Vă spun și de ce . Acești oameni ( instructorii ) am observat ca ceea ce fac , fac din plăcere nu neapărat pentru bani , chiar își dau interesul !! Eu Mazarache Marian am vârsta de 22 ani și am luat sala cu 26 din prima și traseu tot din prima ! Datorită școlii soft top Drive si mai ales domnului Ilie Marius ! Succes tuturor apelați cu încredere !!❤️❤️❤️

Mario Raym
google
Cosmin Matei

Cei mai buni instructori, am facut scoala de soferi la alta scola pentru categoria D si mau preulat cei de la soft drive am facut cu ei 3 sedinte pentru reprogramare si am învățat de la ei mai mult decat toata scoala acolo in partea celalta. Au instructori calmi si predau pe intelesul tuturor si fetele de la secretariat sunt foarte amabile. Recomand cu toata inima si in mod special pe domnul instructor Ilie Marius.

Cosmin Matei
google
Costi Bica

Recomand cu cea mai mare încredere școala de șoferi soft drive !!

Costi Bica
google
Andrey02

Recomand cu incredere aceasta scoala, am facut categoriile c,ce cu domnul Ilie Marius iar acum am ajuns sa lucrez pe camion cu contract spaniol.O scoala foarte primitoare cu oameni foarte primitori.Recomand aceasta scoala cu toata increderea pentru toate categoriile.Anul care urmeaza voi apela iar la domnul Marius pentru categoriile A si D ca sa termin abcedarul de pe permis. Ps:Domnul Ilie Marius un om de nota 10 tot respectul pentru tot sprijinulnpe care il are pentru elevi săi.

Andrey02
google
Ionescu Alexandru

Recomand cu incredere pe domnul Stoica Catalin, este foarte rabdator, iti explica foarte bine, face ore si seara, dupa ora 18, inclusiv in weekenduri. Am luat traseul din prima cu dl. instructor.

Ionescu Alexandru
google
Stemi Andreea

O scoala de soferi cu adevărat atenta la nevoile cursantului. Mulțumesc mult d-nului Strugariu Marius pentru implicarea, răbdarea și încrederea acordată. Recomand din suflet Dl. Strugariu Marius, apelati cu incredere !!!

Stemi Andreea
google
Stefan Stoica

Vreau sa va mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și răbdarea pe care mi -ati arătat în timpul cursurilor de conducere. Datorita instrucțiunilor dumneavoastră Stroe Adrian 💯💯💯💯atente și sfaturilor înțelepte,am dobândit încrederea necesara pentru a conduce în siguranță pe drumurile noastre. Sunteți un profesionist remarcabil și va apreciez enorm eforturile depuse pentru a ma învață arta conducătorului auto.Fiecare lecție cu dumneavoastră a fost o oportunitate de a învață și de a creste ca șofer. Va sunt recunoscător pentru aceasta experienta minunata și ma simpt privilegiat sa fiu ghidat de cineva ca dumneavoastră. Mulțumesc încă odată pentru tot . Vi-l recomand din tot sufletul pe Domnul instructor Adrian Stroe!!💯💯💯💯

Stefan Stoica
google
Alexandru Mihai

Mulțumesc mult pentru rabdare si pentru efortul pe care l ati depus dupa orele 18-19 pentru a fi pregatit pentru examen! Succes viitorilor cursanți! Recomand cu încredere Soft Drive.

Alexandru Mihai
google
Gabriela Maican

Cel mai bun instructor!🤗

Gabriela Maican
google
David Andrei

Cel mai bun instructor ! ❤️

David Andrei
google
Costin Cobzaru

Recomand cu căldură pe dl STRUGARIU MARIUS oricui dorește să învețe să conducă. Este un instructor auto de excepție, care își face meseria cu pasiune și dedicare. Datorită lui, am trecut cu succes examenul auto și mă simt pregătită să conduc în siguranță și cu încredere. Mulțumesc, dl STRUGARIU MARIUS pentru tot sprijinul și îndrumarea oferită!!

Costin Cobzaru
google
Andrei Iosif

Ma bucur ca am ales Soft Drive! Servicii rapide si oameni seriosi, mai ales instructorul meu, Adrian Stroe! Am fost invatat de la 0 si am luat atat examenul teoretic (sala) cat si examenul practic (traseul) din prima pentru categoria B!

Andrei Iosif
google
Toma Cristi

Cel mai bun instructor nota 100 ✅ cu siguranța toți care apelează la el va putea loa carnetul de conducere cu el făcând ore și sanbata și duminica ✅✅🎉🎉🎉

Toma Cristi
google
Baran Cosmina Jesica

Oana Ilie ma invatat mult să conduc recomand instructor și Marius iulie am discut pe cutie automata mulțunesc instructori ca am învață de la ei 🙂 și școala soft drive 🙂

Baran Cosmina Jesica
google
Ionut Panaintescu

Recomand din toata inima ❤

Ionut Panaintescu
google
Crina C

Cel mai răbdător și eficient instructor, Constantin Bogdan! Îl recomand, venind din partea unei fete, care pt prima dată a pus mâna pe volan. A avut răbdare să îmi arate și să repete de multe ori când nu înțelegeam. 🔝 Mulțumesc! 🙏☺️

Crina C
google
Cristian Bizadea

Va multumesc dle. Stoica Catalin, un instructor de nota 10! Am cautat mult timp o scoala de soferi buna si am citit foarte multe recenzii din teama (pe auzite de la multi) ca e foarte greu sa gasesti un instructor serios care sa respecte sedintele si orele de condus (nu sa te tina pe dreapta la cafele sau sa isi rezolve treburile personale) si mai presus de toate sa fie flexibil la program, dupa ora 6, chiar si 7 in zile de Sambata sau de Duminica, si luat de acasa pentru confortul de a nu pierde timp din programul de lucru. Pot spune ca dl. Catalin a bifat pozitiv toate cerintele! E un om foarte calm care stie sa explice ce ai de facut, si cum sa o faci ceea ce pentru mine care nu am avut experiente precedente a contat foarte mult! Am simtit mai mult un raport de amicitie decat unul de cursant / instructor! Inca o data multumiri! Si multa sanatate sa ajutati cati mai multi oameni pe viitor! O calda recomandare din partea mea! apelati cu incredere si nu veti regreta! Asfalt intins la toti!

Cristian Bizadea
google
Valentin Dragan

Cea mai tare școală de șoferi cu cei mai buni instructori

Valentin Dragan
google
Alex

Foarte profesionisti ! Fac la ei categ. C, E !Atitudine 10+. Cei mai buni ! Recomand cu drag

Alex
google
Stefan Moisa

Recomand cu toată încrederea,o școală de soferi foarte bună,cu personal calificat și un parc auto performant!👍

Stefan Moisa
google
Eduard Mok

Cel mai bun instrucor,recomand cu cel mai mare drag Stoica Mihail Cătălin va învață și va pregătește pentru tot💪🏿😎

Eduard Mok
google
Alexandru Oprean

Este de departe cel mai bun profesor. Pot sa zic ca nu este un simplu instructor si mai degraba un mentor,un frate,sau un parinte. Un om deosebit iar echipa lui este ca si o familie. Mai rar asa ceva in ziua de azi. Va multumesc tuturor din familia Scoala de Soferi Soft Drive si atestate rutiere

Alexandru Oprean
google
Matei Madalin

Il recomand cu toata increderea pe domnul Marius Strugariu , nu am avut niciodata incredere in mine cand venea vorba de condus si nici dorinta sa fac asta , dupa o perioada intensa de pregatire , dansul m-a ajutat sa obtin permisul de conducere si sa am incredere in mine . Numai bine!!’

Matei Madalin
google
David

Mulțumită domnului instructor Strugariu Marius am reușit să iau sala și traseul din prima.Recomand cu încredere școala de șoferi Soft Drive.

David
google
Denisa Panciu

Instructori mi.au fost Marilena și Ciprian Ilie,oameni calmi,ce explică bine și pe care ii voi recomanda tuturor

Denisa Panciu
google
S Patrick

Experiența mea cu domnul instructorul auto Strugariu Marius a fost excelentă. Metoda sa de predare a fost clară și încurajatoare, făcând procesul de învățare plăcut și eficient. Am apreciat răbdarea și profesionalismul său în a mă pregăti pentru examenul de permis, iar rezultatul vorbește de la sine – am trecut din prima! Recomand cu încredere tuturor celor care doresc să obțină permisul de conducere.

S Patrick
google
Doru Epure

O scoala excelenta pentru un traseu destul de problematic. Multumiri speciale domnului instructor Marius Strugariu, un pedagog excelent, cu un tact extraordinar si un fler deosebit pentru problemele de trafic care ar putea pune probleme in cursul examenului. Mii de multumiri!!!

Doru Epure
google
Petrache Alexandra Mihaela

Recomand cu cea mai mare încredere. De la o persoană care nu știam nimic, mi-au explicat atât de bine la orele de legislație. Răbdarea și calmul din timpului orelor practice în cât am luat din prima atât sala cât și traseul. Mulțumesc pentru toată munca și calmul pe care l-ați avut cu mine.

Petrache Alexandra Mihaela
google
Claudiu Petre

Cel mai bun instructor , Stoica Mihail Cătălin Sala și traseu din prima !!! ✅✅✅

Claudiu Petre
google
Georgeta Pirvu

Dacă pot descrie în câteva cuvinte experiența mea cu Soft Drive ar fi următoarele: seriozitate ,calm, încredere și oamenii minunați . Recomand cu încredere , aici veți simți cum evoluezi și te vei simți ca în familie. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată . Cei mai buni.❤️

Georgeta Pirvu
google
Dan Alwy

Cea mai buna școală din București părerea mea.recomand Ciprian Ilie The Best!

Dan Alwy
google
Stan Nicusor

Școala de șoferi nr 1 din București, mulțumesc

Stan Nicusor
google
Georgiana Urziceanu

Eu , fiind si o persoana grea de cap si dificila, lipsita de rabdare si care mi se explica de 10 ori si tot nu înțeleg, îl recomand pe dnu. Marius Strugariu, este un domn excepțional, nu l-as da pe nici un alt instructor, soțul meu a facut primul cu dansul si are permis de mai bine de 7 ani, luat din prima sala+ traseu! 👏❤️

Georgiana Urziceanu
google
Madalina Enache

Cel mai bun instructor Marius Strugariu ,3 generatii au luat permisul cu el👍.Cel mai de top instructor,recomand cu cea mai mare incredere!

Madalina Enache
google
Ana Cristea

Marius Strugariu mi-a fost prieten și mentor. Din perspectivă realist-moralizatoare este urmărită transformarea mea, faptul că am început de la problema cu ambreajul care duce la murirea motorului la a îmi lua permisul. Pe plan social este ilustrată împrietenirea cu o persoană de care o să îmi fie dor când îmi spunea că greșesc. Știu că nu mă pot întoarce în timp, dar aș vrea să repet această experiență dacă ar fi posibilă cât timp nu îmi pierd permisul

Ana Cristea
google
Ianis Alexandru Boteanu

Cel mai top instructor îl recomand cu yoata inima pe Stoica Mihail Catalin

Ianis Alexandru Boteanu
google
Cristian Marian

Am avut o experiență excelentă la școala auto Soft Drive. Strugariu Marius este un instructor profesionist și dedicat, care mi a oferit nu doar cunoștințele necesare pentru a lua examenul auto, dar și încrederea și abilitățile practice pentru a deveni un șofer sigur și încrezător. Recomand cu încredere școala auto Soft Drive și în mod special pe domnul Strugariu Marius tuturor celor care doresc să învețe să conducă într-un mod profesionist și sigur.

Cristian Marian
google
Cristi Marin

Cel mai bun Stoica Mihail Cătălin

Cristi Marin
google
Adrian Manolache

Nota 10 pentru Adrian Stroe ! A reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre stilul lui de a preda si stilul meu de a invata . Recomand 100% !

Adrian Manolache
google
sparlac vladimir

Mulțumesc mult, doamnei instructor Cristina! Recomand cu încredere, un om și un instructor de nota 10!

sparlac vladimir
google
Narcis Stanciu

Catalin Stoica este un instructor informat si profesionist, care te pregateste pentru orice situatie din examen.

Narcis Stanciu
google
Ionut Razvan Cantor

Cel mai rabdator, calm, cu simt al umorului instructor, l-am gasit aici, la Soft Drive. Ii mulțumesc pentru răbdare, nervii tari si incredere, domnului Stroe Adrian. Ma înclin. Toate bune.

Ionut Razvan Cantor
google
Satranç Reis

Bună ziua!Astazi am luat permisul cu instructorul Marius Strugariu.Un instructor foarte bun m-a susținut pe tot parcursul.Recomand

Satranç Reis
google
Emanuel Popa

Nu am decât cuvinte de laudă pentru această școală! De la început până la final am fost ajutat cu tot ce am avut nevoie! Iar experiența cu domnul instructor Adrian Stroe a fost minunată, un om de caracter, care a lucrat cu multă răbdare și seriozitate cu mine! Îmi voi aminti și voi aplica tot ce am învățat de la dânsul la fiecare drum cu mașina. Recomand cu încredere, nu veți fi dezamăgiți!

Emanuel Popa
google
Alexandra Marinela Scriba

Cea mai bună școală de șoferi, iar domnul Stoica Mihail Cătălin este cel mai bun instructor, un om de nota 10+, care explică pe înțelesul tuturor și-n plus face ore și-n weekend!

Alexandra Marinela Scriba
google
Sandu Goghie

Super scoala! Super instructor! Recomand! Instructorul,Marius Ilie, te duce pe traseele de examen si iti arata tot ce trebuie pentru a lua permisul din prima!

Sandu Goghie
google

Vezi că și la sfârșit de an avem reduceri, chiar cu aviz medical și psihologic incluse!
Intră pe Whatsapp și întreabă-l pe Marius ce promoții are în perioada asta!

În general, costul unei școli de șoferi poate varia în funcție de locație, numărul de ore de conducere necesare pentru a fi pregatit(a) pentru examenul de conducere, precum și de categoria de permis de conducere pentru care optezi. În București, costul unei școli de șoferi pentru categoria B poate fi în jur de 1500-2500 lei, dar este important să verifici la fiecare școală de șoferi în parte pentru a vedea ce pachete de cursuri oferă și care sunt prețurile.

Cât de important este avizul medical și psihologic în costul permisului de conducere?

Un alt cost important de luat în considerare este costul avizului medical și psihologic. Aceste examene sunt obligatorii și trebuie efectuate înainte de a putea obține permisul de conducere. Costul acestora poate fi în jur de 400 lei.

În plus, există costuri suplimentare cum ar fi taxa de examinare pentru obținerea permisului de conducere si taxa pentru emiterea permisului de conducere. În funcție de școala de șoferi, aceste costuri pot fi incluse sau nu în pachetul de curs. Costurile se schimba cand discutam despre cursurile pentru categoria C și D. Discutam putin mai jos despre aceste categorii.

Revenind, este important să ții cont și de numărul de ore de conducere sau suplimentare necesare pentru a obține permisul de conducere. În general, pentru categoria B, sunt necesare cel puțin 30 de ore de conducere, dar acest număr poate varia în funcție de abilitățile fiecăruia și de cerințele examinatorilor.

Pentru a economisi bani în procesul de obținere a permisului de conducere, poți încerca să cauți promoții sau oferte speciale la școlile de șoferi din zona ta. De asemenea, poți încerca să negociezi prețurile și să încerci să obtii efectuarea de plăți în rate.

Costul unei școli de șoferi poate varia în general în funcție de o serie de variabile, inclusiv locația, numărul de ore de conducere, tipul de vehicul de învățare, precum și orice oferte speciale sau reduceri pentru care ați putea fi eligibil.

Capacitatea de a plăti în rate este un factor cheie în determinarea prețului unei școli de șoferi. Pentru a vă ajuta să gestionați mai ușor costurile și să vă realizați visul de a obține permisul de conducere, unele școli de șoferi vă oferă opțiunea de a plăti în rate.

În momentul în care îți propui să obții permisul de conducere pentru categoria C sau D, trebuie să ții cont de faptul că această experiență vine la un cost semnificativ mai mare decât cursurile pentru categoria B. În primul rând, vehiculele utilizate în timpul cursurilor pentru categoriile C și D sunt mult mai mari și mai complexe decât cele pentru categoria B, ceea ce se traduce printr-un cost mai ridicat de achiziție și întreținere.

În plus, costurile cu asigurările, piesele de schimb și combustibilul sunt, de asemenea, mult mai ridicate pentru aceste categorii de vehicule. Astfel, este necesar ca școala de șoferi să perceapă o taxă mai mare pentru a acoperi aceste costuri suplimentare.

Cu toate acestea, trebuie să ții cont și de beneficiile oferite de obținerea permisului pentru categoria C sau D, precum posibilitatea de a conduce vehicule mai mari și mai diverse, precum și oportunități mai mari de angajare în anumite domenii. Prin urmare, costurile ridicate pentru aceste cursuri trebuie să fie văzute ca o investiție în viitorul tău profesional și personal.

SoftDrive îți poate oferi toate acestea! Pe lângă tarife competitive și posibilitatea de a plăti în rate, SoftDrive îți pune la dispoziție instructori auto calificați, o gamă variată de vehicule și un program de instruire personalizat, adaptat nevoilor tale specifice. De asemenea, SoftDrive oferă și cursuri de pregătire pentru obținerea atestatului de transport marfă, astfel încât să poți avea acces la o gamă mai largă de job-uri în domeniul transportului rutier. Te invităm să verifici ce preturi are scoala noastră de soferi !

București este orașul unde poți învăța să conduci și să obții permisul de conducere într-un mod sigur și eficient. Într-un oraș aglomerat precum Bucureștiul, este important să ai cunoștințe solide despre regulile de circulație și să fii pregătit să faci față oricăror situații întâlnite în trafic. Scoala noastră oferă cursuri pentru toate categoriile de permis de conducere, instruire de calitate și instructori profesioniști, astfel încât să poți fi sigur că vei obține permisul de conducere pe care ți-l dorești.

Alege în funcție de buget! Cat costa scoala de soferi în România?

Cat costa scoala de soferi depinde in primul rand de zona in care te inscrii. Costurile pot varia in functie de numeroși factori, iar alegerea școlii potrivite este esentiala pentru a gasi cel mai bun raport calitate-pret.

Exista diferente intre preturile practicate in marile orașe si in zonele rurale. De exemplu, in București, pretul mediu pentru scoala de soferi este intre 1800 si 2500 lei. In schimb, in zone precum Moldova, preturile pot cobori pana la 1500 lei.

Un alt aspect care influenteaza costurile este numarul de ore de condus incluse in program. Pachetele cu mai multe ore de condus alaturi de instructor vor fi mai scumpe. De obicei sunt necesare minim 30 ore de condus pentru a acumula experienta pentru examen.

Tipul permisului este si el esential – categoriile mai complexe precum C, D, CE costa mai mult decat permisul de categoria B. De asemenea, un curs intensiv va fi mai scump decat unul regulat, desfasurat pe durata mai mare.

Asadar, cand alegi scoala de soferi, compara ofertele si analizeaza ce includ acestea pentru a opta pentru varianta cu cel mai bun raport calitate-pret pentru nevoile tale.


Învață să conduci în siguranță și cu încredere alături de SoftDrive, din 1998 in top scoli de soferi din Bucuresti!

You may also like

2 cometarii

De ce suntem in topul scolilor de soferi din Bucuresti? -

[…] tarife deosebit de avantajoase. Înainte de a face o alegere cu siguranță te întrebi cat costa scoala de soferi. Ei bine, pe lângă faptul că avem tarife avantajoase, oferim tuturor cursanților posibilitatea […]

Cat costa scoala de soferi in Bucuresti? - -

[…] Te-ai hotarat sa inveti sa conduci si vrei sa te inscrii la o scoala de soferi din Bucuresti, dar nu stii cat va costa procesul? Ești la locul potrivit! Acest articol vă va explica tot ce trebuie să știți despre costurile școlii de șoferi și vă va ajuta să luați cea mai bună decizie. Afla din acest articol cat costa scoala de soferi in Bucuresti. […]

Comentariile nu sunt permise.

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai bună, folosim module cookie. Accept Condiții utilizare

Adblock Detectat

Vă rugăm să ne susțineți dezactivând extensia dvs. AdBlocker din browserele dvs. pentru site-ul nostru web.